Capcana Din Pahar

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Ba au anuntat. Cred ca nu am precizat tot. Nu au anuntat in presa(ca iesea scandal) ci la sediul societatii.
    Cel mai lent 1,6 8v

    Comment


    • #17
      Soferii profesionisti se pare ca ignora cu prea multa nonsalanta pericolele la care se expun , expunand si pe altii .Stiu ca o fac mai ales in lunile de toamna-iarna , cand ...ce sa mai amintim de toamna , struguri , must sau tulburel...Sau noaptea , cand spera ca la adapostul intunericului , se pot "pazi" , nu de accidente , ci de agentii de circulatie .

      Comment


      • #18
        Dupa parerea mea,organu' mai degraba te prinde noaptea decat ziua.
        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

        Comment


        • #19
          Chiar dupa o noapte sau zi de odihna , a doua zi pot aparea surprize dintre cele mai neplacute : un mic eveniment rutier determina intrarea in actiune a politiei , necesitatea probelor biologice si sanctionarea pentru conducerea automobilului sub influenta alcoolului . Mai precis reziduurile bauturii , pentru ca procentul de alcool din sange se diminueaza mai lent decat ne inchipuim .Indiferent daca dormim sau nu , daca mancam sau nu ,organismul uman nu reuseste sa diminueze procentul de alcool decat intr-un ritm de circa 0,1 la mie pe ora (la femei chiar mai lent )

          Comment


          • #20
            Mai e vorba si de noroc! Taica-miu (55 ani), bea la muca, taie Bucurestiul in doua si ajunge acasa, fara nici o problema!(asta zi-de-zi!)Acasa mai "miroase" ceva si daca e nevoie, pleaca in oras fara nici un stres!(cand zic ca bea, nu zic ca bea sa se puna in cap, asa, acceptabil). Eu daca am baut o bere , nu mai merg nici pana la CORA(3 km din com. Pantelimon)!

            Comment


            • #21
              Bautorul dezvolta , in unele cazuri , simptome de persecutie , mai ales cand i se atrage atentia in legatura cu micsorarea randamentului sau cand sesizeaza diminuarea prestigiului de care se bucura anterior .Este momentul in care individul are nevoie de ajutorul grupului pentru a iesi din impasul in care se afla .Consumul de alcool scoate in evidenta ,uneori la cantitati neansemnate , comportamente impulsive ,exteriorizate prin violenta fizica si limbaj grosolan . Influenta bauturilor alcoolice se face simtita de la cele mai mici cantitati , in ciuda faptului ca multi bautori sant tentati sa le neglijeze sau sa le nege consecintele .

              Comment


              • #22
                Atentie la asigurarile CASCO care probabil nu mai au valoare in momentul in care se constata ca soferul a ,,gustat"" ceva.
                sigpic
                VIATA ARE PRIORITATE

                Comment


                • #23
                  Casco NU mai e valabil ( nu mai despagubeste )in cazul in care soferul e baut ....nu conteaza alcoolemia .

                  Eu sfatuiesc pe toata lumea sa nu conduca sub influenta alcoolului......am avut prieteni destui care au patit-o ( unii mai grav , altii mai putin grav ) numai din cauza alcoolului ...ce este si mai grav cel mai mare procent in mersul sub influenta alcoolului la volan il ocupa tinerii ( chiar incepatori) .....ceea ce nu este un lucru imbucurator
                  sigpic

                  Comment


                  • #24
                    Cu casco si fara casco

                    Dupa cum se stie legislatia actuala din tara noastra interzice consumul de alcool pentru conducatorii auto care se urca la volan .Democratia nu presupune o eludare (evitare) a conventiilor sociale (scise sau nescrise) , ci dimpotriva , o stricta respectare a lor . Ori la sau la

                    Comment


                    • #25
                      Cine a chefuit la un" chef" 1 gr , de alcool la 1000 ml sange , pana la ora 2 noaptea , a doua zi de dimineata , la ora 7 , va mai avea o alcoolemie de 0,5 . Acest procent nu depinde numai de tipul sau de cantitatea de bautura consumata , ci si de greutatea corporala , de gradul de oboseala ,de conditia psihica si de sex . Un barbat de 80 kg poate prezenta , dupa consumul a doua sticle de bere , o alcoolemie de 0,6 , o femeie de 50 kg , dupa doua paharele de vin , chiar 1,1 la mie alcool in sange . Ce-i de facut ?In aceste situatii , se impune mersul pe jos , folosirea transportului in comun sau a taxiurilor .

