Cum Să Distrugi O țară în 40 De Ani

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

eu mi-am zis părerea..totuși,cred că a-i pupa pe romi în fund,a le ridica osanale,a-i venera,a îi iubi nu e o soluție,deși 99 la sută din români ascultă manele și îl îndrăgesc pe un anumit mezel cunoscut sub denumirea de salam

Comment

nu toti romanii apreciaza manele. si faptul ca asculti ANUMITE melodii cantate de etnicii rromi nu inseamna neaparat ca esti de acord cu turnuletele, q7-urile si toate nenorocirile iubite de aceasta natie. efectiv asculti o melodie de guta ca si cum ai asculta una de INNA...problema nu este aici. problema este ca toti asteapta sa vina unul candva, sa omoare el tiganii si sa goneasca el ungurii la ungaria peste granita. rusine noua, urmasi ai Romei si ai Daciei (nu masina ). imnul e degeaba......

Comment

bah, voi sunteti cu toate tiglele pe casa? la fel ca ungurii, mai sperati in granite demult apuse, cand la nivel mondial, se vrea sa fim toti un singur stat mare, o singra natie, etc? intr-un final, aici se va ajunge, oricat de mult ar vrea unii unguri ardealul , oricat de mult ar vrea unii romani sa plece ungurii si oricat de mult s-ar da vina pe tigani. astia, ultimii, cand ii vor deranja tare pe licuricii mari, si-o vor lua peste bot cum n-au visat si uite-asa lumea "civilizata" va scapa de ei.
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

am auzit că ar fi țigani inclusiv la licurici..și nu am nimic cu ungurii,deși vor Ardealul..important e să nu-l primească

Comment

Iti dai seama ca n'or sa te intrebe pe tine sau pe mine daca suntem de acord sa le dam Ardealu...or sa faca un "deal" cu aia de la putere, ei avand de 20 de ani majoritate in parlament, deci fiind practic la guvernare in toate regimurile de dupa revolutie, si or sa le zica celor de la putere sau celor care vor sa ajunga la putere ca ii sustin daca primesc Ardealu, sau ca nu ii mai sustin daca nu-l primesc..
            Si cum la noi in politica goana dupa ciolan e capitala, n-o sa refuze nimeni o alianta pt majoritate si astea...ce daca se ciunteste din tara ? Nu ramane fizic tot acolo, las' asa.
            Ce'o sa faca romanu ? O sa protesteze ? Adica ce, o sa iasa in strada sa danseze pinguinu ?
            Keyboard error or no keyboard present.
            Press F1 to continue or DEL to enter setup...

Comment

cum ungurii sunt majoritari în HR și CV,propun ca toți țiganii să fie mutați undeva în TELEORMAN/Călărași,pe la Oltenița...cu riscul de a cere autonomia și a le ceda cele2 județe...să facă acolo RRepublika Tzigănească Oltenitza,să asculte acolo manele,să fure,să-și dea în cap acolo,să nu mai ajungă în fruntea țării
              nu spun că toți din zona aceea sunt țigani,dar sunt mulți ..și în plus românii de acolo sunt țiganizați deja.adică le plac manelele,sunt genul de țărani din Spania(probabil că ăla cu clima bizonică de pe youtube tot din CL e),deci n-ar fi o problemă
              Last edited by 1.6Multipoint; 20 August 2011, 11:57.

Comment

eu as propune sa fie mutati in India.se vor intelege ca au o limba foarte apropiata.
                Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

sau să fie cazați în niște locuințe în niște cartiere rezidențiale pe modelul Auschwitz ..așa lumea ar scăpa de un necaz și lumea ar deveni un loc mai bun...furturile,crimele,faptele rele s-ar reduce semnificativ,cel puțin la noi în țară
                  în alte țări țiganii sunt ținuți la respect(serbia,bulgaria)
                  apropo,de ce Roma(ni) people?
                  de ce nu Bulgari,Serbi people?

Comment

Serbi? Tu nu prea stii istorie...

Comment

nu,eu ma intrebam de ce li se zice rromi?care e ideea?

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
                        Nu am criticat nimic, pur si simplu, iluminismul a ajuns pe teritoriul nostru sub forma revolutiei pasoptiste, chiar daca exista o anumita perioada intre cele doua. E doar un context unde fiecare cultura reactioneaza diferit dar perfect normal din punct de vedere statistic.
                        Din pacate la noi cum a venit, cum a si plecat, in Occcident a ramas si asta s-a vazut si acum 160 de ani, se vede si astazi !

Comment

ce spuneți,facem ceva sau doar vorbim pe forum?începem o revoluție românească,să-i alungăm pe nomazii ăștia din țară?
                          până nu-i prea târziu

Comment

Eu zic sa-ti dai datele de identificare pe forum si apoi sa incepi o revolutie

Comment

De ce nu ai inceput revolutia cand francezii trimiteau tziganii prinsi la cersit in franta in romania si nu in india cum zic eu ca ar fi fost normal

Sant ardelean din oradea dar fereasca Dumnezeu sa vrea ungurii autonomie va fi vai si amar de ei
                              Last edited by Nytro; 21 August 2011, 02:34. Reason: Automerged Doublepost

Comment

E de apreciat ca 1.6MPI la varsta lui in loc sa doarma pe mese prin cluburi sau ceva, se gandeste la revolutii...la fel faceam si eu la 20 de ani (prin '99 - 2000), dar eram in armata atunci si ma intrebam ba, daca "vine" vreo revolutie ceva si primesc ordin sa trag, ce fac ?
                                Keyboard error or no keyboard present.
                                Press F1 to continue or DEL to enter setup...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google