Ajutor!Ce Putem Face?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ajutor!Ce Putem Face?

Ca de obicei,azi,pe unul din posturile naționate am avut oroarea să văd o nuntă de țigani..pardon.rromi,la Deva..un palat roșu imens,odios,colorații aveau toți de la AUDI Q7 în sus,lanțuri de câteva tone la gât,și tot felul de alte bogății.Evident,aveau și maneliști care ziceau ceva de dușmani...
    Ideea e că mi se pare interesant cum de nimeni nu-i întreabă de unde au bani să facă asemenea nunți,pentru că ăștia în mod sigur nu-s nici medici,nici profesori universitari,nici arhitecți,probabil n-au nici măcar 2 clase,cât are trenul!
    Și atunci,de ce autoritățile statului le permit să construiască asemenea monstruozități de palate?
    Măcar dacă ar construi cu gust,tot ar fi ceva...dar ăștia de la primărie, dacă îți faci un balcon la parter ți-l dărâmă că n-ai autorizație(e normal,nu sunt de acord cu cei care își închid balcoanele,izolează blocurile haotic,dar legea nu e una pentru toți?),dar nu mi se pare normal ca unii să fie mai presus de lege.Se pare că țiganii sunt prietenii celor de la putere,altfel nu-mi explic cum de nimeni nu bombardează mausoleele din Buzescu,Strehaia,Ivești,Turda,Deva etc..Voi ce credeți?Avem vreo șansă să scăpăm țara de..ȚIGĂNIE?
    Și alte țări au țigani,dar acolo sunt ținuți la respect,nu sunt..la putere!În alte țări,stau în condiții mizere,în case improvizate..la noi,sunt sfidători și au palate cu turnulețe!!Iar dacă le spui ceva,imediat amenință că se duc la drepturile omului,că sunt discriminați...ce discriminare?Că eu am impresia că ăștia o duc mult mai bine decât mulți români,așa că mai ușor cu astea!
    Nu trebuie să așteptăm să ne ajute Antonescu!
    Eu zic să ne trezim odată,dragi români!
    Last edited by 1.6Multipoint; 8 August 2011, 18:28.

eu nu ii condamn ca si.au facut asemenea case si si.au cumparat asemenea masini
    singurul lucru care ma enerveaza la culme, este, de ce autoritatile nu se sesizeaza in legatura cu provenienta banilor, multi din ei se ocupa cu "afaceri necurate" (camatarie, proxenetism, taxe de protectie, si altele de genu)
    ce ar merita in cazul asta?
    sigpic

Comment

da,dar există un plan urbanistic...hidoșeniile alea sunt orice altceva,numai construcții legale nu.unde mai vedeți așa ceva?

Comment

Cea mai buna ar fi legea aceea care spune ca daca nu poti dovedi provenienta banilor si a bunurilor trebuie sa platesti impozit pe valoarea estimata a acestora.

Asa s-ar face dreptate cel mai rapid.

In al doilea rand trebuie sa fim uniti si sa nu mai toleram faradelegile tiganilor sau ale oricare altor nelegiuiti.

Am citit articolul acesta si nu mi-a venit sa cred ca asa ceva poate exista intr-o tara din UE in anul 2011. E inadmisibil.

Parerea mea este ca ar trebui montate camere de supraveghere peste tot, iar infractorii dovediti trebuie dusi intr-un fel de lagar si pusi la munca tata, si nu cazati in inchisori unde stau la caldurica in conditii bune pe banii nostri, ai contribuabililor.
        Logan GPL 1.4

Comment

Parerea mea e ca ar trebui sa vina un Tepes si sa faca curatenie, oamenii astia trebuie exterminati, sunt cancerul pamantului. Stiti cand Tepes a organizat o petrecere intr-o casa unde s-au adunat numai hotii,cersetori si tigani si le-a dat foc cu tot cu casa?, asa ar trebui facut si cu astia dar nu are cine.
          sigpic

Comment

Originally posted by stolniceanulucian View Post
            Cea mai buna ar fi legea aceea care spune ca daca nu poti dovedi provenienta banilor si a bunurilor trebuie sa platesti impozit pe valoarea estimata a acestora.

