Cum Să Distrugi O țară în 40 De Ani

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by alessandro View Post
    perioada este lunga. trecerea lina. nu vom realiza. poate nici nu o sa mai fim noi dupa 40 ani. llumea se schimba se adapteaza trece de la un sistem la altul. schimba valori idei si conceptii. intrebarea este pana cand. si ce ne va face sa ne oprim din "evolutia" asta
    Evolutia este data si de ''marinarul'' nostru impreuna cu echipajul pe care il conduce.
    real power..... diesel power by

Comment

va inselati. evolutia este planetara, si merge in jos. daca va uitati si pe la alte canale de stiri decat alea rromanesti, veti vedea ca marile puteri (hehe, a fost o data) sunt cam tot pe acolo ca si noi, inclusiv cu criza, monetara si politica. sistemele de valori pe care le avem azi s-ar putea sa nu mai existe intr-un an doi. 2012-le de care ne ferim atat nu va insemna decat probabil rastirnarea valorilor, eventual diparitia sistemelor macroeconomice actuale. globalizare sau opusul ei. si asta repejor...

Comment

Originally posted by 1.6Multipoint View Post
        până atunci o să piară și limba...vom folosi tot mai des cuvinte ca ok,cool,week-end,sau mișto,nașpa
        plus că vom uita să scriem cu diacritice
        Hai ca te iau pe tine ca sa pot puncta ceva. Nu trebuie sa o iei personal, vreau doar sa intelegi mesajul pe care vreau sa-l transmit.

Deschizi un thread cu "aoleu, cutare, Romania, etnia roma, turnulete, manele, etc" in care aduci critici si spui ca nu este de acord cu ce se intampla in tara asta.
        Referitor la textul citat mai sus, tu ce faci in privinta asta (vom uita sa scriem)? Pentru ca vad ca nu te obosesti sa incepi o fraza cu litera mare si nici sa pui un punct la sfarsit.
        Critici ce se intampla, dar nici macar nu misti un deget (la propriu) sa ne arati ca tie iti pasa.
        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

eu cred ca topicul asta s-ar putea usor schimba in "cum sa distrugi o lume in maxim 40 de ani"...nu de alta, dar problema minoritatii rrome e atat de neinsemnata comparativ cu ce se intampla la nivel mondial, de nici nu va vine sa credeti, la multi de pe-acilea.
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Asta am zis si eu ceva posturi in urma
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Originally posted by cosmindan View Post
              Evolutia este data si de ''marinarul'' nostru impreuna cu echipajul pe care il conduce.
              Asta-i esenta intelectului romanesc frate!!! 10 romani din 9* dau vina pe basescu ca nu-si permit mobila noua (*de exemplu)...

Comment

unul din articolele interesanteRO
                inca unul
                e plin netul de asa ceva
                Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

ia să vedeți voi că dacă am scăpa de rromi(care întruchipează toate trăsăturile negative,defectele umane precum hoția,minciuna,prostul gust,non-valoarea,răutatea) am evoulua puțin.
                  nici cu românii nu mi-e rușine..dar dacă ascultăm toată ziua Salam și nu ne pasă de nimic altceva,slabe șanse să evoulăm.

Comment

lasa`l varule pe salam , salam in sus , salam in jos . vrei sa`l asculti bine , nu vrei , iarasi bine.
                    c`am toata clasa sociala il asculta pe salam si nu numai.

Comment

Ştiţi cum o cheamă pe soţia lui Florin Salam ?
                      .
                      .
                      .
                      Salam Victoria !

