Cum Să Distrugi O țară în 40 De Ani

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Romania ....

Salutare tuturor celor care au dat importanta acestui thread ! Ar fi multe de spus...oricum chestia asta cu 40 de ani nu am inteles-o in contextul in care cei care ,,ne conduc'' au reusit sa faca lucrul asta in numai 21 de ani ! Nu credeti ? Cu deosebit respect( ptr. voi !) si mult regret ( ptr. ceea ce a ajuns tzarisoara asta !), va salut !
    LOGANIST CONVINS !!!

Comment

Originally posted by boly76 View Post
      morala:mergeti pe litoralul romanesc,faceti foamea in hotel(ca sa nu dati multi bani la terase si restaurante)si ca sa poteti ramine si cu masina ,optional este trenul.
      pe litoralul nostru nu am gasit sejur sub 1700lei cu mic dejun(in iunie),la bulgari 1400lei all incl..iar conditii,indiferent de investitor,nu ne putem compara cu ei........
      romanul?hmmm..........de fel sintem o natie *****aparte sa primim totul moca,sa oferim servicii de rahat si sa luam bani de la clienti de 4 ori cit face
      Stimabile... daca esti asa de galanton incat sa arunci "bulentinul" pe tejgheaua unei receptii de hotel fara sa cauti alta oferta mai avantajoasa nu inseamna ca serviciile sunt prea scumpe... inseamna ca matale esti prea ... cumva cum nu am voie sa spun! Eu unul nu vreau sa-mi spuna nimeni cand sa mananc, pentru ca ma culc, ma trezesc si mananc la ore la care "all inclusive" e inchis...

Comment

Originally posted by vasile78 View Post
        Conditiii pe litoralul bulgaresc... all inclusive pe minim 7 zile, 2 zile mananca si bea romanul de face matzul ghioaga si restul zilelor boleshte de la atata mancare si bautura, eventual ramane si fara masina. Conditii bune si preturi mici se gasesc si pe litoralul romanesc, cu conditia sa nu te duci la Mamaia, mai bine merg la munte la o pensiune cu piscina si petrec cateva zile in liniste si la aer curat...
        mai bine merg la Mamaia decat sa zicem in Vama Veche.
        Pai cum e posibil sa ceri in jurul a 180 lei camera intr-o pensiune in care n-ai nici macar un AC? Si asta-i cam cel mai mititel pret, cu conditii normale.
        Daca vrei ceva asemanator 3 stele, trebuie sa scoti in jurul a 300 lei pe noapte.
        Si pentru ce?
        Sa ma scuipe in gura proprietarul si sa i se para ca el e mare scula....
        Atunci merg in Mamaia, dau 400 lei pe noapte si ma ling aia in toate gaurile.

Cat despre bulgari sa fim seriosi.
        Au unii dintre ei niste conditii de pici pe spate.
        Tocmai ce am dat cadou bilet unui amic, pentru 4 zile, intr-un hotel de 4 stele, cu spa si demi-pensiune, camera de 32 mp!!!!, si toate astea pentru 170 euro. Mult, nu?

Comment

... si sejurul e spre sfarsitul lui Septembrie... Eu unul nu ma mai duc la all inclusive niciodata,
          pentru ca sunt pofticios si mananc din toate pana fac indigestie si nu am chef sa mananc in intervalul in care pun ei masa (eu de multe ori mananc si la 11-12 noaptea). Plus ca nu e chiar asa de ieftin cum pare... doar ofertele "last minute" si alea nu intotdeauna.

Comment

si la noi la mare este sejur la 5 stele , 6 zile , in perioada asta costa 6 mil )
            Sunt plin de oferte pe net cu cupoane la preturi foarte bune .
            Si cu mancatul la fel , poti sa mergi sa manci unde vrei , nu sa fugi prin statiune ca sa nu pierzi masa care e la nu stiu ce ora la cine stie ce hotel care e la 5 km de unde stai tu
            In sezon am fost la mare la 3 stele cu A/C cu 350 lei / 6 zile cazare si ma indoiesc ca am cheltuit 10 mil pe mancare )
            Last edited by Cristi_Xp; 24 August 2011, 13:53.
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

@vasile: sejurul a fost de pe 19 August...

Comment

Originally posted by eugenio_23 View Post
                Salutare tuturor celor care au dat importanta acestui thread ! Ar fi multe de spus...oricum chestia asta cu 40 de ani nu am inteles-o in contextul in care cei care ,,ne conduc'' au reusit sa faca lucrul asta in numai 21 de ani ! Nu credeti ? Cu deosebit respect( ptr. voi !) si mult regret ( ptr. ceea ce a ajuns tzarisoara asta !), va salut !
                ideea era că în 40 de ani rromii vor fi majoritari,peste50% din populația țării..și nu rromi ca Dan Diaconescu,ci bercea mondialul.

Comment

In urmatorii 40 de ani se vor intampla atat de multe ca nu ne putem imagina
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

@cezar am fost un pic rautacios, ofertele bune de obicei sunt putine si se cumpara repede;
                    @darksid3 nu exista un algoritm ca sa aflam ce o sa se intample peste 40 de ani? Intr-o discutie anterioara puneai mare baza pe chestia asta.
                    @1.6Multipoint abia astept sa strig ca sunt discriminat si sa-mi cer drepturile de etnie minoritara

Comment

Stai sa vedem ce va mai insemna notiunea de Stat, peste 40 de ani. E o "criza" de trecut pana atunci...cel putin una economica.

Comment

peste 40 de ani o sa fim pamant ) nu va mai faceti planuri

Comment

până atunci o să piară și limba...vom folosi tot mai des cuvinte ca ok,cool,week-end,sau mișto,nașpa
                          plus că vom uita să scriem cu diacritice

Comment

Asta n-ar fi ceva rau... limba romana e nashpa demult.

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
                              In urmatorii 40 de ani se vor intampla atat de multe ca nu ne putem imagina
                              perioada este lunga. trecerea lina. nu vom realiza. poate nici nu o sa mai fim noi dupa 40 ani. llumea se schimba se adapteaza trece de la un sistem la altul. schimba valori idei si conceptii. intrebarea este pana cand. si ce ne va face sa ne oprim din "evolutia" asta

Comment

Cine are ochi sa vada, vede

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google