SFATURI!! Ce Sa Ma Fac Cu Vecinii Care Nu Stiu Sa Parcheze!! AJUTOR!!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Tare un gard cu sirma inghimpata cum era in razboi sapi santuri
    sigpic

Comment

Apoi daca acolo nu-i loc atunci unde? La mine la bloc parchez uneori pe lungime foarte putin mai mult decat e masina, asta pentru ca unii blocatari lasa spatii mari intre ei si altii ca mine parcheaza la mustata.

Alde boris iar ai tras o liniuta?
      No, apoi blana
      Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
      ...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste

Comment

Eu nu mai am nimic de zis...ma mir ca azi n`a semnat nimeni condica la mine..da` nu`i tarziu oricum una peste alta numa` idioti d`astia sa nu ai ca`i jalea lumii...da` ei "este soferi" dom`le

Comment

Trebuie sa le explici ca parcarile se fac mai usor cu spatele, nu cu fata !

Comment

Personal am rezolvat problema locului de parcare , in circa 30 de minute: am pus mana pe un vecin, pe lopata si am "defrisat" o gramada de gunoi. In locul ei am facut 2 bucati locuri de parcare pentru un Logan (subsemnatul) si una Dacia 1310 (vecinu' Nelu). Asa ca personal m-am aranjat, dar raman deschis pentru sprijin-sugestii-reclamatii-proteste etc.
            Last edited by Gusi; 2 April 2008, 21:39.
            LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Crisx ei nu stiu sa intre cu fata d`apoi cu spatele ...sau parcare laterala..eheee lucruri sfinte ...daca ei cu gura lor au zis ca nu stiu sa faca parcari de nici un fel...nu`i problema mea.

Comment

De multe ori am inaugurat cate un loc de parcare, adica imi gaseam cate un loc din asta mai ciudat, ba cocotata pe nu stiu unde, ba bagta in locuri faine, da aveam "norocul" sa vina altii si sa parcheze acolo dupa ce au vazut ca parcheaza altii, fazele astea chiar ma dispera.
                No, apoi blana
                Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
                ...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste

Comment

Fazele astea dispera pe toata lumea...cum am zis intr`un post anterior ...cei care prind locu` unde tin eu masina ..liber..intra..dar daca ploua se face noroi si atunci nu intra dom`le ca murdareste masina

Comment

Eu sunt pacifist de fel...dar daca apare vreunu dupa ce am dat la lopata atata gunoi...Faza 1-stergatoarele ridicate, faza 2...ramane la aprecierea fiecaruia! Ca doar n-o sa-i lasi pe nesimtiti la infinit sa traiasca linistiti.
                    Last edited by Gusi; 2 April 2008, 22:02.
                    LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

De obicei aceia care se baga acolo dau masina mai in spate cum faceam si eu .. iar daca am loc pe bordura ii blochez si cu asta basta..eu dau iarna la lopata eu intru in noroi cand ploua si ei vin ca nesimtitii...
                      ca sa nu mai intre nimeni o sa mai iau cred o masina de vreo 10-15 mil care o voi tine in permanenta acolo..mai in spate...cand plec o las in fata cand ma intorc o dau in spate si tot asa...si in cazu` asta urmeaza sa torn si`oleaca de beton sa nu mai fie jale cand ploua si am rezolvat`o cu locu`

Comment

Iale capacelele si desumflale rotile data viitoare sigur nu mai parcheaza , abia astept sal mai prind pe vreunu care im blocheaza garaju genocid fac ma joc x si zero cu cutitu pe cauciucurile lui :
                        PS: aviz militienilor care citesc acest forum
                        sigpic

Comment

Mmm...merita asta cu desumflatu rotilor..simplu si eficienta(sper). asta pana o sa iau masina aceea....ca dupa nu mai am treaba oricum urmatorii ai mei sunt

Comment

De 2 zile sunt fericit..nimeni n`a mai semnat condica si vad ca incep sa incerce(poate chiar si ivnete) sa parcheze si`n locu ala s`or fi apucat de citit forumu`?

Comment

Andrrei_ro Zona Mazepa II la LC-uri ?

Comment

Da ady62 , mazepa 2 lc7 mai exact
                                se pare ca vazand ca nu ajung la nici un rezultat cu mine ca nu mut sau nu parchez dupa cum vor ei...vecinii invata sa parcheze...mai ales maimuta cu break`ul care vine mai mereu in vizita la mine...mai greu ce`i drept dar dupa eforturi si chinuri reuseste in cele din urma

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google