Cum ati ajuns pe LoganClub?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• prin google cautand consumabile pt loganul meu
    sigpic

Comment

• Cum am ajuns aici?Deaiurea si n-am mai plecat,ai ce invata de aici.Felicitari initiatorilor.

Comment

• Eu am ajuns din greseala ... Si am perseverat!

Comment

• google
          Atentie! forumul asta creaza dependenta!
          INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• Am dat un simplu search pe google. Cautam informatii despre dacia logan si am vazut adresa forumului, de atunci imi petrec o parte din timpul liber pe forumul loganclub. Sa auzim numai de bine!

Comment

• Google, cautand informatii despre filtrul de polen, ulei si intretinerea masinii. Felicitari initiatorilor, moderatorilor si celor ce ajung aici si raman cu ceva.
              The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

• cu un simplu search pe google dupa imbunatatiri pt masinuta mea si acum sunt cam dependent (dar prinde bine)

Comment

• Vroiam sa cumpar un logan sh si am dat si peste site

Comment

• Am cautat pareri despre aceasta masina si am dat peste forum!

Comment

• Cu mai multe cautari pe Google informati despre Logan de ex: consum logan 1.6 etc si m-am inregistrat intr-un final si de atunci intru zilnic pe forum pt ca am invatat multe lucruri...

Comment

• google. am cautat "club logan" (la atatea loganuri pe drumurilii patriei eram sigur ca trebuie sa existe si un forum online) pentru a ma interesa despre fiabilitatea si problemele masinii in vederea achizitionarii uneia.
                        vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

Comment

• Poate am mai spus-o:subsemnatul a intrat aici dupa ce si-a luat Logan si de atunci a invatat destule despre masina inainte eram zero la acest capitol!
                          Cel mai important lucru este faptul ca s-au creat comunitatile locale Logan Club, ca forumistii se cunosc in realitate , dincolo de impersonala lume virtuala! Se cunosc, se intrec, se imprietenesc, se invidiaza, intr-un cuvant socializeaza, un lucru parca tot mai rar in societatea romaneasca actuala...
                          LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Am ajuns dupa cum zice si vasile78 din greseala si am perseverat. E una din variantele de raspuns care n-a fost prinsa la sondaj!!!

Comment

• Google > Dacia Logan >Search

Felicitari initiatorilor . Un forum plin de informatii utile conducatorilor auto proprietari de Dacia Logan si nu numai.
                              Guns don't kill people, people kill people.

Comment

• Si eu tot de pe google am venit. Deja facusem bon de comanda pentru Logan Laureat 1,4 MPI, si am venit acasa foarte nerabdator ca sa vad ce se vorbeste pe net despre echipare sau motor. Am cochetat cu ideea unei nemtesti SH dar m-am razgandit acceptand luxul unei masini noi. Cea cu raportul cel mai bun performanta/pret a fost Loganul si culmea se incadra in buget.
                                Sa nu dati in mine dar m-am speriat foarte tare cand am gasit pe acest forum informatii despre motorul 1,4 MPI, socrumeu avand cateva kilograme in plus si implicit eu, iar masina am luat-o cu AC fiind obligatoriu. Astfel dimineata la prima ora am anulat comanda pentru 1,4 si cerand un 1,6. Ajuns la dealer, m-a combinat ca pentru 700 euro in plus fata de kissFM (ce era pe stoc) pot avea 1,6 16V plus roti de marca etc... N-am ezitat si am acceptat, facand probabil pentru mine, cea mai buna alegere. Deci ii raman recunoscator clubului ca nu m-a lasat sa ma prostesc alegand un motor nepotrivit mie.
                                Toate cele bune...
                                Dacia Logan Prestige, 1.6 16V, gri comet...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google