Cum ati ajuns pe LoganClub?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Io am ajuns tastand..... Long live Google!!!

Comment

• Google rulz!!!! Sincer nu mai stiu ce accesorii cautam.
      Give a man a knife and he will survive give a man an axe and he will be a king

Comment

• Cand asteptam sa-mi vina masina,din intamplare pe google am intrat pe forum! De atunci zilnic de luni pana vineri sunt mereu aici! Traiasca forumul!
        Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
        Andreea Trifu

Comment

• Tot Google, da nu mai stiu ce cautam!

Comment

• De pe google cautand Dacia 1100

Comment

• Viva la Google.Ro .... Trebuia sa-mi iau o masina si cautam forumuri despre toate marcile de la noi... Dupa multe schimbari...Am ramas cu al meu LOGAN 1.6MPi GPL...
              e-mail: office@stickere.info

Comment

• Erau pe un alt forum si acolo zicea cineva ceva de acest forum.Cand mi-am luat masina mi-am amintit de el si mi-am facut cont.

Comment

• Pe cand umblam sa-mi postez liberta la vanzare ,am dat de voi si m-am logat si logat am ramas ..........
                  http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

• Google .. Cautam niste raspunsuri la unele intrebari. Ideea e ca la inceput am citit cate ceva si atat. Pe atunci activam in alta parte. Cred ca se vede clar cand am inceput sa accesez mai des si sa postez pe acest forum. Oricum, este o familie...
                    GL-22-TOF

Comment

• Cu un search pe google....Iar acum sunt f bucuros ca am descoperit acest forum!!
                      sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

• si eu la fel, google "forum logan"

Comment

• De auzit... Cred ca de cand s-a facut forumul. User mi-am facut dupa cateva intalniri Logan club, cred ca eram singurul care venea la intaniri si nu avea user.
                          Numai de bine
                          sigpic

Comment

• ..... Mai avem si in Galati un coleg care nu are user. Dar e prezent la aproape toate intalnirile.
                            GL-22-TOF

Comment

• De pe google. Se pare ca este un forum in care moderatorii au cunostinte vaste in domeniul auto si sunt si foarte serviabili in lamurirea diferitelor probleme si necunoscute.
                              La cati mai multi membrii!
                              sigpic
                              VIATA ARE PRIORITATE

Comment

• Bravo dragilor,bateti toba in stanga si-n dreapta si poate ne putem face si un partid,poate ne baga si pe noi in seama careva de sus...........
                                http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google