Cum ati ajuns pe LoganClub?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am cautat pe Google search Logan si de atunci LoganClub creaza dependenta ......... Salutare pentru toata Lumea !!!!!

Comment

• Eu am vrut sa am cu cine discuta despre LOGAN si am dat search Logan pe google
      sigpic

Comment

• Eu ma plimbam pe 4 tuning , softpedia si cautand pe google ' tuning dacia logan ' am gasit forumul . Si atat .
        B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

• Cautam niste informatii despre Logan pe Google..Si asa a aparut forumul..O comunitate deosebita !

Comment

• Cautam diferite informatii despre masina si stiu ca de obicei un forum este un loc bun pentru asa ceva!Ceea ce m-a determinat insa sa-mi si fac un cont aici au fost genul de discutii si oameni care in mare parte sunt ok si civilizati!
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Eu cautam informatii despre tuning logan pe GOOGLE si am dat de forum.
              M-am inscris imediat si de atunci cand am putin timp liber intru!

Comment

• Inainte sa cumpar masina cautam informatii si pareri despre Logan -de la cei care au Logan, nu de la "prieteni binevoitori" care se pricep numai sa dea sfaturi. Asa am dat de acest forum si pot spune ca forumul asta mi-a intarit convingerea ca Loganul e o masina buna, potrivita pentru drumurile noastre. A avut si el un "cuvant" de spus in alegerea mea. Nu pot decat sa salut initiativa infiintarii acestui forum.

Comment

• Vroiam sa-mi iau prestige(pe care l-am si cumparat)si vroiam niste pareri. Am cautat pe google si am dat de voi.
                  To be or not to be....???

Comment

• Mi-a dat Cristi_xp link-ul .
                    Multa lume, putini oameni...

Comment

• De la un prieten.
                      Forza Steaua

Comment

• Acum 3-4 luni am intrat din intamplare pe acest site cautand ceva ptr logan si de atunci tot am incercat sa devin membru dar...Doar acum 4 zile am reusit sa ma inregistrez(nu stiu din ce motiv nu a mers pana acum)

In fine acum sunt fericit

Comment

• kelemen? esti si biker cumva? pe comunitatea motociclistilor?Bine ai venit.

Comment

• Auzisem pe cineva de alt club am sarit pe Google si surprizaaaa:Loganclub /forum.(E cam la fel cum teai apuca de droguri usoare ,curiozitate :si apoi devii profesionist.

Comment

• Simpla tastatre loganclub.Ro ( asta dupa ce am incercat clu******.Ro )

Comment

• Mult mai tare ca un drog
                                Last edited by DRIVERMAN; 16 June 2008, 19:32.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google