Intel 3.7 Ghz dar ce model e?
Ce procesoare aveti in pc-uri?
Collapse
X
-
Originally posted by RocriIntel Celeron 2,00 Ghz:puke- acasa (mi-e si rusine) si Intel Pentium 3,00 Ghz la munca. Nu stiu alte detalii.
Fii atent aici: Celeron D la 1.8 giga (primele Celeroane pe baza de P4).
Al meu e clar cel mai prost de pe forum, pentru ca se trage din P4-le alea care luau bataie in benchmark-uri de la P3... Cele la 2 giga sunt cica "reparate".
Ei... ce ziceti?
Who's NOT the Man?
Dar nu ma vait... Caruta mea a suportat toate NFS-urile (inclusiv Carbon, care e un JEG de JOC, l-am terminat in 8 ore), toate C&C-urile, Halo, Farcry (cu efectele "masacrate, of course"), toate GTA-urile si alte Unreal-uri...
Probabil ca conteaza si RAM-ul (~1 gigi) si placa video (de 256 megi)...
Mereeeeeeeee....
Comment
-
Intel Pentium Dual core E 6mii si ceva + 2 GB ddram 2 +160 gb Hdd+placa grafica 512 mb(N-am jucat in viata mea nici un joc video dar am luat-o sa fie acolo)....si e pe vine un Logan Abs Plus.......cel mai probabil o sa ajung sa vand calcul ca sa platesc rata la golan deci din 2 o sa raman cu 1.....
Last edited by fabulous4u2; 6 September 2007, 19:36.
Comment
-
Originally posted by fabulous4u2Intel Pentium Dual core E 6mii si ceva + 2 GB ddram 2 +160 gb Hdd+placa grafica 512 mb(N-am jucat in viata mea nici un joc video dar am luat-o sa fie acolo)....si e pe vine un Logan Abs Plus.......cel mai probabil o sa ajung sa vand calcul ca sa platesc rata la golan deci din 2 o sa raman cu 1.....
Comment
-
am un AMD Sempron 64 2800+ care lucreaza la 1.6 ghz , dar imediat dupa ce strang niste bani intentionez sa iau un AMD Athlon 64 X2 6000+ sau 6400+ care lucreaza la 3 ghz respectiv 3,2 ghz .
Comment
Comment