                      Comment


                      • #26

                        Comment


                        • #27
                          ^ Efectul 0,60 % (nivelul alcoolului in sange) =Aproape sigur ca e mort . 0,40 % =Probabil doza letala0,35 % =Doza letala minima 0,30 % =Semistupoare 0,25 % =Perceptia realitatii grav afectata0,20 =Scadere marcata a capacitati senzoriale si motorii 0,10 % =Scaderea timpului de reactie si a precautiei 0,05% =Scadere a autocontrolului si a starii de vigilenta

                          Comment


                          • #28
                            ^ Comportamentul Incep cu 0,05 % Repezit si in general cu stare de buna dispozitie ,vesel , se supraapreciaza , devine " curajos ". 0,10 % Poate deveni periculos si pus pe rele , agresiv 0,20 % Confuz si inadecvat 0,25 % Degustator , dezordonat , chiar haiotic 0,30 % Delirant , dezorientat

                            Comment


                            • #29
                              Alcoolemia

                              ^Legislatia tarii noastre considera contraventie o alcoolemie de pana la 1,00 gr %0, iar peste aceasta cifra delict. Criteriul unanim admis pentru aprecierea starii de influenta alcoolica este alcoolemia. Alcoolemia reprezinta cantitatea de alcool exprimata in grame de alcool la un litru de sange. Alcoolemia la un moment dat este rezultanta absortiei, metabolizarii si eliminarii alcoolului. Betia usoara (actiunea dozelor moderate de alcool) se manifesta prin dezinhibare, diminuarea autocontrolului, slabirea atentiei, ingustarea campului vizual, aprecierea eronata a distantelor.
                              Multi conducatori auto au insa falsa impresie ca prin consumarea unor cantitati mici de bauturi alcoolice, cum ar fi o sticla cu bere, un pahar cu vin (100 ml) sau un pahar cu coniac (30-40 ml),vor putea conduce in conditii normale, avand o incredere exagerata in posibilitatile proprii.
                              Consumarea bauturilor amintite duce la alcoolemii de 0,2-0,3 gr %0.
                              O recomandare Nu conduceti sub influenta alcoolului.

                              -------------------------------.............................................

                              Comment


                              • #30
                                Alcoolul Nu Poate Fi Pacalit

                                Un conducator auto trebuie sa aiba o serie de calitati morale si fizice care sa-i permita un perfect autocontrol, o perfecta stapanire de sine. Aceasta inseamna ca el trebuie sa dispuna, la nevoie si in momentul dorit, de reflexele necesare care sa-i permita, fara a pierde o fractiune de secunda, sa faca fata celor mai neasteptate situatii si intamplari nedorite ce pot surveni pe drum.
                                Accidentele de circulatie sunt generate de obicei de faptul ca in fata unei intamplari anormale, neprevazute, cel de la volan nu reuseste sa faca decat gestul automat, obisnuit, dar insuficient in aceasta situatie. Pentru a evita un accident este nevoie, de multe ori, de o mare prezenta de spirit, in vederea gasirii unei solutii rapide, act ce implica contributia creierului.
                                Folosirea bauturilor alcoolice atat de soferi, cat si de pietoni nu este straina nici la noi de geneza unui numar inca apreciabil de accidente care au costat vieti omenesti.
                                Alcoolul, ajuns in organism, sub forma variatelor bauturi alcoolice (tuica, berea, vinul, coniacul etc.) produce o serie de tulburari psihice care poarta numele obisnuit de stare de betie sau stare de ebrietate.
                                Conform Codului Rutier conducerea autovehiculelor sub influenta bauturilor alcoolice se pedepseste indiferent de ce si cat ai consumat. Limita legala dintre contraventie si infractiune a fost stabilita la 0,8 g

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google