Litoralul Românesc

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am fost la marea noastra anul acesta, la o vila din Mamaia Nord (spre Navodari), tocmai pentru a avea plaja mai linistita (cu prunc mic, de un an fiind).
    Abia asteptam sa revenim acasa, atat eu cat si sotia...
    Desi mai fusesem la aceeasi vila inca de 3 ori, acum imi dau seama ca am fost cam tampit.
    Vila de 3 margarete, camera "uriasa", de ne innodam picioarele eu si sotia prin ea (daca am pus si patutul copilului era aproape blocata).
    Canalizarea baii cu refulare la vedere (scarbos!) cand si cand.
    Un miros de canalizare in zona de-ti muta nasul.
    Am crezut ca vom manca la restaurantul vilei, nu aveau mancare decat niste chestii...am preferat sa conduc ceva km, pana in Mamaia.
    De 5 ani in acea vila nu s-a modificat nimic. Si nu ma refer la lucruri importante, radicale si costisitoare ci la cele de efect, cu bani putini, care sa iti suscite interesul.
    Tariful??? 140 ron.

Am ajuns la Vatra Dornei, un hotel mic, de 3 stele. Conditii excelente!
    La Bran, vila de 4 margarete, o camera uriasa de vreo 40 m2
    Ambele cu doar 100 lei.

Acolo ne-am mai odihnit.
    Revenim la mare!
    O surpriza placuta a fost desfiintarea taxei de bariera a lui...M.
    Pt ce mama zmeilor s-a mai inventat si asta???
    Sau la Bran...3.5 RON / H (parcarea)
    FFF mult! Pentru ce???

Drumul spre plaja strabatea o liziera de vegetatie care incepea sa duhneasca la anumite ore de hoit de vomitai.
    Un maldar de gunoaie cat un camion. Ma uitam la oamenii care produceau deseuri si le aruncau pe acel maldar, aveau satisfactia gospodarului care a facut o treaba buna
    Nu si le puteau pune intr-o punga in masina (venisera cu masinile)
    Cat despre parcari, masini ...nasol.

Urasc lucrul acesta, oriunde ma duc in multe zone din tara munti de gunoaie, e chiar asa de greu sa si le puna fiecare in punga si aruncate in tomberoane, acasa???

Concluzia pe care le-o voi zice multora, despre litoral???
    Sentimentul a fost de mulgere, cat de mult, cat de repede.
    Cine imi garanteaza ca mancarea este proaspata si nu una congelata de saptamani si trantita in cuptor spre incalzire?
    Nu mai vorbesc de faze de indigestie (patita si de sotie).

Urat!

Toate astea nu te fac sa te gandesti la alte destinatii????
    Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

dupa multi ani am schimbat si eu destinatia concediului, din litoralul Romanesc in cel Bulgaresc( auzisem eu ca sunt alte conditii, alta civilizatie)...530 euro 6 nopti hotel 4 stele cu all inclusiv... marea foarte limpede vede'ai nisipul prin ea, plaja mai curata, conditiile mult mai bune ca la noi.. in concluzie la capitolul servicii sunt peste noi...dar nu m'as reintoarce in Bulgaria, deoarece in ultima zi mi'a fost sparta masina din fata hotelului(parcarea intra in pretul sejurului).asa ca mai bine la noi...parerea mea
      "PH-66-SIX"
      Dacia Golan 1.4

Comment

Tare replica Cezar, era sa cad de scaun de ras
        @77sky si eu am fost anul asta la mare tot in zona de care vorbesti si am stat la casuta intr-un camping, aveam marea la 50 de metri de casuta. E un loc bun pentru o escapada de 2-3 zile la mare.

Comment

Originally posted by 77sky View Post
          Am fost la marea noastra anul acesta, la o vila din Mamaia Nord (spre Navodari), tocmai pentru a avea plaja mai linistita (cu prunc mic, de un an fiind).
          Abia asteptam sa revenim acasa, atat eu cat si sotia...
          Desi mai fusesem la aceeasi vila inca de 3 ori, acum imi dau seama ca am fost cam tampit.
          Vila de 3 margarete, camera "uriasa", de ne innodam picioarele eu si sotia prin ea (daca am pus si patutul copilului era aproape blocata).
          Canalizarea baii cu refulare la vedere (scarbos!) cand si cand.
          Un miros de canalizare in zona de-ti muta nasul.
          Am crezut ca vom manca la restaurantul vilei, nu aveau mancare decat niste chestii...am preferat sa conduc ceva km, pana in Mamaia.
          De 5 ani in acea vila nu s-a modificat nimic. Si nu ma refer la lucruri importante, radicale si costisitoare ci la cele de efect, cu bani putini, care sa iti suscite interesul.
          Tariful??? 140 ron.

Am ajuns la Vatra Dornei, un hotel mic, de 3 stele. Conditii excelente!
          La Bran, vila de 4 margarete, o camera uriasa de vreo 40 m2
          Ambele cu doar 100 lei.

Acolo ne-am mai odihnit.
          Revenim la mare!
          O surpriza placuta a fost desfiintarea taxei de bariera a lui...M.
          Pt ce mama zmeilor s-a mai inventat si asta???
          Sau la Bran...3.5 RON / H (parcarea)
          FFF mult! Pentru ce???

