If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ce-s eu ma sperietoare de ciori?
oricu frate memphis nu stiu dar ai niste idei de topicuri deti sta mintea in loc...
dacia supernova cu logan acelas motor ? Vitriol nu prea as crede?
nu inteleg care e treaba ta? In definitiv acuma ce te-a mai deranjat? Normal ca esti sperietoare... dar nu de ciori, de clovni... nu vezi ca toti fug de tine ) zi-mi frate ce te-a deranjat thread-ul meu? Sta cumva pe compu tau threadul meu? Iti ocupa tot HDD-ul? Mai lasama-n amaru meu in pace... daia e forum sa posteze lumea pe el si mai ales sa intrebe ce nelamuriri are...
Memphis respira nu ma deranjat nimic la threadul tau...
vitriol nu te contrazic , de fapt nici nu stiam , stiam ca pe solenza e acelasi motor...
D-fens bune au fost ma nene daciile alea cu dubla carburatie si motor de 1.6
daia e forum sa posteze lumea pe el si mai ales sa intrebe ce nelamuriri are...
e vorba de logan club , nu gt nu supernova nu nova , dar asta nu inseamna ca nu se poate discuta si de alea ...
in fine memphis tu nu vezi ca deluxe te tot ataca? Si tu te agiti degeaba
Memphis respira nu ma deranjat nimic la threadul tau...
vitriol nu te contrazic , de fapt nici nu stiam , stiam ca pe solenza e acelasi motor...
D-fens bune au fost ma nene daciile alea cu dubla carburatie si motor de 1.6
e vorba de logan club , nu gt nu supernova nu nova , dar asta nu inseamna ca nu se poate discuta si de alea ...
in fine memphis tu nu vezi ca deluxe te tot ataca? Si tu te agiti degeaba
Fie cum zici tu... dar eu de la tine am vazut ca era faza aia ca am niste idei de-mi sta mintea in loc... acuma am facut thread-ul la discutii generale parca nu? Deci nu vad de ce mi-ai ataca ideile... lasa-l tu pe Deluxe ala... nu e el moderator n-are ce-mi face... in definitiv fiecare are dreptu la libera opinie
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment