Ce procesoare aveti in pc-uri?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• am intel core2 duo de 2ooo , merge foarte bine

Comment

• amd atlon core 2 duo 64 5200+ brisbane

Comment

• intel 2.6 Ghz
        sigpic #

Comment

• Core2Duo E4400 - 2.0 Ghz (200x10)@ tinut la 3.0Ghz (333x9) de 2 ani jumatate de cand l-am luat 24/7 Racire stock / mai mult de 3.5 nu se duce
          1.6 MPi Icy White

Comment

• amd 6000 dual core
            nu-i prost cine cere ,e prost ala care da!

Comment

• Cam asta era fostul meu procesor. Era in teste, inainte de a-l achizitiona (in 2005). La 4.07GHz nu era stabil, in schimb la 4.02 mergea excelent. Am crescut din fsb, ca din multiplicare nu mergea. Memoriile erau parca OCZ (cele din test).
              Foarte multumit si acum cand mai lucrez la el imi aduc aminte de vremuri bune , nu mai am sistemul ca l-am pasat mai departe in familie.
              Attached Files
              GL-22-TOF

Comment

• buna ziua , de ieri calculatorul meu nu-mi mai executa nici o aplicatie si imi apare '' is not a valid Win32 application '' credeti ca asta e ultima suflare a lui si trebuie sa - mi instalez un alt windows ?

Comment

• cu cetiudine, dar inainte de a reinstala alt win, daca poti incearca sa scanezi de virusi. iti recomand sa faci update la antivirus inainte de scanare.
                  sigpic

Comment

• nu pot sa fac nici o scanare pt. ca nu face nimic , pot doar atit sa accesez internet-ul

Comment

• Nu mai instala nimic pana nu formatezi partitia pe care a fost sistemul de operare...daca ai vre-un virus mai rasarit, chiar si pe noul sistem de operare, tot se va manifesta. Deci formateaza partitia ca sa instalezi pe "curat" iar daca ai mai multe partitii si ai vre-un virus care stie sa treaca de pe o partitie pe alta, trebuie sa formatezi TOT
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Intel Core 2 Duo T9300 2500 Mhz ,in laptop...

Comment

• amd dual core 4,2

Comment

• un athlon 64 3000 + si un Turion 64 X2 mobile TL-60 AM2 2 Ghz si o placa video 512 dedicated 2 gb ram

Comment

• Intel 3.00 Ghz
                              sigpic

Comment

• AMD Phenom II X4 955 Quad Core, socket AM2+, 3.2Ghz, 8MB cache, 125W, BOX
                                +
                                CoolerMaster - Cooler V8
                                +
                                Sapphire ATI RADEON HD4870 1024MB GDDR5 256bit 750/3600MHz
                                +
                                2 x Mushkin 4GB XP2-8500
                                Attached Files
                                Last edited by dominum; 24 April 2009, 14:16.
                                House is in the house

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google