Citez: Saraci si invatati sa traim de pe urma unui sistem despre care stim prea bine ca nu a avut niciodata rezultate din cauza coruptiei generalizate, de asta si se extaziaza in fata unor realizari mai mult decat modeste si normale – pasajul Basarab si National Arena. Doua lucrari care oriunde in lume ar fi fost punctate la “si altele”, aici au zguduit electoratul – “incredibil, nu imi imaginam ca se poate!” Stiind prea bine toate astea, ma mir de unde mai au resurse sa declare constant, sondaj dupa sondaj, ca prioritatea unu este vindecarea cel mai repede posibil de coruptie. Poate tocmai din constiinta faptului ca boala i-a atins pe toti intr-un fel sau altul, desi la varf a ajuns sa fie organizata si institutionalizata dupa toate reguli si legi mai functionale decat cele oficiale ale statului.
                      Pe de alta parte, imi imaginez ca daca ar fi sa inlaturam nepotismul, clientela politica, coruptia sub toate formele ei si sa depolitizam toate institutiile statului, ne-am trezi ca mai bine de jumatate dintre romani ar trebui sa petreaca o perioada la racoare, iar doua treimi sa isi caute alt loc de munca.
                      Confuzia din mintea guvernantilor intre reforma si saracirea populatiei (si mai mult decat era) si intre modernizarea statului si mutarea grupului mafiot al coruptiei organizate dintr-o tabara intr-alta – abia aceste manifestari schizoide ar trebui sa puna serios pe ganduri. In rest, noi suntem sanatosi. Saraci, corupti, dar niciodata morti. Pentru ca supravietuirea este si va deveni (si mai apasat) unica prioritate pe care statul va reusi sa o promoveze. Criza in Romania va fi abia atunci cand ne va atinge si pe noi criza alimentara.
                      Deci vom trăi indiferent de sumbrele estimări că ultima româncă se va naşte în anul 3200.
                      Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
                      sigpic

Comment

desigur că și mulți români s-au țiganizat,doar le-am luat obiceiurile proaste ale țiganilor...nu știu cine le-a spus ăstora rromi dar ar trebui băgat puțin la pârnaie pentru asta.
                        și puțin offtopic:
                        ăștia ,-rromii-,umblă cu mașini de bulgaria sau alte state și dacă intră vreunul în tine,ai pus-o,degeaba ai asigurare.
                        lor nu le pasă.oricum,deși mulți sunt analfabeți au permis,încalcă regulile de circulație de 3 ori pe minut,dar miliția nu le face nimic.

Comment

Lasa-i dreq ca incalca regulile, ca nici romanii nu se lasa...dar am vazut la tv o adunatura de rromi veniti la o nunta sau ceva si la un moment dat, dintr-un Q7 s-a dat jos unu' care mai mult de 14 ani nu avea...asta e penala zic eu, nu ca trec pe rosu sau d'astea.
                          Keyboard error or no keyboard present.
                          Press F1 to continue or DEL to enter setup...

Comment

problema e că la recensământ mulți se declară români,deși nu sunt.dar unii spun că soluția ar fi asta

citez dintr-un alt internaut,pe alt forumȘ
                            Slovacia este o tara de oameni care stiu ce vor si in ce directie sa pasesca.
                            In Romania la nivelul presedintelui si familiei sunt afinitati de rudenie cu conducatorii poreclitilor rromi care traiesc in cea mai opulenta stare sociala cu masini ultra scumpe,palate luxoase etalandu-si zeci de chilograme de aur.Ei avand spatele asigurat de presedinte nu dau socoteala fata de averile colosale pe care le detin si care confiscate ar acoperii fara probleme deficitul la sanatate,invatamant si pensii.
                            Last edited by 1.6Multipoint; 25 August 2011, 14:26.

Comment

Bai ati fecundat lumea la cap cu cele neamuri ale presedintelui, nu vedeti bre ca is la parnaie? Vrei sa stea Boc cu parul la usa ta ca sa nu-ti intre tiganii in casa? Tiganii nu mai fura demult din Romania, fura si cersesc in UE, globalizarea le face bine lor...
                              Ce o sa mai spuneti daca ajunge DDiaconescu la putere? Ca asta-i direct tigan

Comment

1.6 multipoint.... romii fura fier vechi zici...dar cui il vand ?
                                ia mai cauta tu pe orice strada orice om care are masina de peste 50000 E si ia-i averea la purecat...si nu e rom... exagerezi muuuult de tot...
                                problema mare e in primul rand la noi..cei 7 ani de acasa....mentalitatea noastra ordinara...gandirea noastra gen...sa moara si capra vecinului...sau mai bine...numai a lui...n-au tiganii nici o vina...noi ca natie suntem niste ....sa nu zic.
                                Last edited by mumus; 25 August 2011, 15:45.
                                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google