If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
La o nunta tiganeasca din Timisoara, celebrul interpret Nicolae Guta, "sufletul nostru", cum il numea unul din mandrii purtatori de lant pe burtoaca, a primit cadou un Bentley Continental GT.
Centrul Timişoarei s-a transformat în showroom auto, joi seară. Şi asta pentru că zeci de etnici rromi şi-au dat întâlnire pentru a participa la o nuntă pusă la cale fix în buricul târgului.
d-apăi dumneavoastră țineți cu nemernicii ăștia care vor să distrugă România,pentru care,mii de ani,strămoșii noștri
stai tu linistit ca au distrus`o altii nu ei .
Last edited by Cristi_Xp; 12 August 2011, 12:39.
Reason: Automerged Doublepost
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
și ce putem face?să stăm cu mâinile în sân?ați văzut ce fac negrii în UK..Mâine,și..negrii noștri vor face așa.
pentru mine palatele cu turnulețe reprezintă mai mult decât niște palate cu turnulețe,și anume triumful țiganilor asupra poporului român.
"Natii exterminate" este un termen prea dur, mai bine folosim conceptul de "natii usor exterminate", ar fi o solutie mai ieftina si un exemplu bun de urmat de catre "bietii" oameni persecutati din motive rasiale. Eu am o vorba si cu ea am sa mor: "Cine tine cu tiganu inca nu a avut un tigan ca vecin"! Cel mai bun exemplu este UE, inainte condamnau Romania de rasism si discriminare, acum nu mai stiu cum sa ne trimita "bronzatii" acasa... asta nu e discriminare?
pe astia daca politia ii prinde la furat ,pariu ca in cateva ore sunt liberi.pe mine daca ma prinde ca as fura o gazeta de 50 bani ,pariu ca fac bulau fara numar.ia sa zica unul ceva de tigani,sa vedeti ca vin televiziunile ,chestii trestii ,discriminare etc.acum ceva timp niste " romani" au vrut sa chefuiasca intr-un restaurant si patronul nu i-a lasat.sa vedeti ce figuri faceau romanii.au chemat televiziunea ,politia ,salvarea etc .discriminare!patronul s-a trezit ca o sa aibe un proces sau mai multe procese cu nu stiu ce asociatii si organizatii.incet,incet in tara asta noi ca romani nu o sa mai avem nici un drept si asta datorita UE care ne spune cand si cum terbuie sa mergem si la wc.Multumim UE!ma da poate s'o sparge si rahatul asta numit UE.io ies primul in strada cu sticla de votca atunci cand se duce dracu UE.
păi adevărul e că ue e cel mai rău lucru care ni s-a întâmplat,după comunism...dacă francezii,englezii îi iubesc atât de mult pe țigani,îi ridică în slăvi,de ce nu îi iau la ei acolo,să se spele cu ei pe cap,să le dea casă,masă?
adevărul e că noi deși îi privim pe străini ca pe Dumnezeu,cu multă încredere,și avem uneori tendința să-i venerăm,nu sunt nici ei,la rândul lor,prea inteligenți.ați citit de niște olandeze sau ce erau care din iubire față de preacinstita rasă s-au mutat într-o șatră infectă în România,pentru a fi lângă țigani?
din fericire pentru noi,rromi sunt la furat acum..iar cei cinstiți(presupunând prin absurd că există)nu cred că au acces la net
haideți,oameni buni,ceaușescu nu a fost tot țigan?cei ce i-au urmat ce credeți că erau?vă spun eu,țiganii cu facultate,cu școală sunt și mai periculoși...pentru că ăștia nu fură fier vechi,ci o țară întreagă.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment