Ce procesoare aveti in pc-uri?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by miTzaH
    am un AMD Sempron 64 2800+ care lucreaza la 1.6 ghz , dar imediat dupa ce strang niste bani intentionez sa iau un AMD Athlon 64 X2 6000+ sau 6400+ care lucreaza la 3 ghz respectiv 3,2 ghz .
    vrei sa fii cel mai tare de pe forum in materie de PC...in special procesoare cu doua nuclee

Comment

Originally posted by SUPERCAR
      vrei sa fii cel mai tare de pe forum in materie de PC...in special procesoare cu doua nuclee
      eu il pregatesc pentru facultate ca o sa am destule proiecte 3d de facut si vreau sa am ce-mi trebuie
      http://mitzah.labrute.fr/
      http://c0nstanta.myminicity.com/tra http://c0nstanta.myminicity.com/sec

Comment

Am Intel Pentium D 930 3,0 GHz Dual Core 4MB Cache

Comment

Originally posted by ghiorghyos
          Ti-e rusine?...Probabil ca conteaza si RAM-ul (~1 gigi) si placa video (de 256 megi)...
          nu ai RAM! ai RIMM si asta spune tot! tu ai super ram de citiva ani buni. eu acum citeva luni am ajuns la 1G ddr2 800.

eu am un Intel Dual Core D820 2800mhz 2x1M cache. imi convine ca nu se incalzeste tare, 34grade idle si 60 full work.
          daca vreti mai multe detalii:
          * INTRODUCERE
          * - procesorul
          * - placa de baza
          * - placa video
          * - hard disk
          * - monitoare
          * - optice
          * - ram
          * - accesorii
          Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

huuuu ,ce calculatoare
            Eu ultima oara cand am desfacut calculatorul era prin 2004 win-ul instalat in 2005 ianuarie.,Plin cu praf si am probleme cu ventilatoarele, d-ar acum curat loganu. AMD XP2000+.1gb RAm,160GB HDD sata,placa video GF3 titanium 128mb-ram.

Comment

Originally posted by Atex
              huuuu ,ce calculatoare
              Eu ultima oara cand am desfacut calculatorul era prin 2004 win-ul instalat in 2005 ianuarie.,Plin cu praf si am probleme cu ventilatoarele, d-ar acum curat loganu. AMD XP2000+.1gb RAm,160GB HDD sata,placa video GF3 titanium 128mb-ram.
              e grele cu masinile astea ) pasiunea pentru masini e mai mare ca cea pentru calculatoare
              Last edited by SUPERCAR; 24 October 2007, 10:05.

Comment

am si eu un jaf de pc dar imi fac treaba cu el
                Attached Files
                1.6 MPI CRAZY DRIVER

Comment

Intel P4 2.66 GHz

Comment

La birou AMD Turion64 X2
                    Acasa Intel Centrino

Comment

Originally posted by Hellman
                      am si eu un jaf de pc dar imi fac treaba cu el
                      ce grup misto ...People from hi5
                      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

ai ceva cu grupul ala ? au intrat 2 proaste d p hi5 pe me si nu stiam in ce grup sa le pun ...
                        1.6 MPI CRAZY DRIVER

Comment

nu,chiar mi`ai dat o idee sa fac si io la fel ! )
                          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

aloo, nea adminuuuu, hellman, aici sinteti foarte offtopic
                            Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

ok sa ma laud si eu

sempron 1.3 , 512 ddr1, 2x160g hdd si pies de rezistans ( sau cum se scrie) placa video voodoo3 16M

pt dc++, torenti ...... e extraordinar....
                              ...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
                              YO2MKL
                              sigpic

Comment

ce vremuri, voodoo3 3000 ..... inca imi pare rau dupa acea placa video.
                                am vindut-o pe 20 dolari si mi-am luat gf4 mx440 64m ... ce greseala ...
                                n-am sa mai vad o placa video ca voodoo 3 3000. claritatea in imagine ....
                                recunosc ca am avut lacrimi in ochi 1 saptamina

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google