Ce procesoare aveti in pc-uri?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jocuri si net...Word, excel...Nu cine stie ce...
    P.S. Nu ma intelegeti gresit dar chiar nu ma pricep
    Last edited by Ionut; 31 July 2008, 02:05.

Comment

• Pe desktop am un Intel Pentium Dual Core E2140 @ 1.60GHz iar pe laptop AMD Turion 64 X2 TL-60 @ 2.00GHz, puterea de lucru a lor e apropiata.
      Loganul Meu !

Comment

• Noul meu procesor un Intel D820 care ruleaza la 2.8 Ghz

Comment

• Am2 athlon 64 X2 5200+ box.....Si sunt foarte multumit de el....
          sigpicRenault megane 2 1.6 16V si Opel Bertone 2.2 16V

Comment

• Sunt invechit la acest capitol,am de aproape 5 ani un P4 2,6Ghz. Dar merge bine,chiar mai bine decat Dual core 2140 al fetitei mele. Singurul upgrade a fost dublarea memoriei ram de la 512(dual channel). Si suporta cu brio editari video,capturi,etc...

Comment

• Tu esti invechit? Stai sa ma vezi pe mine.:
              - VIA Cyrix 3 700 mhz.
              Cred ca e relicva....Numai bun pt muzeu.
              Insa isi face bine treaba.
              Nu mai stiu de cati ani il am...Insa de ani buni si inca merge

Comment

• Tulai Doamne!...Proc-ul ala e asa vechi incat credeam ca e doar un mit
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Mai exista Cyrix oare pe piata? Imi aduc aminte cu nostalgie 5x86, primul meu calculator... Corcitura aia de 486 si pentium, ce vremuri.
                  sigpic

Comment

• Sa inteleg ca ma incadrez la categoria relicve.
                    Il mai pastrez, si il fac piesa de muzeu.
                    NU e mit, iar eu sunt MANDRUL posesor de CYRIX ( suna a la Star Trek)
                    Ce e surprinzator, este ca inca isi face treaba si destul de bine. Deci nu necesita inca schimbare. Iar pt net merge ( mai greu, dar merge).
                    PS: am incercat sa numar anii , dar e greu...il am de aproximativ 11 ani.
                    I-am schimbat ram, acum are 256, hard acum are 40, cdrw, cdrom.

Comment

• Oau, 11 ani si functioneaza... Dovada ca cyrix e fiabil
                      Cand am facut curatenie general acasa am dat de o revista PC world daca nu ma insel, de prin liceu (95 96) si pe coperta era ceva de genul, procesor la 300 mhz mit sau realitate In ea erau testate super computere cu... 96 mega de ram si alte lucruri care apareau in "visele mele umede".
                      sigpic

Comment

• Am uitat sa precizez: procesorul merge in overclock, cu modificarea fsb de la 100 mhz, la 112 mhz, de aproximativ un an si ceva. ( nu ma intrebati motivul pt care am facut overclock, pt ca nu exista).
                        Si inca nu a crapat.
                        PS: inca ceva de rasul curcilor: are cache de 64 kilo L2)

Comment

• Intel Core2Quad Q6600.2.4Ghz,LGA775 1066MHz, 8MB LEVEL2, 65NM
                          Cumpar volan de Duster

Comment

• Va dau clasa baieti...Trabantul meu ... Intel Primul din gama P4 (5.500.000 ROL) 1.6 Mhz, si acum suporta fifa 2008(intradevar nu la calitate maxima, dar merge) si cum scria si ghiorghyos mai multe jocuri din era lui.

De ce sa fac update daca nu imi trebuie deocamdata?
                            Problemele se creeaza...Solutiile exista deja.

Comment

• Uau, uite inca pe unu care se mandreste cu proc Cyrix. Si eu am avut unul, mergea de la 100 overclock-at pana la 166 Mhz dar acolo nu era prea stabil. Il tineam pe la 120 si mergea struna, cred ca si azi mai merge pentru ca l-am vandut. Cum ma mai luptam sa obtin un 10 Mhz in plus care azi sunt nesemnificativi. Dar il tineam ca suna bine numele : Cyrix. Toti stiau de AMD, Intel, Pentium, 486, dar cand auzeau de Cyrix erau pe spate cu toate ca era mult mai slab decat alte brand-uri consacrate.

Comment

• Ia modificati pool-ul, ca mai exista un producator de procesoare: VIA (Cyrix)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google