Andrrei_roIn primul rand vorbeste cu cel cu Loganul rosu(MSG), la modul cel mai serios, ca locul respectiv este pentru masinile proprietate personala nu a celor de intreprindere .
SFATURI!! Ce Sa Ma Fac Cu Vecinii Care Nu Stiu Sa Parcheze!! AJUTOR!!!!
Collapse
X
-
Imi place anuntul ala ca idee :d Andrei, ce stiu si eu din experienta proprie e ca vecinii (soferi) sunt de 3 categorii: aia cu care te intelegi cu vorba buna, aia cu care "te intelegi" cu scandal si aia care sunt bolovani care nu prea vor sa priceapa oricum ai da-o (si astia daca isi gasesc masina facuta praf s-a putea sa ti-o faca si ei la randu lor si asa intri intr-un ciclu...). Eu am avut parte si de reclamatii de la vecinii pietoni ca cica de ce parchez pe trotuar ca stric bordura HA HA si ca ei n-au pe unde sa mearga - asta in conditiile in care trotuarul pe care parchez (numai cand nu gasesc loc pe strada unde o las de obicei) ii duce maxim pana la ghena de gunoi, si pot ajunge foarte bine si pe strada, ca nu e circulata des si nici apa de ploaie nu se strange sa zici ca merg prin balti. Da asa sunt ei, trebuie sa comenteze ca asa se simt bine, tu fa in asa fel incat sa nu fii blocat si in rest da-i incolo, eventual cand zic ceva zi-le si tu ceva de "dulce" si atat, ca daca vad ca si tu esti tare in gura o sa se calmeze, nu stiu daca trebuie sa ajungi la vandalisme...acu nu ma intelege gresit, daca e unu care chiar nu pricepe poti sa incerci, dar asta numa in cazul in care iti gasesti masina lovita/blocata. Cel putin asta e parerea meaIf everything seems under control, you`re just not going fast enough...
Comment
-
Ultima noutate ...azi cand am venit de la facultate..am parcat..nu ies bine din masina si vine unu` din vecini: dom`le da` lasa dracului si tu masina aia mai in spate nu vezi ca nu e loc? Noi cum sa mai parcam daca tu o lasi asa? Ce e asa greu.??
raspuns: in primu` rand nu mut masina ca asa vrei matale, o parchez unde vrea muschiu meu nu`mi impuii tu unde si cum, iar daca nu stii sa faci parcari ia`ti ore de condus si gata. si`am plecat..a ramas si omu` langa masina ..probabil nu se astepta sa reactionez asa..da` e chiar culmea, m`am saturat de idioti ca ei. fara prea multe complicatii si detalii..scurt si sanatate
Comment
-
@andrrei_ro:
...eu iti propun altceva: avand in vedere faptul ca n-o sa o scoti la capat cu vecinii tai sub nici o forma, eu zic sa-ti dai masina mai in spate (ca sa incapa si toracele lor si sa elimini riscul de a fi lovita masina) si sa-ti pui un bilet mare in geam, eventual pe un A4 si scris cu marker (sa vada toti chiorii, geriatricii, etc) pe care sa scrii ceva de genul: VA ROG NU MA BLOCATI, urmat de un "multumesc" jos in dreapta foii. Un om cu bun simt, apreciaza chestia asta si un idiot, v-a ramane blocat (mental)...in ambele cazuri, ai sansele cel mai mari sa nu-ti blocheze nimeni masina, respectiv iesirea din parcare.
I-a incearca, eu zic ca nu o sa te mai blocheze nimeni si o sa termini si cu problema vecinilor care te ... la icre ptr. treaba asta.
Treci peste orgoliul personal sau alte ambitii personale (daca e cazul), nu vei avea decat de castigat, adoptand o atitudine pozitiva.
Ideea e ca, cu vorba buna poti face multe...doar daca dai peste un dobitoc incurabil, chiar nu ai ce face.
Iti dau exemplul meu: la birou unde lucrez, cand ajung eu dimineata nu sunt alte locuri de parcare decat cele marcate ale ADP-ului, pe care parcheaza pe timpul noptii locatarii din zona. Si acei oamenii pleaca de obicei la locurile lor de munca, deci se elibereaza locurile.
Ei bine, eu n-am de ales si parchez masina pe unul din locurile alea, de obicei chiar pe acelasi, dar nu intotdeauna.
La fel cum te-am sfatuit si pe tine, eu las in geam un bilet cu scuzele de rigoare si un nr. de telefon la care pot fi contactat.
S-a intamplat nu o data sa ma sune omu' ( am primit si bip-uri...noroc ca m-am prins la timp) care a ajuns intre timp acasa si si-a gasit locul de parcare ocupat sa-mi spuna sa vin sa mut masina. Totul pe un ton civilizat, politicos si fara complicatii.
Deci se poate...nu intotdeauna, ca deh suntem inca un popor bananier...dar speranta moare ultima, dupa cum se zice.
Bafta!Last edited by Kojak; 5 April 2008, 23:02.
Comment
Comment