Ce procesoare aveti in pc-uri?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Off topic:
    Nu stiu cum de ii vede lui alexino 8 giga de rami windowsu ca eu am 4 giga de rami (2 placute de 2 gb) si nu imi vede numai 2,5 gb (XP)cica vista'u pe 64 de biti ar trebui sa-mi vada mie 4 Gb,dar nu e sigur nici cu ala si in + pe vista de 64 de biti inca nu e "stabil" sa zic asa si nici nu prea iti merge sa instalezi cam tot ce vrei pe el(ma refer la jocuri,programe and stuff), deci nu stiu ce vrea sa zica el ca are!(e cam un pic SF)dar naaaa....Un print screen poate ne-ar lamuri
    sigpic

Comment

• Tot offtopic :

Ca sa iti vada tot ramul trebe sa ai neaparat OS pe 64 bit, fie XP 64bit, fie Vista 64 bit, nu este neaparat nevoie sa pui Vista...Jocurile, programe&*stuff merg fara probleme...
      Attached Files
      e-mail: office@stickere.info

Comment

• In primul rand nu se poate pune 8 giga ram pe nici o placa de baza 500 euro..Practic poti sa pui 2 x module de 4 giga, dar vista nu ''vede'' decat maxim 4.
        In al doilea rand, Vista Ultimate pe 32 biti este de 10 ori mai stabil decat xp-ul !..Il am instalat de 4 luni si inca imi merge ca in prima zi..Xp-ul intr-o luna era mort.
        In al treilea rand, instalati fara frica Vista, fie pe 32/64 bitzi ptr ca de la inceputul anului (bine mai de mult) au aparut programe/joace/orice atat ptr Vista cat si ptr XP.
        Nu exista program/joc/aplicatie sa nu mearga pe Vista...In ziua de azi orice program/soft se face si ptr Vista.
        Folositi cu incredere Vista, merge fluent si pe un pc cu 1 giga ram si un amarat de cpu amd 3200+..scapati de stresul de la xp.
        Last edited by Alex21; 10 July 2008, 02:30.

Comment

• Offtopic...

Placa de baza este Gigabyte MA790FX-DQ6, suporta maxim 16Gb RAM....
          Sunt instalate 4 module de 2Gb (4x2Gb=8Gb)
          Am atasat intr-un post anterior...Captura de ecran de la proprietatile sistemului...

Comment

• Greseala mea..Am vb cu cati-va prieteni si da, merge sa pui 8..Dar sti ca nu exista nici o aplicatie/ joc care sa-ti manance 4 giga ram? Ai 8 gb ram degeaba.

Comment

• Adobe Premier, la codare filme HD.....Ajunge sa iti ocupe si 7 Gb Ram, impreuna cu Aero & Stuff....Daca mai pun la socoteala ca daca ai 70 de torrente active...Tot pe acolo se ridica....

Dar...Gata cu Offtopic-ul... Daca vrei vb pe PM

Comment

• CPU: Intel Pentium D 925 dual-core 3.0Ghz, MB: P5L-Mx, HDD: 250 Gb

Comment

• Athlon 64 AM2 4200 mhz !
                  sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• AMD Sempron 3200+ 2.02 GHz ... + A-DATA 2 GB DDR2 800+ MHz Vitesta Extreme Dual Channel Kit ... Si nu a mai fost deschis de 3 saptamani :P ( deh fara net ... Sper sa ma rezolve azi baietii de la InterConnect )

Comment

• On-topic: AMD X2 5200+, 2 mega cache.
                      off-topic: Adobe photosop CS3 stie sa pape peste 4 GB. XP Sp3, varianta oficiala vede peste 4 GB de ram. Necesari... Nu cred, eu am 2GB (4-4-4-12 Geil Ultra) si sunt super multumit.
                      sigpic

Comment

• Amd turion 64 x2 TL-60 2GHz

Comment

• Amd am2 athlon 64 X2 4600+windsor box (65W)...Asa scrie in aviz...
                          Stie careva daca e ok?
                          Merci

Comment

• Amd am2 athlon 64 X2 4600+windsor ... e mai mult decat ok,depinde acuma si la ce il folosesti

Comment

• Pai pe aici pe la calculator...Unde anume sa-l folosesc?

Comment

• In ce domeniu...Pentru jocuri,pentru editari video,sau etc

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google