Ultimul Film Vazut.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu esti tu obisnuit E superb ecranul
    sigpic

Comment

• 2 Guns (2013) - Un film destul de bun. E de vazut.
      The Conjuring (2013) - Nu pot sa zic ca m-a impresionat foarte tare. Este exact genul ala de "horoare" cu posedati si exorcizari, doar ca asta este facut foarte bine atunci cand vine vorba de efecte, sunet si "acting".
      I Spit on Your Grave (2010) - un film facut destul de bine. E de vazut!
      I Spit on Your Grave 2 (2013) - aceeasi poveste ca si in primul, doar ca se schimba toate personajele. Daca v-a placut seria Saw, o sa va placa si astea doua.
      Pozitia copilului (2013) - la fel ca majoritatea filmelor romanesti, este un film care nu are un inceput, un subiect si un sfarsit. Nu au avut nici macar un trepied pentru camera si iti obosesc ochii de zici ca te uiti la un film piratat, filmat in cinematograf. In schimb, ideea si "acting-ul" sunt bune. Nu mai zic de coloana sonora care lipseste.
      The Heat - Un mare fâs. Cica e comedie.
      We're the Millers (2013) - singura comedie buna de anul asta la care am ras cu lacrimi. E de vazut!
      Dan in Real Life (2007) si 27 Dresses (2008) - doua filme de duminica la care poti sa adormi si sa te trezesti in timpul filmului fara teama ca pierzi ceva important din film.
      Hangover 3 (2013) - Ma asteptam la ceva mai rau, dar eu zic ca merita vazut.
      Oblivion (2013) - Un film bun.
      Getaway (2013) - am vazut 20 de minute si m-am plictisit ingrozitor.
      After Earth (2013) - la asta n-am avut rabdare decat 15 minute.
      Last edited by vitriol; 18 November 2013, 20:47.
      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Ce inseamna sa ai timp sa vezi filme (joke)

Society 1989 Nota 6/10 Nu stiu cine m-a pus sa ma uit la el
        sigpic

Comment

• Se pare ca seria The Fast And The Furios nu va mai fi la fel fara Paul Walker care s-a stins din viata astazi intr-un tragic accident de masina (ca pasager) in apropiere de Los Angeles.
          Pacat, a fost un actor teribil care "s-a dus" la numai 40 de ani!

http://www.mirror.co.uk/tv/tv-news/p...action-2871282

Comment

• **The Fast And The Furios 6 nota 9
            o pierdere mare pentru seria Fast Furios actorul Paul Walker

Comment

• Capitain Phillipsfilm de pastrat... nota mea este 9.5...
              Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

• The World's Fastest Indian Un film foarte bun. Nota mea este 9.
                My ride

Comment

• Rush 8/10
                  Riddick 7/10

Comment

• Nu am postat demult pe aici, ultimele filme vazute ar fi asa:

Elysium 8/10
                    The Croods 9/10 - Prea tare animatia am ras cu lacrimi la multe faze.
                    The Blair Witch Project 6/10 - ceva amatori cu o camera prin padure, nimic scary si interesant, filmul se vrea horror, dar nu e
                    Dead Snow 5/10 - Asa film idiot n-am mai vazut demult, prea tari zombalaii aia.
                    From paris with love 8/10 - John Travolta genial, iar la faza pe care o impusca pe aia in cap am dat de mai multe ori replay
                    The Mechanic 8/10 - Aici sunt un pic subiectiv ca e cu Jason Statham, actorul meu preferat, dar e chiar ok filmul.
                    Olympus Has Fallen 8/10 - Scenariu un pic tras de par, la fel ca la cel dinainte, doar ca e EPICUL Morgan Freeman
                    Revolver 8/10 - Tot cu Jason Statham, dar asta e chiar bun filmul.
                    Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

• 47 ronin - un film cu Keanu Reeves si ii acord nota 9,5/10 .Keanu Reeaves joaca ca de obicei.......super bine. Se spune ca cei care vad filmul o sa inteleaga cum a fost creata Japonia.Keanu Reaaves este considerat o ''corcitura'' fara drept de afirmare in tara respectiva, dar realitatea este cu totul alta.
                      Last edited by cosmindan; 4 January 2014, 09:40.
                      real power..... diesel power by

Comment

• Shawshank Redemption, un film de nota 10, as putea spune si The Butler, un film emotionant; 7 e nota mea pentru acest film.
                        Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• orasul fara legi-nota 8,5..parerea mea e ca merita vazut

Comment

• Last Vegas 2013 - super comedie cu 4 super actori. Nota 9

Comment

• 12 Years a Slave - 9.5/10 emotionant film

Comment

• Escape from Alcatraz (1979) - un film clasic, de nota 10.
                                The Usual Suspects (1995) - un film genial. Merita vazut!
                                sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google