Ia sa punem mana de la mana sa trimitem o sticla de beutura la sefii de la Google ca suntem datori vanduti.
Cum ati ajuns pe LoganClub?
Collapse
X
-
Am intrat de ceva vreme aici,poate ca au trecut doi ani...Citeam si analizam esentialul fiind multumit ca exista un loc in care aflam aproape totul despre indigenul nostru Logan. In pragul deciziei achizitionarii unui nou MCV m-am hotarat sa ma alatur si eu voua,poate putinele mele cunostinte vor folosi cuiva...Deci,cu un Google am gasit locul,unde ma simt bine,chiar daca sunt mai fantomatic de fel. Ma bucur sa fiu aici.
Comment
-
@Loganu: ai pm...
eu am ajuns pe site din pura intamplare...Trebuia sa vad o poza si nu o puteam vedea daca nu aveam cont..Si uite asa mi-am facut cont intainte eram membru dacia club, unde m-am inregistrat cu buna stiinta, ca sa zic asaDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Pai la mine cred k tot Google
Cautam sigur ceva legat de logan dak nu am insel ceva legat de Pleoape si am ajuns aici din cauza ca nu puteam sa vad pozele mam hotarat sa imi fac cont
Aa si nu regret pentru k am avut numa de castigat aici .Last edited by andrei; 13 August 2008, 13:49.
Comment
-
Traisca google si cel/cei care au facut forum-ul :P ... Nu imi pare nici mie rau ca mi-am facut cont...Chiar am aflat unele lucruri importante d`aci...Bv ! :P" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Salutare sunt nou pe forum foarte nou,sincer imi place la nebunie loganu si de cand am netu numai asta caut,am mai vazut si alte miniforumuri in care erau detalii despre logan dar ca aici nu or sa fie nici intr-o mie de ani vb serios nu vreau sa laud moderatorii (sa nu le creasca cornite)dar sunteti cel mai bun forum de specialitate de pe net si va spun sigur asta pentru ca mi-am pierdut foarte multe nopti cautand ceva concret despre logan si uite ca intr-un final am gasit.De fiecare data cand am timp in special seara aici imi petrec timpul ,,cautan si cautand si iar cautand tot ce se poate afla despre logan,din nefericire inca nu am un logan dar urmeaza curand inca ma mai documentez despre motorizari accesorii si preturii astfel incat alegerea pe care o s-o fac sa fie cea mai buna,sunt foarte multe lucruri pe care vreau sa le invat dar asta in timp,felicitari pentru forum sa o tineti asa mult timp
Comment
Comment