Cum ati ajuns pe LoganClub?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• "*********" tot citeaza linkuri din "LoganClub"(in sectiunea dedicata Logan)si uite asa am ajuns pe...Aici.
    ... scuze de reclama...
    Last edited by viorelu; 14 September 2008, 17:03.

Comment

• Cea mai buna alegere te priveste,dar iti dau un sfat:ia-ti si abs,costa dar face toti banii.Altfel,bine ai venit,insomniacule!Vede-te-as in prestige!

Comment

• ...Aaa?

Comment

• Sa sti bbogdan ca tot la un abs ma gandeam si eu si ar fi o alegere potrivita dar mai tre sa astept putin cam mult ca e mai greu cu munca marti am un interviu sper sa fie bine si dupa tre sa mai stau 3 luni sa pot face ceva o sa treaca foarte greu timpul dar dupa ce ma vad cu un golanel cred ca in el o sa dorm si asa prietena mea imi zice mereu ca sunt obsedat de masini in special logan si pe bune are dreptate doar am lucrat ca taximetrist p un logan si mia placut enorm

Comment

• Cautam poze cu logan tunat si am ajuns aici
            Ma bucur.
            sigpic
            !

Comment

• De la un prieten am aflat totul...Mi-a placut si acum sunt membru
              Pazea ca vine AND-ul

Comment

• Cautam pe pareri depre logan si sunt foarteca m-am inscris pe acest superb forum.

numai bine!
                sigpic

Comment

• Si eu tot de pe google ,imi amintesc k ma plictiseam ,de abia imi luasem loganu si cautam modificari si asa am dat de voi

Comment

• Trebuia sa imi vina masina si cautam pe google diverse despre logan! Si din prima incercare am intrat aici... Si nu am mai iesit! Sa ne traiasca!!!
                    sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

• Salutare! De "loganclub" am auzit si dat de el pe net, inainte sa-mi iau loganutu, iar ulterior, am zis sa intru si sa ma inscriu si eu, ca doar , mi-am luat "biletul" de acces, nu? Chiar ma bucur ca am facut asta, pt ca pot afla multe lucruri interesante, raspunsuri la unele intrebari. Asa ca salutari tutturor si numai evenimente placute alaturi de loganul vostru!

Comment

• Salut!!!Eu am ajuns aici cautand ceva despre tuning,nu imi pare rau pt ca am aflat multe despre masinuta mea!!!

Comment

• Eu am ajuns pe forum dupa ce am dat un search pe google pentru a ma documenta despre logan.Ce poate ce nu poate,defecte,calitati.....Si am descoperit ca aici poti afla lucruri interesante.Foarte util forumul.Pacat ca nu toti au rabdare sa citeasca

Comment

• Eh, pai eu eram aici de vre-o 2 luni doar ca fara cont. La insistentele lui GOLAN91 si proaspata intrare in posesie a unui PH2 ma facut sa-mi dau si eu cu parerea aici. Foarte informativ forumul lafel ca romanu.
                            Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

• Cautam un forum legat de Dacia unde mai aflii din cand in cand cate o informatie un sfat o treaba si asa m-am agatat de forumul asta.
                              Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• Eu am ajuns cautand documentie despre cum sa modific la masina bordul (asa imi aduc aminte) am citit pe aici cate ceva si la un moment dat am simtit nevoia sa scriu si asa mi-am facut user... De atunci incerc si eu sa ma implic cu un sfat-doua, un comentariu...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google