Ultimul Film Vazut.
Collapse
X
-
Am zis sa vad aseara un film "de duminica seara", dar s-a dovedit a fi un film mai bun decat "de duminica seara".
Perfect Sense (2011)sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Fusei sa vad Ultima Razie, laudat de cativa amici am zis sa incerc.
E cam de 8/10. Actiune putina si slabuta, cadru restrans de filmare, poveste varza.
E filmat la genul de amator, sunt convins ca pana si Mungiu l-ar fi facut mai bine ) Multe cadre facute de actorii principali cu o "handycam", se miscau cadrele la un momentdat de-ti tremurau ochii in cap. Un fel de tragicomedie, contine multe scene cu fun si un final usor de intuit.
Nu va recomand sa nu va duceti, dar va recomand sa cautati altceva.Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
-
Am vazut si eu Nunta Muta un film foarte bun
si am mai vazut
"Fire with Fire" un film de 5 din 10 ma mir ca Bruce a aceptat sa joace in porcatia asta
la final este o faza de tot rasul cand ii spune pompieru' la gagica sa aiba incredere in el si sa faca ce-i spune si vor scapa din incendiu si ei erau deja la iesire ...
Comment
-
The Expendables 2 (2012)
5/10. Am vazut pe vremuri Predator, dar asta e un rahat de imitatie cu glume rasuflate intre eroi rasuflati. Scena in care avionul intra pe gura pesterii e.............de toata jena, mai ales ca scapa si cu viata toti.
Daca vreau DOAR bubuituri, ma uit la un documentar WW2 in colours.
Comment
Comment