O Problemă Mondială

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • O Problemă Mondială

    Tot ce va intereseaza: stiri, program tv, vedete, stiri mondene, sport, meteo, horoscop, muzica, noutati auto, stiri din televiziune si timp liber

    Recent,am văzut la știri cum francezii ne trimit iar sute de rromi la Timișoara și mi se urcă sângele în cap când văd astfel de știri.Știu că sunt și români care fac lucruri rele prin alte țări,dar cred că cel puțin 80% dintre lucrurile rele pe care le fac cetățenii români prin lume sun de etnie rromă.Și să fie clar,acest topic e o continuare a altui topic care a fost închis,între timp.Am fost catalogat extremist,rasist,nazist și nu mai știu cum.DAR Eu nu urăsc rromii pentru că put,sau datorită culorii pielii,ci pentru ceea ce fac(de obicei,numai rău).Nu discriminez țiganii,dar nici nu trebuie să-i protejăm și să le cântăm în strună pentru simplul fapt că au privilegiul de a fi rromi!
    Nu spun că rromii sunt singura problemă a țării,mai e corupția,nepotismul,dacă vreți deschid câte un topic pentru fiecare,dar trebuie să fim cu capul pe umeri,și având în vedere că din cauza rromilor,mie cel puțin mi-e rușine să ies din țară,acest topic n-ar trebui închis.
    Promit să scriu cât mai puțin posibil în acest topic,deoarece când e vorba de rromi cu greu mă pot abține să nu spun lucruri pentru care contul mi-ar putea fi suspendat.
    Ideea e că nu prea îmi pasă ce spun alții(francezi,nemți)despre noi,nici nu prea am de gând să ies din țară,întrucât mă simt bine aici,n-aș putea și n-aș vrea să trăiesc în altă țară.
    Dar din pură curiozitate,am intrat pe youtube și am urmărit clipuri încărcate de englezi,francezi acolo,și am citit și comentariile străinilor.Și nu vreau să vă dau decât un exmenlu:
    Romania=DIRTY Gypsyland,Romanians=filthy gypsies.
    Deși erau mii de astfel de postări,eu am ales una mai...decentă.
    Dar nu mi se pare corect să fiu considerat țigan,deși în mod clar,nu sunt.
    Știu,conform sondajelor,sunt doar 4% rromi din cei peste 20000000 de români.Romani Criss ar spune că sunt 10%,eu cred că sunt peste 40%,dar nu asta e ideea.De ce 40%?În mod clar,Florin Salam,Cioabă sau Bercea sunt țiganii tipici,dar sunt mulți care s-au corcit cu români,și nu îți dai seama dacă e țigan sau nu(gândiți-vă la Dan Diaconescu).
    Dar nu sunt de acord ca niște imbecili de francezi,nemți să ne considere țigani pe toți,mai ales că sunt foarte proști,din moment ce le dau mii de euro,când cerșesc.Pentru că un cerșetor în Paris să zicem,fără să facă nimic,poate câștiga și câteva mii de euro pe lună,bani cu care își fac turnulețe și își cumpără Ferrari apoi.
    Eu unul nu mai pot cu țiganii,și repet,nu pentru că au culoarea pielii diferită...
    Cum spuneam,îl avem pe Bercea Mondialul,care acum a devenit o problemă..mondială.Și nu mă refer la Borcea neapărat,ci la mii de alții ca el..ăștia deja au devenit o specie.
    Și tot respectul pentru țiganii care nu fură,își văd de treabă,muncesc și nu deranjează pe nimeni(deși e o utopie,m-aș mira să existe măcar unul)
    Last edited by 1.6Multipoint; 31 August 2011, 20:31.

  • #2
    Foarte tare ....cam ai dreptate in tot ceea ce ai scris aici. Eu nu inteleg o singura chestie....de ce astia din UE urla sa ii integram in societate si tot ei nu stiu cum sa ii mai trimita din tarile lor ....probabil doar in societatea noastra au sanse sa se integreze atunci cand nu va mai fi nimic de furat
    In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
    sigpic

    Comment


    • #3
      Dragul nostru coleg, îţi împărtăşesc gândurile şi sunt de acord cu tine.
      Problema este însă, din punctul meu de vedere, nerezolvabilă. Citeşte aici: http://www.dilemaveche.ro/sectiune/s...oblema-romilor
      Recomandare: Stai liniştit, ignoră şi fereşte-te de ei la fel cum fac toţi europenii (fiecare în felul lui). Nu cred că ţi-ar conveni să-i bagi în puşcărie pe toţi şi după aceea din banii românilor să le plătim "cazarea şi mâncarea".
      Numai bine, şi nu uita că viaţa înseamnă mai mult decât aţi face griji pentru un popor fără casă şi fără şansă la o viaţă normală.
      Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
      sigpic

