Jocuri de noroc

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mestere esti pe cu totul alta lume.
    Vorbesti numai prostii.

Jocurile de noroc sunt cele mai ale dracului vicii. Sunt singurele care te pot aduce in sapa de lemn. Tu vb de tigari? Esti haios si total dezinformat.

Comment

Sunt pacatoase toate jocurile de noroc, iar cele de la loterie mi se par trucate.
      http://images.spritmonitor.de/428841_5.png Logan 1.4 MPI

Comment

De acord cu Cezar...
        Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

Originally posted by Cezar View Post
          Mestere esti pe cu totul alta lume.
          Vorbesti numai prostii.

Jocurile de noroc sunt cele mai ale dracului vicii. Sunt singurele care te pot aduce in sapa de lemn. Tu vb de tigari? Esti haios si total dezinformat.
          fumatul ucide..așa scrie pe ambalajul țigărilor
          să înțeleg că în plus,nu e vorba de jocuri de noroc aici..ai ceva cu mine..să înțeleg că vrei să o dăm parte-n parte?
          că nu știu d-astea
          Last edited by 1.6Multipoint; 3 September 2011, 02:52.

Comment

da de Super Bingo Metropolis ce parere aveti? stiti pe cineva care a castig un premiu considerabil? eu cred ca alea chair sunt trucate...
            "PH-66-SIX"
            Dacia Golan 1.4

Comment

Ca orice joc de noroc, cel care joaca are cea mai mare probabilitate sa o ia in mana...Pardon, sa piarda

Comment

Originally posted by 1.6Multipoint View Post
                fumatul ucide..așa scrie pe ambalajul țigărilor
                să înțeleg că în plus,nu e vorba de jocuri de noroc aici..ai ceva cu mine..să înțeleg că vrei să o dăm parte-n parte?
                că nu știu d-astea
                Esti dus omule cu totul , eu zic sa-i urmezi sfatul lui Cezar de pe thread-ul "Litoralul romanesc" ca altfel te decompensezi rapid...

Comment

Originally posted by Ph.66.SIX View Post
                  da de Super Bingo Metropolis ce parere aveti? stiti pe cineva care a castig un premiu considerabil? eu cred ca alea chair sunt trucate...
                  adică super bingo Antena1??
                  nu mă bag,doar sunt plătit de moguli

Originally posted by vasile78 View Post
                  Esti dus omule cu totul , eu zic sa-i urmezi sfatul lui Cezar de pe thread-ul "Litoralul romanesc" ca altfel te decompensezi rapid...
                  Doar dacă mă rogi frumos..
                  Last edited by 1.6Multipoint; 3 September 2011, 15:01. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Am bagat cartoane si la Super bingo metropolis dar nu mai bag ca au scumpit cartoanele.

Comment

să ne anunți când câștigi...eu acum mulți ani am câștigat500000 lei,pe atunci o casetă de joc era 100000 lei parcă...cred că vi le amintiți,erau galbene

Comment

Parca asa erau!

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google