Volan Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Volan Logan

Poate sa-mi spuna cineva ce dimensiune are volanul la logan?
    Am gasit o husa pentru volan pe autoaccesorii si vreau sa stiu daca se potriveste cat de cat.
    Attached Files

Cam toate produsele de pe autoaccesorii sunt destinate pt logan.....asa ca iti poti lua cu incredere.....numai ca o sa te cam coste transportul.....si nu prea renteaza....mai bn cauti si iti cumperi u direct.....
    ANVELOPE NOI SI SECOND HAND ( IMPORT GERMANIA )

Comment

Sustin ... plus ca accesoriile de pe acel site sunt cam kitchuri ...
      sigpicMy ride

Comment

Si totusi, care sunt dimensiunile?
        Mai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpic

Comment

120cm este circumferinta volanului. Oricum husa trebuie sa aiba si o mica elasticitate, deci sa o iei cu 1cm mai mica ca si volanul. Altfel o sa ti se invirta pe volan.
          daca-mi aduc bine aminte, sint mai multi pe acest forum care imbraca volanul in piele, costa undeva la 100-150lei.
          eu am gasit in Real husa din piele exact marimea volanului. doar ca-ti trebuie nervi de otel sa o pui pe volan si nu pun la socoteala faptul ca siretul dat de ei e mult prea mic
          Last edited by crististreulea; 13 August 2008, 09:21.
          Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Daca esti din Bucuresti, poti merge direct la ei in magazin si sa o vezi live. Magazinul este vizavi de marriot, colt in colt cu bcr, pe 13 septembrie

Comment

Multumesc pentru raspuns. Se poate inchide.
              Mai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpic

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google