Asa s-ar face dreptate cel mai rapid.

In al doilea rand trebuie sa fim uniti si sa nu mai toleram faradelegile tiganilor sau ale oricare altor nelegiuiti.

Am citit articolul acesta si nu mi-a venit sa cred ca asa ceva poate exista intr-o tara din UE in anul 2011. E inadmisibil.

Parerea mea este ca ar trebui montate camere de supraveghere peste tot, iar infractorii dovediti trebuie dusi intr-un fel de lagar si pusi la munca tata, si nu cazati in inchisori unde stau la caldurica in conditii bune pe banii nostri, ai contribuabililor.
            si tu crezi ca ar plati vreunu impozitu daca s-ar da legea aia? din cate stiu exista o lege de genu dar se aplica doar la romani ......si la romanii care sunt mai vizibili sau nu dau taxa si mita la cei care cer, eu unu i-as aduna pe toti pe o insula si le-as da bomba atomica exact cum le-a dat SUA la japonezi( ca tot pe o insula sunt si aia) , astia nu merita sa traiasca nu pentru faptul ca sunt eu sau altii invidiosi ca au bani ci pentru faptul cum fac banii si pentru felu lor de viata si felul in care vorbesc , ii multumesc lui D-zeu ca unde stau eu nu sunt nici macar pui de tigani ca i-as privi cu scarba in fiecare zi

sper sa nu ofensez unii dintre ei care sunt cat de cat normali dar sunt prea putini, 1 % din cati sunt ei imprastiati in lumea asta( ca in lumea larga ne fac de ras intai )

Comment

ei au un atu...dacă îndrăznești să te legi de ei,o dau cu DREPTURILE OMULUI..Cu discriminare..cum spuneam,care discriminare????????????????????????????????????
              asemenea hidoșenii ,de prost gust,supără ochiul...chiar dacă au furat din țară sau din străinătate,chiar dacă sunt protejați de conducerea țării,cel puțin ar putea să construiască niște vile frumoase,care să nu ne facă o astfel de imagine proastă peste hotare.
              Attached Files
              Last edited by 1.6Multipoint; 10 August 2011, 14:40.

Comment

frumos si cu gust ))))
                Domnilor mai usor cu datu foc si bomba atomica ca deja deveniti rasisti si o sa fiu nevoit sa inchid tarlaua .
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

poate daca nemtii cu Antonescu ar fi reusit deportarea acestora acum nu am fi purtat discutia asta.

Comment

Originally posted by 1.6Multipoint View Post
                    ............................
                    Se pare că țiganii sunt prietenii celor de la putere,altfel nu-mi explic cum de nimeni nu bombardează mausoleele din Buzescu,Strehaia,Ivești,Turda,Deva etc..Voi ce credeți?Avem vreo șansă să scăpăm țara de..ȚIGĂNIE?
                    ...........................
                    Eu zic să ne trezim odată,dragi români!
                    Colegule, in conditiile in care Mircea Basescu (fratele presedintelui) este nasul de botez al nepoatei lui Bercea Mondialului, eu chiar nu stiu ce rost mai au intrebarile astea.
                    Da, da, si eu zic sa ne trezim, doar ca unii se trezesc si spun "mai baga cumetre un Guta sau un Adrian sa-l auzim cum ne spune de bani si de valoare, si sa dam tare, sa dam muzica la tot cartierul, sa dam muzica lui Salam chiar si din masina". Cum se termina piesa, ne apucam acum sa ne intrebam cum de astia au bani si noi nu, dar nu conteaza, mai baga o melodie de-a lu' Guta, ca are acum una meseriasa.
                    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Originally posted by Cristi_Xp View Post
                      frumos si cu gust ))))
                      Domnilor mai usor cu datu foc si bomba atomica ca deja deveniti rasisti si o sa fiu nevoit sa inchid tarlaua .
                      Eu zic sa facem o cheta nationala (poate luam bani chiar si din donatiile pentru catedrala mantuirii neamului) si sa le dam cate 5.000-10.000 de heuro ca sa ne ierte ca-i discriminam si le rezervam locuri in facultati sau ca le organizam bursa locurilor de munca numai pentru ei. Eu iau foarte des contact cu preacinstita etnie si sincer sa fiu nu le-as duce deloc dorul, ba chiar m-as inrola voluntar pentru "diminuarea" numarului "bronzatilor".
                      P.S. bineinteles ca s-a gasit cineva care sa spuna ca basescu e de vina... ca fratesu e var de cuscru vitreg cu un brunet... poftim cultura!
                      Last edited by vasile78; 10 August 2011, 18:16.

