Ultimul Film Vazut.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Predestination (2014) - filmul este "mindfuck"! Nici nu mi-am dat seama cum a trecut timpul, iar pe masura ce se desfasura actiunea,imi tot spuneam "haisamibag". 10/10
    The Judge (2014) - un film uman, firesc, fara artisticareli inutile. Cu alte cuvinte, un film foarte bun. 9.5/10
    The Grand Budapest Hotel (2014) - Nu inteleg de ce a fost nominalizat la Oscar si de ce are o nota asa mare pe IMDB... Filmul, in opinia mea, este o pseudocaterinca rasuflala. 5/10
    Last edited by vitriol; 26 January 2015, 15:34.
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• The Grand Grand Budapest Hotel - 4/10 - n-am rezistat pana la final

Comment

• Am uitat de Interstellar pe care l-am vazut in urma cu vreo 2 saptamani - 8.5/10

Comment

• Cam mare nota, sincer. Sau sunt eu mai insensibil la tematici d-astea.

Comment

• insensibil la ceva inevitabil? poate nu prindem noi, dar nepotii nepotilor nepotilor au destule sanse sa vada sau sa simta ceva asemanator. epuizarea resurselor naturale, incalzirea etc...
            sigpic

Comment

• Originally posted by 30_VLD View Post
              Cam mare nota, sincer.
              Care nota bre...aia de pe imdB, de pe cinemagia?...ca daca vorbim de nota data de mine, e irelevant comentariu' tau.
              Last edited by Kojak; 28 January 2015, 12:56.

Comment

• the theory of everything-9.5
                taken 3: ~8.5
                lunetistul american 9.5
                hobitul: batalia celor 5 armate: 10 (imi place genul f mult)
                unbroken: 9.5
                jocul codurilor: 10

Comment

• american sniper 2014 belea

Comment

• Eu as aprecia daca cei care posteaza aici impresii despre ultimul film vazut, sa o faca intr-un mod mai elaborat, nu doar folosind expresii de felul "belea", "naspa", "nu merita" si alte asemenea constructii lipsite de argumentie.
                    S-ar putea ca acel "belea" sa fie legat de lucruri care nu legatura cu un film bun, ci doar cu unul de consum. Altfel spus, ceea ce este belea pentru cineva, nu este si pentru altcineva.
                    MULTA LUME, PUTINI OAMENI...

Comment

• Tii cont de o recomandare doar daca este facuta de o persoana in care ai incredere, in privinta gusturilor; in rest aici fiecare spune ce poate si cat poate despre un film, in mod absolut subiectiv.
                      Ramane ca fiecare sa selecteze ce-i convine de aici, dupa capacitatile cu care e inzestrat. Daca dam liber la comentarii mai elaborate, cum propui d.ta, recenzii le-as numi eu, in mod inevitabil vor urma foarte multe discutii contradictorii; asadar filmul vazut, nota si daca doriti o parere pe scurt.
                      ...
                      De curand am revazut Pianistul; un film deprimant, cutremurator si emotionant in acelasi timp. 9 nota mea.
                      Last edited by IancuMIC; 28 January 2015, 21:13.
                      Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Pianistul...e in mod cert o capodopera!

Sent from my iPhone using Tapatalk
                        Keep walking...

Comment

• Nu o recenzie, nu e cazul, dar o fraza ce 4-5 propozitii se poate face, nu?
                          MULTA LUME, PUTINI OAMENI...

Comment

• Nightcrawler nota 9... replica asta spune multe : “Ţineţi minte că nu vă voi cere să faceţi nimic din ceea ce nu aș face eu”
                            Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

• kill the messenger. eu ii dau 7,5 pentru povestea adevarata.
                              taken 3. 6,5 pentru ca este previzibil finalul iar pustiul Liam Neeson inca mai este in forma.
                              sigpic

Comment

• Wild Card - nota 7.5... un film slabut; ma asteptam la mai mult de la Jason Statham...
                                Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google