Cum ati ajuns pe LoganClub?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@Rocri: Asta se intampla pentru ca suntem romani si nu suntem in stare decat sa ne criticam produsele si sa preferam in locul lor altele straine mai scumpe ca sa ne rupem in figuri. Asa si cu Loganul. Decat sa-si ia omu masina noua si destul de bine echipata prefera sa-si aduca una second hand varza, dar cine e ca el, ca are masina de marca in care baga bani cu caruta si pe deasupra il mai poate lasa in drum...penibil!

Scuze pt off topic
    sigpic

Comment

Eu am gasit "loganclub" prin google..

Comment

pai pe google am dat un search si am dat de voi...mici acum..mari in viitor..traiasca logan!!!!!!!!!!!!!1
        sigpic
        astra h 1,7 cdTI

Comment

La mine a fost o combinatie de informatii... da pana la urma l-am gasit de capul meu, cred ca am folosit yahoo search sau google, nu stiu sigur. oricum ar fi util un link spre acest forum pe sit-ul dacia...eu nu am vazut

Comment

pe google.trebuia sa fie si ceva forum pt loganisti.Ma bucur ca am intrat in aceasta familie.Am invatat multe ,am fost "urechiat" de "parintii"
            Apropo, al catelea "copil" sunt si cati suntem

Comment

eu am intrat aici tot asa cautand pe google despre logan si am dat de acest super tare forum ....sincer chiar m-am mirat cand am vazut ca exista un club al loganistilor si nu regret ca am dat de el, mai ales ca stiam ca multi romani nu apreciaza loganul si aici ii dau dreptate lui mareom, toti vor masini straine cand aud de logan parca le zici tot de dacia 1310 dar nu este deloc asa, in principiu sunt doar ignoranti!!!
              ---== LoGaN dRiVeR ==---

Comment

Eu prima data am gasit forumul dacia.Apoi cautand acolo la imbunatatiri logan am vazut pe una din poze scris www.loganclub.ro .Acum ca urmeaza si intalnirea Logan Club Constanta ma bucur ca v-am gasit.Cine stie,poate pe viitor facem intalniri anuale ca cei de pe daewoo.
                MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

forumul asta chiar e super tare... si eu am invatat multe. am intrat abia dupa ce am cumparat masina, si citind ce se scrie pe aici sunt cu fiecare zi mai sigur ca am facut alegerea potrivita. multe idei, multe sfaturi, si in general numai lucruri utile.

Comment

Muhahaha

Originally posted by Seby
                    La mine a fost o combinatie de informatii... da pana la urma l-am gasit de capul meu, cred ca am folosit yahoo search sau google, nu stiu sigur. oricum ar fi util un link spre acest forum pe sit-ul dacia...eu nu am vazut

adevarul e, bai seby ca te inteleg la ce scoti din tine, ca vad ca bagi posturi la norma sa ajungi avansat. Bravo! Cred ca tu o sa iei premiul de 3000 de euro de anul acesta pt. cel mai prolific forumist.

Ia zi, mai poti?!

Comment

daca e cum zici tu, bai zenit, dau o bere la toti forumistii cand iau premiul ;)

Comment

Cum v-a gasit? simplu....pe dc ma uitam pe la intilniri (in constanta) si am vazut acolo o referire la logan club...apoi google...si iata-ma aici! Va salut pe toti!

Comment

eu tot cu googu vam gasit dadusem search despre logan MCV si v-am gasit
                          si dupa vreo 2saptamani mi-am facut si eu cont

sigpic

Comment

Originally posted by sonykel
                            eu tot cu googu vam gasit dadusem search despre logan MCV si v-am gasit
                            si dupa vreo 2saptamani mi-am facut si eu cont

Comment

simplu dar eficient prin google ...am scris dacia logan ....la sw..

Comment

Eu ardeam gazul prin alte locuri, si am primit o invitatie aici, "de la un prieten".
                                , sunt cu ochii pe voi !
                                :thumbsup:

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google