Dacia NOVA/SuperNOVA GTI?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@SoNyKeL deschide capota la o Super Nova si la un logan 1.4 mpi, compara datele tehnice si o sa te convingi ca e acelasi motor.

@DeLuXe Super Nova are motor Renault, Nova are motor Dacia nu le confunda!
    Last edited by vitriol; 6 April 2008, 04:59.
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Originally posted by Allessanco View Post
      Super nova gti n`a existat niciodata...doar nova gti si au avut cel mai bun motor dinaintea daciilor "inainte de logan")
      Ai uitat de Solenza al carui motoras il gasesti si pe Logan.
      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Originally posted by SoNyKeL View Post
        Ce-s eu ma sperietoare de ciori?
        oricu frate memphis nu stiu dar ai niste idei de topicuri deti sta mintea in loc...
        dacia supernova cu logan acelas motor ? Vitriol nu prea as crede?
        nu inteleg care e treaba ta? In definitiv acuma ce te-a mai deranjat? Normal ca esti sperietoare... dar nu de ciori, de clovni... nu vezi ca toti fug de tine ) zi-mi frate ce te-a deranjat thread-ul meu? Sta cumva pe compu tau threadul meu? Iti ocupa tot HDD-ul? Mai lasama-n amaru meu in pace... daia e forum sa posteze lumea pe el si mai ales sa intrebe ce nelamuriri are...

Comment

Motoarele de pe SuperNova ,Solenza 1.4 si Logan 1.4 mpi sunt la fel. totusi ce difera? SuperNova are cuplu mai bun ?De ce oare?
          sigpic

Comment

Greutatea masinii.
            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Memphis respira nu ma deranjat nimic la threadul tau...
              vitriol nu te contrazic , de fapt nici nu stiam , stiam ca pe solenza e acelasi motor...
              D-fens bune au fost ma nene daciile alea cu dubla carburatie si motor de 1.6
              daia e forum sa posteze lumea pe el si mai ales sa intrebe ce nelamuriri are...
              e vorba de logan club , nu gt nu supernova nu nova , dar asta nu inseamna ca nu se poate discuta si de alea ...
              in fine memphis tu nu vezi ca deluxe te tot ataca? Si tu te agiti degeaba

sigpic

Comment

Originally posted by Rocri View Post
                Greutatea masinii.
                eu am auzit ca sunt cam la fel.toate 3 modele 1 tona. eu am auzit ca are mai mult cuplu SUper Nova,si de aia are sprin mai bun.
                sigpic

Comment

Nu. Sprintul de cutie este dat la supernova nu de motor. Asta au spus-o fostii proprietari de Supernove.
                  Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Originally posted by SoNyKeL View Post
                    Memphis respira nu ma deranjat nimic la threadul tau...
                    vitriol nu te contrazic , de fapt nici nu stiam , stiam ca pe solenza e acelasi motor...
                    D-fens bune au fost ma nene daciile alea cu dubla carburatie si motor de 1.6
                    e vorba de logan club , nu gt nu supernova nu nova , dar asta nu inseamna ca nu se poate discuta si de alea ...
                    in fine memphis tu nu vezi ca deluxe te tot ataca? Si tu te agiti degeaba
                    Fie cum zici tu... dar eu de la tine am vazut ca era faza aia ca am niste idei de-mi sta mintea in loc... acuma am facut thread-ul la discutii generale parca nu? Deci nu vad de ce mi-ai ataca ideile... lasa-l tu pe Deluxe ala... nu e el moderator n-are ce-mi face... in definitiv fiecare are dreptu la libera opinie

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google