Atenția,PIȚI!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Atenția,PIȚI!

Am văzut la televizor că fetița aceea din Constanța,care a accidentat un tataie pe trecerea de pietoni,e bine mersi.Și mă gândeam că trebuie să fim foarte atenți în trafic la pițipoancele care abia au împlinit18 ani și li se dau pe mână mașini puternice cu motoare mari,pe care nu le pot controla(A8,Q7,X6,X5,A4,x3).Astfel de mașinuțe au și țiganii,și copii de bani gata(POPONEȚ),dar de departe cele mai periculoase mi se par aceste pisi.Ca dovadă,miile de accidente provocate de astfel de exemplare feminine(frumoase și drăguțe,ce-i drept).Dar asta nu e o scuză.
    Eu aș propune ca persoanele,mai ales fetele de18 ani,cel puțin cât sunt începătoare,să nu aibă voie să conducă mașini cu motor mai mare de1,4l.Eu cred că un Logan sau Sandero e suficient pentru o astfel de ființă.
    Și în încheiere vă propun un exercițiu..îmaginați-vă că un Q7 se lovește frontal cu o DACIA NOVA,la100 km/h,să zicem.Șoferul cărei mașini credeți că va scăpa cu viață?

Originally posted by 1.6Multipoint View Post
    Și în încheiere vă propun un exercițiu..îmaginați-vă că un Q7 se lovește frontal cu o DACIA NOVA,la100 km/h,să zicem.Șoferul cărei mașini credeți că va scăpa cu viață?

Cam asa s-a intamplat si cu Pauneasca acum ceva timp,la Pielesti in apropiere de Craiova.
    Rezultatul:o familie distrusa si o fata mutilata,ea este bine mersi.
    Am auzit ca a avut grija de fata,dar totusi,i-a omorat familia!!!

Nu sunt misogin,au dreptul la condus,dar eu le feresc...la 4 benzi distanta
    sigpic
    "BRABUS" STYLE

Comment

nu e vorba de misoginism...ții la propria ta viață și nu vrei să fii lovit de o pisi..ce e misogin aici?

Comment

si pustanii cu motoare?

Comment

din cate am vazut o statistica , cei cu varste peste 60 de ani sunt campioni la accidente ...
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Imi aduc aminte de alde Moni, pe atunci Columbeanu, care intrebata fiind dupa ce a ramas fara carnet de ce a mers cu Benltley-u' cu 117 prin oras, a raspuns ca asa face ea de obicei in intersectii, trece repede, de frica sa nu fie lovita de vreo masina...oaauuu...'misto', cum ar fi zis barba'su.
            Keyboard error or no keyboard present.
            Press F1 to continue or DEL to enter setup...

Comment

acum sa fim seriosi si noi circulam ca nebunii, da sa revenim la topic, eu unu ma feresc de orice doamna/domnisoara care se afla la volan , ori stau mult in spate ori ma tot duc pe langa ea inainte, nu zic ca nu sunt femei care nu stiu sa conduca dar sunt imprevizibile , pai chestia cu motoru de 1,4 ar trebui sa se aplice tuturor soferilor ce au luat carnetu( mai putin cei care au si carnetul de profesionist), dar sunt destule masini cu motor de 1,4 cu peste 100 cp asa ca ar trebui sa ne ferim de orice "lamaie" ,

eu unu prefer sa fiu cu ochii in 4 pentru orice participant la trafic, atat pietoni cat si masini

Comment

De ce nu puneţi altfel problema ? Cum iau permisul astfel de PIŢI sau alţii care nici măcar nu ştiu citi sau scrie adică analfabeţii ! Problemele încep de aici de la şcoala de şoferi. Atâta timp cât şcoala îşi ia banii de la elevi nu pune beţe în roate. Exact ca şi la bac: cât timp s-a copiat a luat toată lumea examenul, toţi au intrat la facultate toţi au diplome dar 80 % nu aveau habar de nimic. De când nu mai pot copia nu a mai luat toată lumea examenul, nu a mai intrat toată lumea la facultate, nu au luat toţi diplome şi părerea mea e că din cei rămaşi 80 % din absolvenţi vor avea habar şi vor putea profesa calitativ. Aşa şi cu şoferii. Trebuie camere video şi la examenul la sală şi la oraş şi în birourile miliţienilor de la circulaţie.
                Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
                sigpic

Comment

Sunt deja camere video in salile de examen, problema intervine la proba practica unde militeanu apreciaza daca duduia stie ce face.

Comment

da,dar cum vă explicați că BORCEA MONDIALU are permis deși e analfabet?

Comment

Borcea mondialu probabil ca a luat examenul la Arges, pe vremea aia examenul teoretic era clasic, acum e online si supravegheat video.

Comment

acum se modifică iar codul rutier,oare prevede și ceva de piți?

Comment

Originally posted by 1.6Multipoint View Post
                          da,dar cum vă explicați că BORCEA MONDIALU are permis deși e analfabet?
                          doar e mondial , de ce crezi ca`i zice mondialu` ?

lasati`le pe pisi , oricum sunt irecuperabile majoritatea femeilor la volan.

Comment

Dac'o vedeti pe colega prietenei mele ce face cu un Pejeu 107, alea cu X5 si Q7 o sa vi se pare niste glume nereusite...
                            If it ain't broke, don't fix it!

Comment

detaliază,te rugăm

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google