Litoralul Românesc

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Litoralul Românesc

Din păcate ,anul acesta nu am ajuns la mare.Dar recent,cineva s-a întors de la 2 Mai și Mamaia,a stat 4 nopți,cu 700ron(o singură persoană).A fost cu mașina personală,s-a cazat la o pensiune în localitatea 2 Mai,cameră dublă cu TV și mi-a zis că a vizitat și orașul Mangalia,care i s-a părut foarte frumos,mai ales zona veche,și am înțeles că de acolo ar fi o alee pietonală până la Saturn,pe care mi-a descris-o ca fiind raiul pe Pământ.
    Știe cineva despre ce e vorba?Poate ceva poze mi-ar fi de folos.
    Eu n-am fost de 2 ani pe acolo și am înțeles că litoralul s-a dezvoltat,s-au construit noi hoteluri,moderne,la standarde europene cum s-ar zice.
    Oricum,mie mi-a plăcut întotdeauna litoralul nostru,deși mulți spun că lasă de dorit în anumite locuri.
    Poate în Bora-Bora o fi mai frumos,dar și mai scump(nu cred că poți ajunge acolo cu 700 ron de persoană).Eu mă simt cel mai bine pe litoralul românesc,nu știu de ce.Poate că în alte țări sunt servicii mai bune(dar și mai scumpe),stațiuni mai luxoase,dar eu unul n-aș da litoralul nostru pe altul.
    Așadar aș dori informații de la cei care au fost de curând pe litoral,eventual și poze frumoase,și aș dori să aflu părerea voastră,care e cea mai bună plajă din țară,stațiunea voastră preferată?Cel care a fost e fan 2 Mai..mie unul cel mai mult îmi place Mamaia,atmosfera de acolo,îmi place să merg noaptea pe aleea pietonală până-n satul de vacanță.Și chiar nu e o stațiune plină de țigani și cocalari,cum i s-a dus vestea!
    Cum spuneam,combustibilul a fost circa 200ron,cazarea 320 ron,ceea ce înseamnă că a mâncat și a băut cu 180 ron timp de 5 zile la restaurante,a adus și ceva suveniruri de acolo..
    Deci orice ar zice unii,tot în Romania e cel mai ieftin la mare.
    Atenție,acesta e un topic despre turism litoral doar!
    Last edited by 1.6Multipoint; 31 August 2011, 19:00.

Asa e , ai dreptate ! Frumos ai comentat...cine comenteaza de Mamaia ori e sarac lipit ori frustrat ori milionar) si face comparatii cu Saint Trop. Pacat ca e cam singura statiune cu tot ce vrei de pe litoral, ar putea Udrea sa faca ceva in sensul asta, sa dezvolte si celelalte statiuni, dar din pacate e portocalie si stim cu totii ce fel de oameni sunt

Comment

Mamaia e pentru românii mai înstăriți,dar intelectuali,familiști,dornici de servicii mai bune,dar și pentru tineri iubitori de cluburi și distracție.nu contest că mai vin și cocalari,beizadele prin Mamaia dar au locurile lor.Sudul litoralului e pentru oameni cu venituri mai mici,dar tot e plăcut.și nu prea contează cine e la turism,litoralul se dezvoltă mulțumită investitorilor,și a turiștilor..cei de la putere nu prea se implică în promovarea turismului.
      oricum,cel care a fost la mare cu 700ron(ieftin,nu?),nu a dormit la mamaia,a fost doar în vizită la niște prieteni care nu locuiesc în România,dar vin câte 2 luni pe an la mare în Mamaia,unde au un apartament(deși ar fi putut avea oriunde),dar au zis că tot în România le place cel mai mult.
      Last edited by 1.6Multipoint; 31 August 2011, 19:17.

Comment

e frumoasa Mamaia si plaja la fel . Ce e aiurea e ca e cam mare, si daca nu esti cu masina te plictisesti de mers pe jos )
        Eu am avut cazare la 3 stele cu 390 lei pe 6zile 7 nopti sau ceva de genul , camera cu 2 paturi , tv ,aer conditionat si un minifrigidier ) , plaja era peste drum .
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

aș vrea să aduc în discuție și delta dunării..ultima oară când am fost acolo,nu erau mulți turiști,dar cred că majoritatea erau străini.

Comment

salut
            eu am fost in eforie sud.
            plaja curata, apa a fost foarte limpede (vedeai fundul apei si cativa crabi). cazarea pe care am gasit-o a fost decenta. 70 ron camera cu 2 paturi aer conditionat baie in camera si televizor.
            in rest o statiune linistita si foarte placuta
            From Miami 2 Ibiza
            Voucher
            http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

Eu nu spun că nu e aşa despre Mamaia şi alte staţiuni din România, dar odată ajuns în Croaţia mi-am schimbat părerea despre litoralul românesc. Totul cu aceiaşi bani dar altă lume (de vis).
              Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
              sigpic

Comment

apa acolo e prea sărată,nisip nu e ca aici..nu prea simți că ești la mare și ai de condus ca nebunul mii de km să ajungi acolo..nu merită

Comment

1200 km, 12 ore cu opriri pentru pişi la fete şi papi la copii. Numai autostrăzi. Crede-mă nu o să-ţi vină să crezi, nu degeaba e denumită perla Adriaticii iar Brela este una din primele şapte plaje cele mai frumoase din topul Forbes. De când am fost şi pe la alţii la mare, litoralul românesc îmi pare a fi, ce tu "iubeşti" mai mult pe lume, ca şi la ţigani.
                  Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
                  sigpic

Comment

Nu e chiar numai autostrazi.
                    Eu abia ce am venit din Dubrovnik, am taiat Serbia si Bosnia, 19 ore de condus, drumuri ca la noi in Serbia, Bosnia mai bune, si peisaj super.
                    De Croatia, dap, cam pisa cu presiune pe tot ce insemna mirificul nostru litoral.
                    Si au o pizza fraticule, mananci de spargi.

Comment

Gozmin da unde e farmecul, nu auzi si tu o muzica interesanta "ia porumbu neamuleee, ia samantaaa, aveeem colaciii secuiestiii".
                      sigpic

Comment

Capitanul Burta Mare te invita la plimbare
                        Pentru fetele virgine avem suc cu vitamine
                        Pentru fete zapacite avem locuri gratuiteeeee

Comment

Originally posted by um2802 View Post
                          Nu e chiar numai autostrazi.
                          Eu abia ce am venit din Dubrovnik, am taiat Serbia si Bosnia, 19 ore de condus, drumuri ca la noi in Serbia, Bosnia mai bune, si peisaj super.
                          De Croatia, dap, cam pisa cu presiune pe tot ce insemna mirificul nostru litoral.
                          Si au o pizza fraticule, mananci de spargi.
                          Eu de la Oradea, fost pe la Ungaria pe autostradă şi apoi Croaţia. Ungurii "are" 3 benzi/sens de la Balaton până la Croaţia. Acuma înţelegi că eu făcut numai 12 ore.
                          jo napot.
                          sigpic

Comment

Dap, ma gandeam ca ai ales via Ungaria mai ales ca zici ca ai fost in Brela.
                            Eu din Bucale, spre sud - Dubrovnik, foarte putin am mers pe autostrada la croati.
                            Concediul de la anul e programat pt. nordul Croatiei.

Comment

da,pentru cine are bani mulți Croația..dar aici era un topic despre România..nu puteți deschide un alt topic?

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google