Cum ati ajuns pe LoganClub?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Google - fara cont (doar observator)
    prieteni - creat cont

Comment

• Google si eu. Am tastat chiar "forum dacia logan". Eram sigur ca sunt multi impatimiti ai acestei masini. La inceput am fost numai vizitator, dar apoi m-am hotarat sa "intru" in marea familie.
      We are the best! Acum si-ntotdeauna!

Comment

• Google search .. am dat "aveo vs logan " parca...

Comment

• Bine ne-ati primit cei vechi si bine ati venit pt cei noi!
          Last edited by McKlaud; 15 April 2008, 02:03.

Comment

• Prin google bineinteles, dar eu cautam un forum logan si iata ca am gasit ce vroiam !! M-am inscris inainte sa-mi iau masina si pot sa zic , cu mina pe inima, ca am invatat ff multe lucruri bune de pe acest forum !!S-o tinem tot asa!!!!

abs+ 1.4 mpi a/c alb glace

Comment

• Prin Google.
              omul destept invata din greselile altora,omul mediocru invata din greselile lui iar omul prost nu invata niciodata!

Comment

• Venit acu 2 luni incantat de informatiile ce le gasesc pe aici si de faptul ca nu vad peste tot "loganu e dulap".
                Logan Prestige 1.6 16v 105cp stock - 23000km
                Honda 2.0 Accord Executive M/T - 21000KM

Comment

• Cu un search pe google, oricum de mare ajutor tot ce am gasit pana acum aici !!!
                  NICKYNICK

Comment

• Eram in asteptarea masinii si mi-am spus ca este imposibil sa nu fie un forum ceva. Google, a gasit repede!

Comment

• Bine-ati venit, domnilor !
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Originally posted by nicky nick View Post
                        Cu un search pe google, oricum de mare ajutor tot ce am gasit pana acum aici !!!
                        Cu un search si am devenit bolnav cu aceasta ocazie.

Comment

• In ziua in care am comandat MCVul am cautat dupa "logan forum" pe Google...restul e clar

Comment

• Inainte sa-mi vina masina... am cautat pe net... dar de inscris pe forum am facut-o mai tarziu... cand am gasit un post-it lipit pe monitorul de la munca
                            Dacia Logan MCV 1.5 dC 85 CP
                            sigpic

Comment

• Google, cautand informatii . Am gasit dictionar Logan pe aici .
                              sigpic
                              Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

• Ma uitasem pe youtube la diverse filmulete cu Logan-uri,si am gasit unul cu ceva teste de franare!!!
                                La sfarsitul filmuletului am vazut site-ul,iar cand l-am accesat m-am indragostit de el,fiind un pasionat de Logan-uri de cand au aparut!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google