Litoralul Românesc

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Este o idee preconceputa despre Croatia si bani multi.
    Gata nu mai zic nimic.

Comment

Pe litoralul românesc toate "e" frumoase, mâncarea sănătoasă şi proaspătă, apa mării e sărată, muzica frumoasă "în fundal", curăţenie şi oameni cumsecade care te ajută la nevoie. Parcări sunt destule chiar şi la juma de metru de plajă pentru cei cu facultate. Ba chiar mai vin din când în când şi animale însetate să mai facă o baie binemeritată după o zi de muncă la tras căruţa. Nu aş putea să îmi doresc mai mult.
      Scuze că am pomenit de "ţăranii" de croaţi cu balta lor plină de gunoaie, alge şi plajele pline de cocalari şi muzica dată la maxim că să nu putem f**e în linişte pe rogojină de faţă cu copii.
      Scuzaţi intervenţia.
      Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
      sigpic

Comment

Cine are bani ii pare ieftin si in Dubai , drept e ca mai repede ajungi din Oradea in Croatia decat la Constanta, eu de cate ori am fost pe litoralul romanesc am fost multumit, poate am nimerit eu bine sau sunt usor de multumit. Ce sa zic... in Croatia nu am fost niciodata, dar tare nu-mi vine sa cred ca-s asa de ieftine toate.

Comment

păi nu e ieftin în croația..fără 1000 de euro,buget de sărăntoc,n-ai ce căuta în croația mai ales dacă stai peste6-7 zile..în RO,cu banii ăștia stai aproape2 luni,de la mamaia până la vama veche,în fiecare zi în altă stațiune...având în vedere că găsești camere duble și la70ron pe noapte în unele stațiuni.și asta în sezon.

Comment

Am cheltuit 350 euro pe cazare 10 zile. 400 de euro am cheltuit pe benzină, taxe autostradă, mâncare, cumpărături, excursie cu vaporul pe insula Brac (plaja Zlatni Rat - o raritate). Am fost pe cel puţin 5 plaje diferite (inclusiv Brela). Trei persoane: eu, sotia şi băietelul meu de 5 ani. Nu am simţit niciodată că îmi lipseşte ceva. Să nu vă spun că poţi alege să faci scufundări, rafting, surfing sau orice îţi trece prin cap. Asta numesc eu staţiune completă unde nu numai îţi înmoi fundul în apă, asculţi manele şi mănânci hamsii şi şaorma.
            Eu nu vă mai deranjez, dar încerc să vă explic că se poate mult mai bine, iar eu măcar în puţinul concediu cu puţinii bani de care dispun încerc SĂ TRĂIESC cu adevărat concediul nu doar să îl văd cum trece, plus de asta mai vedem şi noi alte civilizaţii (diversitate).
            Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
            sigpic

Comment

Eu cand plec in concediu ma duc undeva unde sa ma odihnesc, daca ma duc la mare vreau sa stau pe o plaja cat mai goala, fara zgomot, fara sezlonguri si cu dozatorul de bere cat mai aproape. La munte vreau sa am partia aproape de locul de cazare, sa gasesc sanii de inchiriat ieftine si sa fiarba cineva vin bun in zona... Nu-mi plac mini excursiile, vizitele turistice mai lungi de 30 de minute si nici orice alta activitate programata, eu in concediul de odihna... ma odihnesc.

Comment

am fost ani la rand in romania, de la cort, casute, camere, hoteluri, pensiuni si pana la mamaia, le-am incercat pe toate.
                cu aceiasi bani, adica 650 euro, 2 adulti si un copil, am fost in Grecia la 5 stele all inclusive. in acesti bani am inclus transportul cu masina personala, suvenirurile si ce am mai cheltuit peacolo. am venit cu bani inapoi acasa.
                liniste, aer curat de munte. de pe munte coboram la mare. apa incredibil de curata, fara agitatie, curat impecabil, servicii ireprosabile, curatenie zilnic in camere, schimbat pana si prosoapele zilnic.
                nu mi-am facut griji ca mancarea la restaurant e de o zi inainte, bufet suedez cu tot ce vroiau muschii tai.

in romania aceiasi agitatie si galagie continua si se presupune ca mergem sa ne odihnim.
                grija mereu la patura sa nu te jefuiasca, intram pe rand in apa.
                mancarea la un restaurant decent unde foarte rar lasam sub 80 lei la fiecare masa de pranz si seara.
                mizerie si gunoaie peste tot? CLAR! oamenii's de vina, arunca mizerie pe unde apuca si ce apuca, nesimtire curata.
                servicii? , romanii nu stiu ce-i aia "clientul nostru stapanul nostru". "un fluierat dala de cioban urmat de ba p***, f***** gura matii, iesi dracu afara, nu vezi ca e rezervat aici?". mergeam de-a lungul plajei si el avea sky jeturi, banane si alte cele.
                de conditiile de cazare nu vorbesc, totul se reflecta in pretul cazarii. la hotel 3 stele cu 2 paturi si o baie 110lei in mamaia si am avut parte de ridicarea gunoiului menajer odata la 2-3 zile, aspirat pe jos doar cand am intrat prima data in camera. miros de statut de ti se impregna in haine.

distanta timisoara - constanta 870km. 16 ore vita 2 "autostrazi"
                distanta timisoara - bratul sithonia 920km. 13 ore cu 2 ore stat in vama la Macedoni si vre-o 650-700km de autostrada.

convinge-ma sa mai merg la mare in romania pe aceiasi bani, poate in viitor, acum nici ce-a mai mica sansa.

in schimb am fost la Sovata in vara asta. superb, ieftin, ospitalieri, incredibil de curat!
                Last edited by crististreulea; 2 September 2011, 21:10.
                Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

mai zi si ca e zona de ungurime..si e mai mult bun simt si ospitalitate..ca sa mai revii sa le lasi banii tai.(la sovata ma refer) si eu zic ca la greci e mai ok...mult mai ok...dar nu as zice ca la aceiasi bani... cel putin eu am lasat mult mai mult acolo
                  Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

da,frumos tare la sovata

Comment

Ca tot am deviat de la cel litoral romanesc, m-am simtit super bine si in statiunea Lacul Sarat din Braila.

