Cum ati ajuns pe LoganClub?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

internet google
    toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

Google si in cazul meu.

Comment

Traiasca google.Cautam intr-o seara ceva de masini modificate si am ajuns din greseala pe Logan club
        Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

GOOGLE! cautam chiesti referitoare la logan si pina la urma am dat de voi.

Comment

Google : "dacia logan" si asa am dat de forum
            sigpic

Comment

Goooooooooooooooooooooooogle.
              Am dat dacia logan si am dat peste site asta. Dupa asta l-am descoperit "pe celalat". Cifrele de pe trafic.ro arata ca "ala" are vizitatori mai multi. Dar cred ca e ca in dragoste, prima nu se uita. Aici imi place sa intru. Parca oamenii sunt mai calzi, saritori... E un club. Nu?!

Comment

dap....degeaba sunt multi acolo daca numa se cearta

Comment

"ala" are peste 7 ani,si asta este dedicat "Logan" ala e dedicat "Dacia" ,noi avem 6 luni
                  Last edited by Cristi_Xp; 26 June 2007, 22:30.
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by zenit
                    Goooooooooooooooooooooooogle.
                    Am dat dacia logan si am dat peste site asta. Dupa asta l-am descoperit "pe celalat". Cifrele de pe trafic.ro arata ca "ala" are vizitatori mai multi. Dar cred ca e ca in dragoste, prima nu se uita. Aici imi place sa intru. Parca oamenii sunt mai calzi, saritori... E un club. Nu?!
                    Total de acord, ceilalti se cam jignesc, balacaresc s.a.m.d. intre ei.
                    Cautare cu Google, i-a ghiciti ce cuvant cautam.
                    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Eu nu mai stiu cum am ajuns) ,probabil cautam ceva in legatura cu logan tot pe google,aici fiecare are logan si stie ca este o masina de familie asa ca Logan versus xxxxxx nu ma interezeaza, cu toate ca imi place cand ajung vreo masina pizdoasa in urma pe drum lung ,tipul din masina respectiva accelereaza d-ar deobicei pierd) cand ma pun pe treba)

Comment

Cred ca sunt off topic si i-mi cer scuze. Alte forumuri dedicate altor masini (asemantatoare sa zicem cu al nostru) au urmatoarele calitati: cei ce posteaza spun cu muuuult mai multe gogomanii (enormitati de-a binelea) decat pe acest forum de exemplu: "din cauza ABS-ului nu-mi tine frina " , membrii se jignesc intre ei la modul cel mai josnic cu putinta iar moderatorii lor sunt mai slabi decat ai nostri . Singurul care face exceptie cat de cat, mi s-a parut cel al posesorilor de Matiz.
                        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

rocri mult adevar graieste gura ta
                          toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

Mai degraba degetele de la maini
                            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Nu aveam idee ca poate exista un forum dedicat loganului dar cautam pe google opini referitoare la logan si mai toate linkurile ma duceau catre 2 situri loganclub si *********, si vazand ce haos e pe ********* m am hotarat sa ma instalez aici, si bine am facut e placuta atmosfera de aici
                              sigpic
                              Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)

Comment

Si inca o chestie de pe alte forumuri(alte marci).Citez din memorie: "Ce tare este masina mea cu mult mai tare decat Loganul care asa si pe dincolo. Sunt multumit de ea bla, bla, bla....si pana acuma nu am avut decat o mica problema: La 10000 am schimbat ambreiajul, sau la 8000 am facut geometria ca rodea cauciucurile, sau la 2000 am schimat garnitura cutare si iar s-a stricat, ...". Ce sa zic, masini bune dom'le. Si trist este ca nu sunt cazuri izolate
                                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google