Ce procesoare aveti in pc-uri?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Intel 3.7 Ghz dar ce model e?

Comment

Intel Celeron 2,00 Ghz:puke- acasa (mi-e si rusine) si Intel Pentium 3,00 Ghz la munca. Nu stiu alte detalii.
      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

AMD Athlon 64 3200+ Socket 939 la 2 GHz
        sigpic

Comment

AMD Athlon 64 3000+ socket AM2, la 1.8Ghz

Comment

Originally posted by Rocri
            Intel Celeron 2,00 Ghz:puke- acasa (mi-e si rusine) si Intel Pentium 3,00 Ghz la munca. Nu stiu alte detalii.
            Ti-e rusine?

Fii atent aici: Celeron D la 1.8 giga (primele Celeroane pe baza de P4).
            Al meu e clar cel mai prost de pe forum, pentru ca se trage din P4-le alea care luau bataie in benchmark-uri de la P3 ... Cele la 2 giga sunt cica "reparate".

Ei... ce ziceti?

Who's NOT the Man?

Dar nu ma vait... Caruta mea a suportat toate NFS-urile (inclusiv Carbon, care e un JEG de JOC, l-am terminat in 8 ore ), toate C&C-urile, Halo, Farcry (cu efectele "masacrate, of course"), toate GTA-urile si alte Unreal-uri...
            Probabil ca conteaza si RAM-ul (~1 gigi) si placa video (de 256 megi)...
            Mereeeeeeeee....

Comment

Ai dreptate dar nici al meu nu-i departe. . Si la fel a halit o gramada de jocuri de genul Gothic 2 (atat imi vine in minte acum) si altele.. Vorbat ta mereeeeee.
              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

...Athlon XP 2400+... important e ca am logan nou de 1.6mpi 8v looool

Comment

Sebi, eu am un 1.4 mpi 8v, dar am AMD Athlon 2500+. Nu prea se compara dar...

Comment

Vad ca aceeasi problema o au mai multi. Calculatorul sau Loganul. Nu am putea sa le unim . sa tunam Loganele cu calculatoarele noastre sau calculatoarele cu Loganele(ce misto ar suna " am un calc. cu Logan ABS plus pe el. )
                    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

N-ar fi rau un abs plus cu hdd de 80 giga si 512 ram...

Comment

Intel Pentium Dual core E 6mii si ceva + 2 GB ddram 2 +160 gb Hdd+placa grafica 512 mb(N-am jucat in viata mea nici un joc video dar am luat-o sa fie acolo)....si e pe vine un Logan Abs Plus.......cel mai probabil o sa ajung sa vand calcul ca sa platesc rata la golan deci din 2 o sa raman cu 1.....
                        Last edited by fabulous4u2; 6 September 2007, 19:36.

Comment

eu am un turion pe 64biti TL52 dual core la 1.6parca cu 1mb cahce nu prea ma pricep

sigpic

Comment

intel p4 2,4. Nu stiu mai multe detalii
                            MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

Originally posted by fabulous4u2
                              Intel Pentium Dual core E 6mii si ceva + 2 GB ddram 2 +160 gb Hdd+placa grafica 512 mb(N-am jucat in viata mea nici un joc video dar am luat-o sa fie acolo)....si e pe vine un Logan Abs Plus.......cel mai probabil o sa ajung sa vand calcul ca sa platesc rata la golan deci din 2 o sa raman cu 1.....
                              bine ca ai un pc asa super...da si placa aia video 512MB memorie pe ea...esti belea si nici nu te pasioneaza jocurile pe pc,nici macar un NFS Most Wanted?

Comment

am un AMD Sempron 64 2800+ care lucreaza la 1.6 ghz , dar imediat dupa ce strang niste bani intentionez sa iau un AMD Athlon 64 X2 6000+ sau 6400+ care lucreaza la 3 ghz respectiv 3,2 ghz .
                                http://mitzah.labrute.fr/
                                http://c0nstanta.myminicity.com/tra http://c0nstanta.myminicity.com/sec

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google