Nelamurire Telefoane

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nelamurire Telefoane

Am un telefon Samsung GT-S5620 cu functie de GPS. As putea sa il folosesc la fel ca un aparat GPS normal??? Daca da, dati-mi ceva sfaturi.

Va multumesc.

Cu stima,
    Last edited by crististreulea; 3 August 2011, 15:10.

instaleaza iGO pe el , vezi ca depinde rezolutia de la tel la tel, gasesti pe net toate intructiunile

daca nu te descurci, da-mi un pm
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Nu are Android , e fara sistem de operare, trebuie sa cauti ceva JAVA , gen We-Travell dar cam sucks
      sigpic

Comment

De acord cu ce a zis colegul Bad_Wolf, fara sistem de operare e cam greu. Am incercat ceva gen We-Travell pe un LG GT 505 dar mergea greu. La momentul acesta folosesc pe un tel cu symbian aplicatia sygic mobile si sunt foarte multumit de modul de functionare!
        Toate Bune
        Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

eu am la symbian60v5 garmin si sunt foarte multumit de el. cea mai noua harta (pe care o gasesti pe net free) e din 2009 parca.

Comment

Eu am facut referire strict la aspectul tehnic legat de telefon. Un telefon cu sistem de operare, procesor si RAM se misca incomparabil mai bine intr-o aplicatie gen GPS decat unul care nu stie decat de aplicatii java (unul fara sistem de operare, procesor si RAM ).
            Cat despre cat de actuala sau nu este harta ...asta tine de alte chestiuni :geek
            Toate Bune
            Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google