Drumul spre plaja strabatea o liziera de vegetatie care incepea sa duhneasca la anumite ore de hoit de vomitai.
          Un maldar de gunoaie cat un camion. Ma uitam la oamenii care produceau deseuri si le aruncau pe acel maldar, aveau satisfactia gospodarului care a facut o treaba buna
          Nu si le puteau pune intr-o punga in masina (venisera cu masinile)
          Cat despre parcari, masini ...nasol.

Urasc lucrul acesta, oriunde ma duc in multe zone din tara munti de gunoaie, e chiar asa de greu sa si le puna fiecare in punga si aruncate in tomberoane, acasa???

Concluzia pe care le-o voi zice multora, despre litoral???
          Sentimentul a fost de mulgere, cat de mult, cat de repede.
          Cine imi garanteaza ca mancarea este proaspata si nu una congelata de saptamani si trantita in cuptor spre incalzire?
          Nu mai vorbesc de faze de indigestie (patita si de sotie).

Urat!

Toate astea nu te fac sa te gandesti la alte destinatii????
          la bran ți se pare mult 3,5 ron parcarea,dar 10 leva la bulgari ai da cu plăcere..sincer,nu înțeleg cum de poți fi așa ghinionist...eu la mare,în toate stațiunile,începând cu 2 mai până la sulina am plătit 7-80 ron/pe noapte și am avut curățenie,condiții bune,mobilă nouă,televizor..ce mai vroiai?să ai mobilă aurită sau tablouri de Picasso e pereți?
          aici m-ai descris pe mine,eu așa fac..iau gunoaiele lăsate chiar și de alți turiști care au fost înaintea mea într-un loc și le arunc la primul tomberon întâlnit.

Originally posted by Cezar View Post
          Buna replica, demna de 2 clase si un sfert. Ma asteptam la ceva mai serios putin.

Eu zic sa te apuci sa faci niste sex, ca prea esti frustrat. Si vb din punct de vedere medical, serios, nu fac misto.
          un lucru bun în a fi moderator e că Tu poți face mișto de alții fără să fii banat/blocat/cenzurat..tu ești marele Șef,stăpânul universului,ai puterea absolută,ești Dumnezeu pe Pământ,te dai cocoș,ascuns în spatele ecranului,zilnic te dai jos din pat,te duci la oglindă,te admiri și-ți zici: Băh,ce tare mi-s,Microsoft și INTERNET EXPLORER m-au înzestrat cu puterea absolută,m-au numit Moderator..dar probabil în viața reală ești un tocilar frustrat,ochelarist care se teme și de umbra lui.
          Last edited by 1.6Multipoint; 3 September 2011, 14:52. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Hahahahaaa... aoleu ma prapadesc de ras!!!

Comment

cred ca isi ia vacanta , dar e pacat ca ma amuzau ineptiile lui.

Comment

Originally posted by 1.6Multipoint View Post
                la bran ți se pare mult 3,5 ron parcarea,dar 10 leva la bulgari ai da cu plăcere..sincer,nu înțeleg cum de poți fi așa ghinionist...eu la mare,în toate stațiunile,începând cu 2 mai până la sulina am plătit 7-80 ron/pe noapte și am avut curățenie,condiții bune,mobilă nouă,televizor..ce mai vroiai?să ai mobilă aurită sau tablouri de Picasso e pereți?
                aici m-ai descris pe mine,eu așa fac..iau gunoaiele lăsate chiar și de alți turiști care au fost înaintea mea într-un loc și le arunc la primul tomberon întâlnit.

un lucru bun în a fi moderator e că Tu poți face mișto de alții fără să fii banat/blocat/cenzurat..tu ești marele Șef,stăpânul universului,ai puterea absolută,ești Dumnezeu pe Pământ,te dai cocoș,ascuns în spatele ecranului,zilnic te dai jos din pat,te duci la oglindă,te admiri și-ți zici: Băh,ce tare mi-s,Microsoft și INTERNET EXPLORER m-au înzestrat cu puterea absolută,m-au numit Moderator..dar probabil în viața reală ești un tocilar frustrat,ochelarist care se teme și de umbra lui.
                Tocilar sunt, frustrat sunt, ochelari am si ma tem de umbrele tuturor.
                Acum revenind la topic, nu inteleg orgasmul tau cand vb despre litoralul romanesc. Parca suntem pe vremea impuscatului: duceti-va acolo, ca in alta parte nu se poate.
                Uite ca acum se poate.
                Deci, ca sa intelegi si tu (nu de altceva dar eu sunt marele Sef, stapanul universului, pestele tuturor curvelor - app, poate te ajut in privinta asta, cum te indemnam recent), cand 2 lucruri costa 2 lei, evident ca-l voi lua pe cel mai bun, chiar daca nu-i romanesc. Acum intelegi? Daca nu, poate mai fac si alti colegi o analogie.

PS: eu ma opun vacantei.

Comment

Eu nu pot trece cu vederea un asemenea comportament de incult si paranoic.
                  BAN 2 saptamani, poate isi revine.
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google