Si eu am vazut tot Flight in dupa amiaza asta. Interesant film! 8,5/10
Ultimul Film Vazut.
Collapse
X
-
Blitz (2011) 7/10 pentru film, pentru scenele mai dure, merita un 8.5/10.
Film pentru fanii lui J. Statham. Actiunea britanica e mai realista decat cea made in USA.Last edited by mr.K; 25 February 2013, 13:52.
Comment
-
-
Salut.
Argo 2012
Jack Rearcher 2012
Numai bine.
Salut.
Acum ce am terminat de vazut The Guiotines 2012 din partea mea un 9,5...
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Argo - un film foarte bun, o poveste extraordinara.
O mica recomandare: inainte de a-l viziona, pentru o mai buna intelegere a evenimentelor din acea perioada, merita citita cartea lui John Perkins, Confesiunile unui asasin economic.If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
Nu stiu cum le-am nimerit, dar am vazut numai filme bune weekend-ul asta.
Ondine (2009) - Colin face genul de filme care ori iti plac, ori zici ca sunt cele mai proaste filme. Eu sunt unul dintre cei carora le plac filmele lui. 8/10
Wold You Rather (2012) - daca v-a placut Saw, o sa va placa si asta. 8/10
Unstoppable (2010) - Actiune cu Denzel. 8/10
Meeting Evil (2012) - Actiune cu Samuel. 8/10
The Samaritan (2012) - Tot actiune cu Samuel. 9/10Last edited by vitriol; 4 March 2013, 13:48.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Salut.
Zilele astea am mai vazut cateva filme bune.
Zero.Dark.Thirty.2012…..
The.Marine.3.Homefront.2013.
Escape aka Flukt (2012)……..
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Augustine, pai da-le, tata, niste note ca sa ne dam si noi seama daca merita vazute sau nu. Sau doar te lauzi ca le-ai vazut?
Chasing Mavericks (2012) - Puteam sa traiesc linistit si fara sa-l vad. 5/10sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Salut.
Notele sunt de la 8 in sus.
Zero.Dark.Thirty.2012…..nota 8
The.Marine.3.Homefront.2013...nota 9,5
Escape aka Flukt (2012)……..nota 9
daca erau filme care sa nu-mi placa nu le postam sau le postam si spuneam ca sunt varza
Numai bine...............si aveti grija ce filme apar................Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Deja Vu (2006) - mi-a placut maxim! 9.5/10sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
Comment