If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
eu cautam pareri in legatura cu uleiul pe care il folositi...
si imi pare tare bine ca am ajuns pe aici... am invatat destul de multe despre masina, si vreau sa invat in contianuare...
eu cautam accesori pe net (pt. loganul meu) si am vazut forumul ,mi-am facut user, si am invatat multe chestii de care nici nu stiam, + ca mi-am facut si prieteni noi
la vapor unul dintre prietenii mei doar ce isi achizitionase un Logan 1,6 Prestige. Era super incantat de el.
Eu vandusem Solenza 2003-benzina pentru un Mondeo 2002- benzina.
Prietenul meu nu prea era incantat de consumul masinii. Vroiam sa-mi iau iarasi masina noua pana-n 10000 euro si am zis, de ce nu?
Am cautat pe google, am intrat aici si m-am documentat. Asa am hotarat sa-mi iau 1,5 dCI echiparea ABS+ la pretul de 9300 euro in decembrie 2007.
Cristi este cel care a dezlegat enigma parolei mele.
Momentam masina este donata socrului meu iar eu conduc un SEAT LEON 1,4/85 CP din mai 2008. Din cand in cand ma mai apuca nostalgia si il mai scot si pe Logan la cate o plimbare.
Chiar vreau sa ajung la intalniriile din Constanta.
Am luat legatura cu baietii si chiar am inmpartit o gramada de stickere EU NU BLOCHEZ INTERSECTIA membriilor clubului, fiind unul dintre promotorii pe S-E Romaniei a acestei campanii sociale.
Eu am nimerit intamplator in mijlocul unei intalniri Clu****** Arad. Voiam sa imi fac poze la masina proaspat spalata exact in acel loc de intalnire al Clubului.
Deoarece ii cunosteam pe cativa din membrii Clubului, am ramas cu ei la acea intalnire. M-au invitat sa mai vin daca vreau. Si... am venit la alte intalniri pentru ca m-am simtit bine alaturi de ei. Apoi pentru a putea sa imi vad pozele de la intalniri mi-am facut si user pe Clu******.
Asa ca eu sunt o... Loganista sub acoperire
Aceasta e o poza de la prima mea intalnire cu Clubul Logan.
eu eram in trafic,abia imi luasem loganu,cand am zarit masina lui fica si am vazut stickerul!asa ca nu am mai stat pe ganduri si cum am ajuns acasa am intrat,mi-am facut user si de atunci tot pe aici o ard!
"CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk
Am intrat pe internet sa vad daca gasesc ceva legat de temperatura ridicata la afisaj ( faza aia cu diferenta de potential de pe caroserie si motor , caroserie si baterie ) si am citit ce postau baietii doar ca atunci cand era vb de vazut anumite detalii nu aveam acces si asa mi-am facut cont si sa stiti ca e de nota zece . Mi-am rezolvat o gramada din probleme legate de masina. Felicit pe cei care au inceput acest forum . Cred ca am devenit dependent caci citesc cat pot si de la serviciu ce se posteaza ( Sper sa nu se ia de mine lumea caci suntem monitorizati)
de cand mi-am luat masina ma batea gandu ca am facut cea mai proasta alegere.toti loveau in saracul LOGAN.asa ca am intrat pe net si am inceput sa caut detalii despre golan.am intrat aici si de atunci citesc intruna.gasesc informatii foarte folositoare.as putea spune loganclube mai meseriash decat meseriashu de la service
Si eu tot dintr-un search pe gugal...tocmai imi cumparasem logan si am zis ca trebuie sa fie un forum pentru masina mea,ca pentru toate celelalte , si intradevar este,o comunitate foarte ok
eu am gasit forumul pe google inca de cand aveam vechea masina. m-a ajutat foarte mult ceea ce am citit aici cand am luat decizia sa-mi iau si eu golanul si imediat mi-am facut si user
Apropo : problema pe care o aminteam mai devreme legata de felul cum am intrat in club sa stiti ca cei de la Dacia nu au reusit sa-i dea de capat. Deci CLUB LOGAN cel mai tare
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment