Jocuri de noroc

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jocuri de noroc

Am și eu o curiozitate.Jucați jocuri de noroc?Și dacă da,de obicei pierdeți sau câștigați?Poker,păcănele..LOTO!
    Aș vrea să mă refer la Loteria Română în primul rând.Cunosc pe cineva care de mulți ani joacă lunar de câteva sute de euro și până acum nu a câștigat nicio sumă de bani importantă.
    Dar mai cunosc pe cineva care nu joacă prea des,dar a câștigat un Logan nou-nouț,pe care l-a vândut.
    Mă gândeam că extragerile fiind computerizate,se pot face aranjamente ușor,nu prea cred în corectitudinea extragerilor.
    Joacă cineva de sume mari?Mă gândeam la persoana pe care o cunosc și cred că dacă ar fi strâns banii în loc să-i joace,acum și-ar fi luat mașină nouă,un Duster sau Sandero.Ideea e că umblă cu un hârb de mașină,dar joacă la loto sperând că va câștiga suficienți bani să-și ia o mașină nouă.E clar că jocurile de noroc dau dependență și eram curios dacă în cazul tuturor e așa sau doar în cazul unora.
    Sunt cunoscute cazurile de persoane care au ajuns să fure sau chiar să se sinucidă din cauza acestor jocuri.
    Eu unul dacă voi juca vreodată aș câștiga vreodată la LOTO,mi-aș construi o casă cu garaj undeva la munte și m-aș stabli acolo definitiv
    Dar totuși decât să dau banii pe jocuri de noroc,deci pe apa sâmbetei,prefer să fac altceva cu banii ăia..așa am mai mari șanse să mă aleg cu ceva..de exemplu,să-mi schimb amortizoarele,să merg la mare,la munte,să-mi iau ceva în casă,poate un TV mai bun...
    Last edited by 1.6Multipoint; 2 September 2011, 18:32.

Vorbesti de lucruri ocazionale - hai sa bag si eu azi un loto - sau despre cele care dau dependenta, si te baga in diverse belele ?

Comment

Eu am avut acest hobby(pacanelele) cand eram in liceu si vreo cinci ani dupa.Nu eram genul sa bag un salar intr-o seara,dar....jucam aproape zilnic.Dupa,bagam doar pentru distractie 200-300 lei[20-30 ron].Pe urma m-am lasat de tot.La bingo,loto si alte jocuri nu bag banii.Nu prea am parte de bani nemunciti.Cunosc o persoana care a pierdut 6000 ron intr-o seara.Erau banii de mobila imprumutati de la provident.A trebuit sa mai faca un credit pentru a nu afla nevasta.Acum munceste pentru credite.
      Last edited by KELBURTOS; 2 September 2011, 18:45.

Comment

Eu bag saptamnal la LOTO dar variamte simple care nu sunt scumpe, am castigat dar sume mici detot!

Comment

pe lista pokanelelor ma bag si eu, din pacate...cel mai mult am castigat 900 lei intr-o zi, dar de bagat..am bagat mai mult
          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

cei care bagati la loteria romana uitati-va cand si mai ales cine castiga. ultima mare teapa a fost cand patronul de la astra arad a castigat cat sa-si acopere datoriile si sa-i mai si ramana un pic, de samanta, cu o varianta simpla. inaintea lui alt milirdar a castigat. coincidenta? ia interesati-va pe site-ul producatorului masinii de extragere al loteriei, sa vedeti cate manarii se pot face cu masina aia, apoi mergeti si imbogatiti-i pe patronii care trebuie sa-si plateasca datoriile fata de stat...
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

si eu joc la fiecare tragere loto, cel mai mare castig a fost de 1.700 ron...in rest 30 lei la 3 numere...
              "PH-66-SIX"
              Dacia Golan 1.4

Comment

Si eu tot cu 3 numere am castigat duminica asta 30 ron i-am bagat inapoi si am scos la joker 15 ron la tragerea de ieri

Comment

deci,premiile mici se câștigă ușor,fără mânării..clar

Comment

Eu unul nu joc prea des la jocurile de noroc...si cand joc...joc la pariuri sportive...atat!
                    Dar am o mica remarca...de pe urma acestor "jocuri de noroc" niciodata nu vei iesi "pe plus"...chiar daca mai si castigi
                    Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

poker din cand in cand cu prietenii...nu pe mize mari...for fun asa
                      @retro cunosc un baiat care din poker traieste...din poker plateste caminul...din poker mananca...la mesele unde joaca se dau raise'urile din portofel
                      Last edited by PiciuX; 2 September 2011, 21:17.

Comment

Niciodata. Pocker - in tinerete, niciodata pe bani. Chiar si atunci, mai degraba jucam whist, canasta si altele asemenea. Cat despre loteria romana, vedeti cati castigatori din ultimii 10 ani (spre exemplu) nu au lucrat in ministerul de interne. E vreunul?

Comment

Daca sunt la putere nu ai ce sa le faci,daca mai tineti minte faza cu Ggica cand la batut unu de la MAI si a ramas fara bilet acuma nu se stie ce o fost acolo,dar o castigat omu sume frumusele si masini 1 sau 2!

Comment

Jocurile de noroc sunt cele mai costisitoare vicii, de cand ma stiu am jucat de 2 ori la pacanele dar numai vreo 20-30 de lei si in rest table si diferite jocuri de carti cu prietenii dar numai pentru distractie sau maxim pe o bere. Am un prieten caruia daca nu-i ia nevasta-sa salariul il baga in cateva ore in pacanele, a mai si castigat dar nu cred ca a acoperit nici macar 25% din ce a cheltuit.

Comment

Jocurile de noroc,vicii?Poate,dar atunci de țigări ce să mai zicem?Cred că păcănelele sunt mai sănătoase

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google