If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
MAMA(2013) un horror cu ceva elemente autentice care baga bine frica in tine inca de la inceput,nota 8/10
Jackass:Bad grandpa ,unele faze comice din film sunt trase de par dar faza cu baietelul care se da drept fetita la concursul de frumusete merita nota 10+.Per total 7/10
The Conjuring (2013) 10/10 absolut ! Asa film horror nu cred ca s-a mai facut in perioada recenta 2-3 ani, si nu stiu cand va mai aparea unul la fel de bun. Am tras niste sperieturi...
2 Guns - clar NU unul dintre cele mai bune filme ale lui Denzel, dar ok pentru doua ore de relaxare. The usual suspects - m-a facut, vitriol, curios. Foarte misto filmul, e printre putinele pe care le-as revedea.
Last Vegas (2013) - un film cu nume mari de la Hollywood, nu avea cum sa fie rau. 8.5/10 Gravity (2013) - suspans in stare pura, de la prima pana la ultima secunda a filmului. 9.5/10
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Vazut si eu Last Vegas aseara, nume mari intradevar, dar nu mi s-a parut nicio sfaraiala, am avut impresia tot filmul ca e realizat numai din introducere, parca nu mai incepea actiunea ). Oricum merita vizionat, are niste faze memorabile.
Capitain Philips Un film foarte bun Nota 9. Tin sa te contrazic PiciuX. Un film cu atatea nominalizari si premii si un film care are rating pe IMDB peste 8 nu poate fi sub nici o forma un film slabut.
Tom Hanks joaca minunat. Reuseste sa redea ireprosabil, tensiune si starea unui om capturat si amenintat de pirati. Autocontrolul si intelepciunea cu care judeca fiecare moment din clipa in care piratii urca pe nava si pana cand este salvat este de apreciat. Un rol dificil pe care Tom Hanks reuseste sa-l joace asa cum ma asteptam de la un actor de talia lui. Un film dupa un caz real, pe care-l recomand cu placere oricui doreste sa vada un film de calitate.
In 2009 parca s-a intamplat. Nu e nimic exagerat, in zona respectiva activau si poate activeaza nave de pirati. De unde stii ca pe langa aia 3 -4 slabanogi nu mai apar inca 20 sau 60?! Deplasat este si faptul ca 2 panarame de barcute cu 5-6 slabanogi ataca ditai vaporul cu echipaj de 50 de persoane, dar uite ca se intampla! ))
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment