Am văzut la televizor că fetița aceea din Constanța,care a accidentat un tataie pe trecerea de pietoni,e bine mersi.Și mă gândeam că trebuie să fim foarte atenți în trafic la pițipoancele care abia au împlinit18 ani și li se dau pe mână mașini puternice cu motoare mari,pe care nu le pot controla(A8,Q7,X6,X5,A4,x3).Astfel de mașinuțe au și țiganii,și copii de bani gata(POPONEȚ),dar de departe cele mai periculoase mi se par aceste pisi.Ca dovadă,miile de accidente provocate de astfel de exemplare feminine(frumoase și drăguțe,ce-i drept).Dar asta nu e o scuză.
Eu aș propune ca persoanele,mai ales fetele de18 ani,cel puțin cât sunt începătoare,să nu aibă voie să conducă mașini cu motor mai mare de1,4l.Eu cred că un Logan sau Sandero e suficient pentru o astfel de ființă.
Și în încheiere vă propun un exercițiu..îmaginați-vă că un Q7 se lovește frontal cu o DACIA NOVA,la100 km/h,să zicem.Șoferul cărei mașini credeți că va scăpa cu viață?
Eu aș propune ca persoanele,mai ales fetele de18 ani,cel puțin cât sunt începătoare,să nu aibă voie să conducă mașini cu motor mai mare de1,4l.Eu cred că un Logan sau Sandero e suficient pentru o astfel de ființă.
Și în încheiere vă propun un exercițiu..îmaginați-vă că un Q7 se lovește frontal cu o DACIA NOVA,la100 km/h,să zicem.Șoferul cărei mașini credeți că va scăpa cu viață?
Comment