Cum ati ajuns pe LoganClub?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ca mai toata lumea de pe Google...
    Prima data am intrat chiar dupa ce a aparut, in 2006, cautam filtru de polen pentru primul Logan pe care abia il cumparasem...Intrasem si pe dacia...
    Nu am gasit nimic, nu am ramas...Am mai intrat sporadic pe ambele forumuri...
    La un moment dat mi s-a parut ca loganclub s-a "copt", ca dincolo era mare varza, dupa un timp am devenit user, am considerat ca am si ce invata, si ce spune...Filtru imi montasem singur de mult pe toate Loganele...

Comment

• eu cautam pe un site ceva pt masina....prelungire, boxe etc. si asa am ajuns aici........iar de atunci am ramas alaturi de voi si nu imi pare rau.....
      Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

• cautam un alternator
        sigpic

Comment

• de pe un search pe google, dar era frumos daca era de pe la vreun fluturas sau ceva de genu ...nu prea au succes campaniile astea de promovare

Comment

• salut tuturor ,search pe google logan ,tocmai facusem un drum de 2000 de km pentru prima oara cu loganul diesel si am ramas surprins de economie si de confortul mai mult decat acceptabil deschizand o paranteza noi suntem doi tata si fiu pe acelasi id ,amandoi avem acum logan diesel fiul nou de 85 tatal sh de 65 inchid paranteza ,am invatat multe de pe forum mai ales despre intretinere si despre exploatarea corecta mai ales ca dci-ul de 65 are 103k si nu am probleme cu injectia

Comment

• Google...cautam tuning, accesorii etc, Logan, am dat de forum m-am inscris si gata... ....ma simt foarte bine cu toti prietenii din Hunedoara si toata tara...multam XP
              sigpic
              Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Am ajuns pe forum cautand informatii pe google despre o bieleta pe care trebuia sa o schimb la logan...am gasit informatiile pe logan club dar ca sa postez trebuia sa fiu inscris, asa ca am urmat pasii si dupa un timp am fost contactat de cei 2 organizatori de la noi. Am fost al 3-lea sau al 4-lea din Logan Club Botosani, si de la inscriere (26.10.2008) sunt alaturi de baieti la fiecare intalnire....

Long live Google and Logan Club !!!
                Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google