Bataie De Joc....ce Sa Fac?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Ceva asemanator a patit tata ieri.S-a dus pana la Buc cu masina de serv(Laureat 1.5 dci are o luna de la fabricatie) si la un moment dat i sa oprit masina si nu mai facea nimic.I-a chemat pe cei de la Dacia au luat-o la service si au zis ca sa facut un scurt la un cablu neizolat care a resetat comp de bord.Bine ca au reparat-o acolo gratis(pe garantie).Si tu patesti la fel sau la tine porneste masina?

    Comment


    • #17
      OPC + sa faci o reclamatie meseriasului care a avut pe mana masina, il da afara si itzi rezolva si problema ,stiu ca e cam brutal dar omu a furat la ceas.

      Comment


      • #18
        N-a furat domne niciun mecanic la ceas. A explicat mai sus andrei cum sta treaba si stai linistit ca si la BMW, Audi sau Mercedes e la fel.

        "E normal. Sunt timpi predefiniti pentru operatiunile efectuate, mai putin pentru revizie."

        Comment


        • #19
          Ca sa fii sigur ca nu faci scandal degeaba,mergi la service si ceri o lista cu timpii de manopera si pretul...s-ar putea ca ei sa te fi taxat corect...daca zici ca ai avut probleme la frana,s-ar putea ca timpul de lucru sa fie de 2 ore standard...si nu ai de ce sa faci scandal...orice miscare pe care ei o fac din momentul in care ai dus masina la service se taxeaza...acuma nu stiu daca nu ar fi trebuit sa intre pe garantie lucrarea la frane...

          Comment


          • #20
            Eu cred ca te-au jecmanit. La mine la revizia de un an a fost nevoie sa schimbe nu stiu ce bucsa pe spate ca facea masina un zgomot la trecerea peste obstacole si nu mi-a facturat nimic in plus, decat filtrele si uleiul, nici macar manopera aferenta reviziei deoarece masina e in garantie. Am inteles ca in alte parti la revizie se factureaza si manopra. Mie mi-a zis inginerul de la service ca atata timp cat masina e in garantie nu se factureaza manopera, asta daca prezinti cartea de garantie sau cardul de extenso

            Comment


            • #21
              Mike , nu fura mecanicul la normativ .

              Orice service , Bmw , Opel , Daewoo , Dacia are un normativ in care pt fiecare operatie este definit un anumit timp . De ex , daca acolo scrie ca pt a schimba un bec , un macania are nevoie de 15. min , vei plati 15 min ; pt a schimba uleiul are nevoie de 6.5 ore vei plati 6.5 ore . Chiar daca omul le-a rezolvat pe amandoua in 20 minute .

              Blanaru cristi , cele 4.68 ore nu reprezinta timpul pe care il petreci in service ci timpul necesar pt operatiile respective conform normativului .
              B -X X - DDF x 2

              :sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

              Comment


              • #22
                Corect. Iar la revizii nu exista asa ceva, deci acolo ar trebui sa fie timpul real.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

                Comment


                • #23
                  Deci ei te taxeaza conform "acelor planuri tarifare" dar operatiunea generala nu dureaza mai mult de 1h 1h si ceva , oricum e aberant sa platesti pt cit nu ai stat
                  sigpic

                  Comment


                  • #24
                    Fratilor! Traim in Romania!
                    1- Dacia -Renault are habar cu ce service-uri mai lucreaza? Pardon, ce fel de dealeri are? De ce Dumnezeu nu sisteaza colaborarea cu aia care isi bat joc de clienti? Pentru parale? Raspuns corect! Nu cred ca ii doare sufletul de clienti- cel putin deocamdata!
                    2- Cata vreme, cum se spune mai sus, orice service-garaj-baraca de cartier a ajuns specialist in Logan, Solenta sau Dacia, or sa fie probleme!
                    3-Daca au facut nitel cheag, si-au facut clientela si au dat de gustul banului, aleluia!- n-o sa mai vedeti treaba buna!
                    4-Mai sunt si exceptiile care confirma regula!
                    P.S.-La O.P.C. si..pe mama lor!
                    LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

                    Comment


                    • #25
                      Da...asa e normal...in garantie intra si manopera...iar la revizie se factureaza doar manopera necesara schimbarii consumabilelor...

                      Comment


                      • #26
                        Boris , corect .

                        Gusi , referitor la pct 1 , sa fiu putin off topic : Am primit de la BDT ( dealer Ford ) o instiintare ca trebuie sa ma prezint cu un Ford Transit in service pt a-mi schimba un capat de planetara . Partea frumoasa este ca masina are 4 ani de cand este cumparata , nu mai are garantie de 2.5 ani . Acum , on topic , pana cand va ajunge Dacia sau Renault sa faca asa ceva vor deveni lideri pe piata .
                        B -X X - DDF x 2

                        :sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

                        Comment

                        Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google