auzisem ca e bazat pe o poveste reala.
Ultimul Film Vazut.
Collapse
X
-
Cateva note si din partea mea ptr. o serie de filme pe care le-am vizionat in ultima vreme:
12 Years a Slave - 7.5/10
Capitain Philips - 8.0/10
Rush - 8.5/10
The Buttler - 6.5/10
Gravity - 8.5/10
The Wolf of Wall Street - 9.0/10
Prisoners - 8.0/10
Don Jon - 6.5/10
Last Vegas - 6.5/10
About Time - 7.0/10
Comment
-
-
Originally posted by Mr.Sebi View PostA inceput sa-si lase amprenta timpul si pe chipul si corpul Sandrei Bullock )
Mai faina mi se pare Nicole Kidman, desi s-a cam trecut si ea.
Sa revenim...zilele astea vreu sa vad Lone Survivor.
Lumea il lauda, cica ar fi bun. Sa vedem.
Comment
-
-
Am vazut "Lone Survivor",un film dramatic,bazat pe fapte reale(Operation Red Wings),ce merita vazut.Nota mea 9.5.Aici filmarea talibanilor .Last edited by dragos firoiu; 17 January 2014, 11:27.ubi concordia ibi victoria
Comment
-
Last Passenger (2013) - am vazut si filme mai bune. 6/10
About Time (2013) - un film de duminica seara. Se putea si mai bine. 7/10
The Wolf of Wall Street (2013) - se pare ca DiCaprio s-a specializat in filme biografice si se descurca foarte bine. Un film de vazut. 9/10
The Prestige (2006) - cam tot ce face Bale asta iese cum trebuie. Un film foarte bun. 9.5/10
Rush (2013) - un film absolut genial. Costumatie, coloana sonora, actori care seamana cu personajele pe care le interpreteaza, o poveste pe care am citit-o si pe care am auzit-o de multe ori = nu m-am ridicat de pe scaun nici macar sa ma duc la baie pe toata durata filmului si chiar i-am crezut pe aia doi ca sunt Hunt si Lauda. Ii dau nota maxima. 10/10sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
Comment