SFATURI!! Ce Sa Ma Fac Cu Vecinii Care Nu Stiu Sa Parcheze!! AJUTOR!!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• SFATURI!! Ce Sa Ma Fac Cu Vecinii Care Nu Stiu Sa Parcheze!! AJUTOR!!!!

Hai salut dragi loganisti
    am inceput acest topic pt a obtine sfaturi in legatura cu vecinii care nu stiu sa parcheze.
    de vreo luna maxim 2 cel putin de 3-4 ori pe saptamana sunt la mine la usa ca dom`le n`am loc sa parchez acolo ca ai lasat`o prea in fata, n`am loc sa intru/ies ca e prea in fata ca e prea in spate ca nu stiu ce mai e..oare eu cum de am mereu loc sa parchez?
    le`am zis sa nu mai vina aiurea cu tampenii la mine la usa cand are loc de intra un mercedes sprinter nu o dacie 1310, iar ei nu dom`le ca trebe sa fac eu 10 manevre sa intru, ca eu nu le am cu parcarile laterale, si toate tampeniile de genu.
    ce sa mai fac cu ei sa nu mai "semneze condica" la usa mea?
    ps. maine o sa fac poze sa vedeti unde tin masina si cat e langa mine

Pai, atata timp cat nu stai pe o parcare platita la primarie, o lasi cum vrei si unde vrei, numai sa nu parchezi pe interzis si sa vina platforma sa ti-o ia...

cred ca cea mai buna solutie ar fi sa te uiti pe vizor inainte si sa nu raspunzi la usa

Comment

Nu e platita la primarie..iar de lasat o las in asa fel incat sa incap toata lumea..doar ca pt unii trebuie parcarea/trotuaru` liber sa incapa.
      revin cu poze pt a vedea mai exact

Comment

Ai niste vecini belea. ) eu zic sa ii lasi sa se descurce dar totusi fi atent sa nu-ti zgarie golanelul.
        Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

Poi o maimutoaica ma ameninta azi cu tupeu ca eu daca nu am loc incerc sa intru acolo dar daca ti`o lovesc nu`i vina mea ..ti`am zis acum ca nu am loc...
          asta dupa ce a intrat in gard cand dadea cu spatele...of...grea soferia asta la unii

Comment

Aoleo! Ai grja de maimutoaica ca-i periculoasa. Daca a spus ca s-ar putea sa-ti loveasca masina atunci e grav. Mut-o cat mai repede de langa a ei ca-i antitalent si se tine de cuvant.N-ai plecat inca?!
            Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

fa-le cinste la toti cu senzori de parcare
              Logan Ambition 1.6 8V

Comment

E buna poanta,dar eu cred ca ar fi mai bine sa se fereasca de tembelii aia,stiti cum e cu vecinii...ofticati daca ai masina mai noua decat ei.
                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Mda ... bine zice D-FENS s-ar putea sa ai probleme cu vecinii care pot fi invidiosi uneori. E nasoala chestia cand nu ai un garaj.
                  Ambition

Comment

Maimuta are o dacie1310 break ...iar la condus e jalea lumea..deh femeie la volan...de parcari nu mai zic...dar n`am ce face, n`am sa mut eu masina nu stiu unde din cauza ca`s ei incompetenti..sper sa ii ajute ore suplimentare de scoala in care sa invete parcarile..daca nici cu alea nu se descurca mai bine chiar nu stiu ce ar putea fi necesar pt asa specimene
                    r3duc..pretul unui garaj la mine in zona este de 9500-10000 de euro..deci cat masina

Comment

Andrrei scuze de offtopic. cunosc pretul unui garaj si la Alba un garaj nou e in jur de 10000 euro. Si-a luat fratemeu apartament nou si de garaj nu a mai avut bani poseda si el un logan 1,6 Laureate
                      Ambition

Comment

Andrei , din pacate nu exista medicamente care sa vindece prostia .
                        B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Am revenit cu pozele promise.
                          precizez: de cele mai multe ori si cei mai multi din vecini imi bat creierii ca nu pot parca unde se afla in poza parcata skoda fabia rosie din cauza ca am lasat masina prea in fata si n`au loc. oare chiar nu le ajunge cat loc este acolo? Altii se chinuie sa intre unde se afla loganul rosu..din acelasi motiv..maisna lasa prea in fata. oare e chiar asa greu? Am fost pus si eu in ambele situatii, de a parca atat unde`i fabia cat si loganu` rosu` si este loc arhisuficient, a intrat odata si un om cu un A6 model nou care e destul de lung. eu nu stiu ce sa mai zic.
                          Attached Files

Comment

Cumparati un spray cu vopsea alba...si trage niste linii...mai a la cartier asa
                            Dar noaptea sa nu te vada nino-nino

Comment

Tin sa precizez ca la inceput dadeam masina vreun metru maxim 2 mai in spate ..asta pana am fost blocat de vreo 3 ori de idiotii care parcau in fata mea de parca era singuru loc liber..am vrut sa plec cu masina si pauza ...claxoane agitatie degeaba. traim in romania ...

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google