      Comment


      • #4
        câteva culese de pe youtube
        Most of them are Romanians.
        Romanians = Gypsies.
        Romanian population is 80% Romani (Roma/Gypsy people) and only 20% others.
        Romania has a mixed population of Gypsies (80%), Tatars, Turks, Macedonians, Bulgarians, Russians, Jews, Arabs, Hungarians, etc..
        That's one of the reasons Romania is the most corrupt country in Europe - the lack of a cohesive substance.
        Killing a gypsie should be rewarded, the cockroaches of europe

        Comment


        • #5
          Și tot respectul pentru țiganii care nu fură,își văd de treabă,muncesc și nu deranjează pe nimeni(deși e o utopie,m-aș mira să existe măcar unul)
          Exista, se intituleaza Banel Nicolita. Si ghici ce... tocmai o sa plece in Franta, dar la munca!
          If it ain't broke, don't fix it!

          Comment


          • #6
            la asta nu m-am gândit..sper să nu rămână ăia fără vestiare
            mai e mădălin voicu,connect-r...mai sunt și țigani mai civilizați

            Comment


            • #7
              daca tu ai atata minte sa te cobori la nivelul retardatilor aia extremisti de scriu in ziarele respective, ai o problema. iar daca vei continua sa instigi la ura rasiala, vei mai avea una. o sa ti se interzica accesul pe forum. putem avea o discutie decenta, argumente pro si contra, dar cand instigi la ura rasiala, primesti vacanta.
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

              Comment


              • #8
                nu instig la ură rasială..cum spuneam,am ce am cu rromii infractori..și crede-mă că îi urăsc la fel de mult și pe românii care fac...să zicem,nasoale(adică ascultă manele,fură etc),și pe maghiarii care taie pădurile..

                Comment


                • #9
                  Atunci pune mana de cumpara un pistol si articuleaza-i. Prea multa vorba, prea putine fapte.

                  Comment


                  • #10
                    Daca cei care doar asculta manele sunt considerati tigani.. pai eu inseamna ca .. fac parte in satra lor .. de curand unchiul meu s-a insurat cu o fata de etnie rroma.... nici eu nu ii suport. Pana sa stiu de asta eram in stare sa ii omor pe toti.. dar cand a venit in familia mea s-a schimbat situatia.. Momentan nu am facut diferenta intre ei si prietenii romani.. vreau sa va pun ca ne-au primit cu caldura cand am fost la ei acasa.. si nu sunt nici slatari nici nespalati.. si au o casa tipic romaneasca.. Ce m-a surprins e faptul ca nu stiu tiganesca, nici macar o boaba.. Ce-am vrut sa spun prin asta? Ca mai sunt si la locul lor, care isi vad de treaba lor.Stiti care e chestia.. depinde si unde ai crescut.. daca un rrom creste numai intre romani... sunt sanse de doar 20% sa o ia pe cai gresite(parerea mea).. daca un roman creste printre rromi care fura, omoara etc. atunci ala ce comportament va avea? Fiecare cu parerea lui.. poate ca eu am parerea asta pentru ca.(am scris mai sus). Salut baieti!

                    Comment


                    • #11
                      Giurgiu,Călărași și Teleorman și Ialomița ar fi bine să tacă,fiindcă sunt pline de țigani.știu că acolo țiganii sunt iubiți,constituind cca 80%din locuitori.să vorbească mai bine Clujul,Brașovul..

                      Comment


                      • #12
                        Pai ma omule cu ce sunt eu vinovat spune-mi tu?) ... pe bune.. serios.. am zis eu ca ii iubesc??esti penibil zau..

                        Comment


                        • #13
                          nu dar te-ai înrudit cu ei..nu e tot una?

                          Comment


                          • #14
                            pai fu cu voia mea?daca un unchi de-al tau ar fi ales o tiganca.. ca aia ii placea lui cu ce era vina ta?? Sau ce ne facea pe noi sa credem ca ii iubesti? Poti a fii ruda daca nu ti-e la suflet ,nu ti-e si gata...

                            Comment


                            • #15
                              stai calm,nu am nimic cu tine..pur și simplu e târziu,sunt obosit și am dedus că adori țiganii..ceea ce nu e deloc condamnabil,că e și ei oameni(doar așa zice cioabă boy)

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google