Comment

mă bucur să aud și astfel de comentarii.M-am săturat să aud tot felul de neaveniți cum se plâng ei de litoralul românesc și nu numai.
                        Ideea e că ai unde să te simți bine și aici,dacă știi unde să mergi.Poate pt un bihorean,arădean, e departe Constanța,dar pentru noi,cei din restul țării,litoralul românesc e cea mai bună alegere.
                        Ultima oară m-am întors cu trenul de la mare și în compartiment era o gașcă de băieți/puștani din Alba Iulia,care au stat la Costinești.
                        Deci,iată că mai vin și ardeleni pe litoralul românesc.Chiar m-am bucurat vara asta că au fost mulți turiști pe litoral,că au redescoperit România...și nu pentru că s-au îmbogățit hotelierii,sau Mazăre sau Udrea(evident,Mazăre și Udrea nu stau în banii turiștilor,nu au nicio legătură cu litoralul),cât pentru faptul că am văzut cum litoralul românesc prinde viață,e distracție și voie bună peste tot.Îmi face plăcere să văd cum se bucură lumea...
                        Cum spuneam,litoralul a evoluat și asta mulțumită turiștilor și investitorilor de bună credință,meritul NU e al politicienilor.

Comment

Mai 1.6, haotic mai esti, pe cuvant.
                          O tot lungesti atat cu litoralul romanesc, fiti-ar litoralul al dracului.
                          Tu traiesti in cu totul alta lume, sau pur si simplu esti platit sa scrii idiotenii, ori ai ceva crize.
                          Din moment ce 2-3 iti spun cum sta treaba pe afara, ce conditii ai si ce tip de servicii ai, tu te caci atat pe tine cu litoralul romanesc...
                          Vrei sa-l promovezi? Atunci te sfatuiesc sa te duci in piata, sa-ti faci un banner si sa scrii mare si subliniat : "Eu iubesc tot ce-i scump, urat si prost!".

Plus de asta, daca te mai prind ca vb urat fata de ceilalti utilizatori, ai zburat. Circ, circ, dar nu prea mult ca pute.

Comment

aici ai nimerit-o..sunt plătit,dar nu de hotelieri...de fapt,sunt plătit de MOGULI...Serios,să laud litoralul românesc.
                            chiar nu înțeleg,dacă nu suporți țara,o detești,de ce nu te muți undeva,în altă țară?poate bulgaria..

Comment

cred ca n-ai inteles ideea celor nemultumiti de litoralul romanesc. ei nu detesta romania, pur si simplu nu le convin conditiile si felul cum sunt tratati pe litoralul romanesc.

vrei sa spui ca indiferent de conditii tu te simti bine la noi la mare? eu unul nu ma simt, dau salarul de pe 2 luni pentru 7 zile, deci am pretentia sa ma simt bine, sa ma odihnesc, asta trebuie sa insemne un concediu. deconectarea de stresul cotidian si evadarea din rutina. asta ca sa ajung intr-un loc unde ma enervez de conditiile de proasta calitate oferite?

eu as vrea sa merg pe litoral in romania, n-am nici ce-a mai mica intentie sa dau banii la straini. anul acesta am mers la Sovata tocmai ca sa nu dau banii la straini si pot sa zic ca m-am simtit ca acasa. da, ca acasa! asta e si ideea unui concediu.

din pacate nu voi putea merge doar la munte la Sovata, copilul si sotia sunt un fel de "pesti", le trebuie neaparat apa. ar mai fi de ales Baile Felix, dar nu e acelasi lucru ca la mare. asa ca un an la munte, un an la mare.

pentru cei care's foarte aproape de constanta, cei ca tine, le convine litoralul romanesc, e relativ aproape, costuri mici de transport si lipsa oboselii datorata transportului.
                              nu contest ca pe litoralul romanesc nu se ofera servicii de calitate si preturi decente si sa fii tratat ca un turist venit la odihna, doar ca ele sunt rare si greu de gasit ori mai degraba nu sunt accesibile omului de rand.

reamintesc ca la aceiasi bani cheltuiti in 7 zile la Mamaia intr-un hotel de 3 stele, mancat pilaf stricat/vechi in seara dinaintea plecarii catre casa si diaree, dureri de cap, febra si impresia ca nu voi mai ajunge acasa viu, am stat 7 zile in grecia la un hotel de 5 stele, mancat, odihnit si ne-am simtit ca acasa.

am precizat ca odata ajuns in grecia am fost total deconectat de servici si stres? ca am ajuns acasa odihnit si cu chef de lucru?

chiar mi-am pus in minte sa nu mai merg de 2 ori in acelasi loc, vreau sa vad cat mai multe locuri, cat mai multe obiceiuri si oameni.
                              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Originally posted by 1.6Multipoint View Post
                                aici ai nimerit-o..sunt plătit,dar nu de hotelieri...de fapt,sunt plătit de MOGULI...Serios,să laud litoralul românesc.
                                chiar nu înțeleg,dacă nu suporți țara,o detești,de ce nu te muți undeva,în altă țară?poate bulgaria..
                                Buna replica, demna de 2 clase si un sfert. Ma asteptam la ceva mai serios putin.

Eu zic sa te apuci sa faci niste sex, ca prea esti frustrat. Si vb din punct de vedere medical, serios, nu fac misto.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google