SFATURI!! Ce Sa Ma Fac Cu Vecinii Care Nu Stiu Sa Parcheze!! AJUTOR!!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nasoala situate.....am descoperit zilele trecute un site foarte interesant, de unde poti comanda stickere pt masina, toate stickerele fiind cu un mesaj referitor la cei care parcheaza aiurea... http://parchez.ca/ fff interesant....zic sa comanzi de acolo niste stickere, si sa ii stickeresti pe toti :P

Bafta

sigpic

Comment

Andrrei_ro spatiul undei parcai tu pana acum, indiferent daca e zgura, pamant, gunoi, etc, la origine a fost spatiu verde, asa apare in evidenta ADP. Cineva de la tine care nu stie sa parcheze, a vrut sa scape de tine.
      Oricum poti parca linistit si fara rusinare pe bordura sau in alte locuri neconventionale(dar nu spatii verzi), pentru ca ai tot dreptul chiar daca pana atunci parca altcineva; e dreptul tuturor sa utilizeze acel loc dupa regula: Primul venit, primul servit.
      Daca ai doar tarani in bloc si vezi ca se tin de prostii, parerea mea e sa-i arzi tu primul, daca cu vorba buna nu se intelege.
      Cel mai bine cautati loc de parcare platit si vei scapa de multe griji.

Comment

@nr4- colega, vreau si eu LOC DE PARCARE CU PLATA! Dar nu prea se exista, nici macar in Calarasi! Abia dupa ce o trece alegerile locale, sa se apuce urmatorul primar sa amenajeze spatiile dintre blocuri. Haios ca punctul asta il au toti candidatii in prograqmul electoral! Indiferent de culoarea politica!
        LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Fac niste poze si ma duc cu ele la primarie sa vad ce rezolv..de platit nu se pot plati locurile de parcare ca am fost si cu problema asta la primarie

Comment

loc berechet,poti parca si un breack acolo dar idoti care nu stiu sa manevreze o masina de fac si ei ce stiu mai bine si anume sa dea din gura. asa ca fa si tu pe neimtitu si nu le mai da apa la moara

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google