Wild Card-panarama, cel mai slab film a lui Statham. 6/10
Ultimul Film Vazut.
Collapse
X
-
50 de umbre ale lui grey, un film interesant, nota 9. Cel mai mult mi-a placut promovarea femeilor normale, adica fara silicone si ten impecabil. Frumusetea naturala, chiar si cu pistrui, este mult mai interesanta decat toate tuning-urile la moda
Comment
-
Originally posted by NOL View Post50 de umbre ale lui grey, un film interesant, nota 9. Cel mai mult mi-a placut promovarea femeilor normale, adica fara silicone si ten impecabil. Frumusetea naturala, chiar si cu pistrui, este mult mai interesanta decat toate tuning-urile la moda
Drăguță tipa, și naturala.
Comment
-
The Machinist (2004) - Un film din categoria "mindfuck" pe care voiam sa-l vad de ceva vreme (fo' unşpe ani ). 10/10 pentru interpretarea de exceptie a lui Bale si pentru determinarea de care a dat dovada pentru a slabi pana la 55kg pentru un rol.
Heat (1995) - Pacino si De Niro in acelasi film, ar trebui sa fie suficient pentru a spune daca este un film bun sau nu. 10/10
St. Vincent (2014) - 8.5/10 Nota este asa mare datorita "miserupismului" cu care ne-a invatat Bill Murray in fiecare film in care a "performat", dar filmul este din categoria "de duminica seara"/"nu am avut la ce altceva sa ma uit, dar s-a dovedit a fi un film ok".
Are You Here (2013) - un film din aceeasi categorie ca cel de mai sus. 7/10sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Horrible Bosses 2 -light and funny-7/10
Paranoia (2014)-7.5/10
predestination (2014)-a reusit sa ma adoarma la propriu, chiar de incepuse interesant-5/10.
Dupa ce vad finalul, poate ii cresc nota.Last edited by mr.K; 2 March 2015, 13:42.
Comment
-
Last edited by Kojak; 5 March 2015, 18:16.
Comment
Comment