Comment

Imi pare rau ca nu pot sa-ti desenez, ar fi fost mai usor.
                        Eh, dar cred (sau mai degraba, sper) sa ma pot descurca si cu litere.
                        Asa... asta a scris colegul nostru "Se pare că țiganii sunt prietenii celor de la putere", iar eu, mai mult sau mai putin, i-am raspuns la intrebare aducandu-i aminte ca sunt chiar rude, nu doar prieteni.

Unde ti se pare sa fi zis eu ca Basescu e vinovat pentru situatia asta?
                        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Te rog scuza-ma @vitriol pentru ca ti-am interpretat mesajul, dar este la moda expresia "basescu e de vina", ceea ce in multe cazuri e adevarat, numai ca bercea globalul a intrat un pic la puscarie, cu toate ca e neam de presedinte. Stiti cand o sa ma oftic eu cel mai tare? Cand or sa ajunga tiganii la putere, si or sa ajunga fara doar si poate, personaje gen dan voiculescu detinator de antene si formatorul de opinie a cel putin 90% din populatie de exemplu. Abia atunci o sa fac pe dracu in 3.14 ca sa plec din tara...

Comment

io zic sa plecam de-acu'...oricum mult nu mai e pana ne destramama ca stat, ca natiune, ca orice. vorba lui mircea badea, ma mir ca, la cum merge treaba la noi, nu disparem ca o basina in neant.
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by Cristi_Xp View Post
                              frumos si cu gust ))))
                              d-apăi dumneavoastră țineți cu nemernicii ăștia care vor să distrugă România,pentru care,mii de ani,strămoșii noștri au luptat?
                              chestia cu discriminarea e o găselniță a lor,ca să le dea drepturi,să-și permită să facă ce vor,fără a răspunde....
                              dacă un țigan fură,și tu-l faci hoț,zice că îl discriminezi,că ai prejudecăți.că e și el ființă,că nu e frumos...toți pe care îi cunosc îi consideră paraziții societății,și eu ce am cu ei nu pentru că sunt mai bronzați,ci pentru ceea ce fac,pentru caracterul lor.
                              avem și am tot avut la putere țigani,inclusiv miliardarii de azi ai țării..dar ăștia cu facultate sunt și mai periculoși.au vândut țara,au distrus-o..

Originally posted by vasile78 View Post
                              Te rog scuza-ma @vitriol pentru ca ti-am interpretat mesajul, dar este la moda expresia "basescu e de vina", ceea ce in multe cazuri e adevarat, numai ca bercea globalul a intrat un pic la puscarie, cu toate ca e neam de presedinte. Stiti cand o sa ma oftic eu cel mai tare? Cand or sa ajunga tiganii la putere, si or sa ajunga fara doar si poate, personaje gen dan voiculescu detinator de antene si formatorul de opinie a cel putin 90% din populatie de exemplu. Abia atunci o sa fac pe dracu in 3.14 ca sa plec din tara...
                              plecatul din țară nu e o soluție...altfel,ei ar căpăta satisfacție.
                              Last edited by 1.6Multipoint; 11 August 2011, 23:22. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google