Amenda Pentru Ca Nu A Stiu Imnul!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Amenda Pentru Ca Nu A Stiu Imnul!

Lasa ca nu a murit
    O merita botosu', pai cum sa greseasca el imnul, ne face de ras tara
    sigpic
    !

Comment

Pai da....tocmai asta e ideea ca e rusinos ca un om ca el sa nu stie imnul Romaniei. Atunci ce pretentie sa mai avem la oamenii de rand... Gata de maine ma apuc sa dau amenzi pentru cine nu stie imnul Romaniei

Comment

Salut.
        Din ce am vazut in linkul tau despre discutia cu imnul.
        Am inteles ca a trebuit sa cante doar 2 strofe,asta din lipsa de timp.
        Marcel Pavel doar sa incadrat in timpul oferit.Si a adaptat imnul la timpul afectat recitari lui Marcel.
        Iar in legatura cu amenda.............e o aberatie.Cati dintre alesi tari il stiu?Pai atunci am iesi din recesiune daca ar da amenzi"doar"la alesi tari care nu stiu imnul.
        Prefectul nu are atributii de a amenda.Aici exista CNA-ul care acorda amenzi.
        Numai bine.
        Un Logan----YNG-----
        Numai bine.

Comment

Una e sa nu stii imnul ca nu te intereseaza si alta e s-o dai la modu':dati-va asa sa va cant eu, ca eu stiu sa cant!". Si peste toate astea, sa o faci in asa fel incat sa te vada foarte multa lume.
          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Salut.
            Am inteles ca a fost rugat sa cante.Nu ca s-ar fi oferit el.[asta din materialul vazut inlink-ul de mai sus].
            In fine...........nu are rost sa comentam..........sunt oameni care ar trebui sa faca asta.Care sunt platiti din bani publici.Oricum nu cred ca sa sesizat atunci aceasta faza.Dar lipsa de tam-tam face sa se caute "N"motive,
            Numai bine.
            Un Logan----YNG-----
            Numai bine.

Comment

aaaaaa pai daca a fost rugat, atunci se explica. Adica daca cineva ma roaga pe mine sa operez pe cord deschis, eu accept, si il omor pe ala de pe masa, pot sa spun dupa aia: "pai ce ma? ce vina am eu? Ei m-au rugat!".

Si da, are rost sa comentam, daca tot ne-am apucat.

Comment

Da,am inteles ca au spus sa adapteze ceva de genul "doar 2 strofe"ca nu au timp.
                Omul a adaptat cum a considerat el
                Oricum,hai sa admitem ca a gresit[a gresi e omeneste] chiar si Pavel e om
                Dar faza cu amenda ca nu a stiut imnul si ca sa facut de ras[cine,Pavel?]Sau aici e vorba de altceva?..........

Uitati-va aici

Numai bine.
                Un Logan----YNG-----
                Numai bine.

Comment

Pai asa am facut si eu cu ala de pe masa, de care am zis mai sus, am adaptat dupa cum am crezut eu.
                  Bai, e bine totusi ca nu au adaptat imnul cu "cicalaca cichi cia". Tot e bine...

Comment

pai omu' daca stia ca primeste amenda, fiti siguri ca nu mai facea el treaba asta, adica sa "puna in plus"
                    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Originally posted by Augustin-Yng View Post
                      Da,am inteles ca au spus sa adapteze ceva de genul "doar 2 strofe"ca nu au timp.
                      Omul a adaptat cum a considerat el
                      Oricum,hai sa admitem ca a gresit[a gresi e omeneste] chiar si Pavel e om
                      Dar faza cu amenda ca nu a stiut imnul si ca sa facut de ras[cine,Pavel?]Sau aici e vorba de altceva?.....
                      In tara ta, pe un stadion pe care se joaca primul meci, nu este timp sa cante tot imnul tarii? Jalnic, pentru asta trebuiesc amendati organizatorii (nu Udrea, Vanghelie etc cum gandesc frustratii), iar un artist ca Marcel Pavel (nu-l indragesc prea tare dar ii respect talentul) nu trebuia sa accepte sa cante numai 2 strofe din imnul national.

Comment

Ce rost are sa cantam tot imnul cant putem sa repetam jumatate din ultima strofa de 4 ori??E mai usor asa decat sa cantam toate strofele... ete na parca ne da cineva bani... Trist.. foarte trist ce se intampla. Si acum cateva ore l-am vazut pe Vadim ca ii lua apararea lui Marcelino.

Comment

Ce a facut Marcel Pavel e o bataie de joc la adresa Constitutiei. Nicaieri in lume nu se face asa ceva, iar faptul ca i-au pus sa arunce drapelul la gunoi e caz penal. Nu ai voie sa iei in deradere simbolurile nationale.

Din pacate pentru tara asta romanii nu sunt prea patrioti, indiferent daca e vorba de imn, drapel sau alte insemne nationale.

Acum vreo 10 ani am fost in Turcia chiar de ziua lor nationala. Pai la ei ziua nationala e motiv de sarbatoare, nu prilej de facut gratare, 90% in balcoanele blocurilor aveau arborat drapelul national. Nu exista om sa nu stie imnul. Eram in piata principala din Istanbul cand au inceput ceremoniile si s-a cantat imnul, poti sa fii orice natie vrei ca pielea ti se face de gaina in momentul in care 100 000 de oameni canta la unisonl. Cei care erau in miscare cu treaba s-au oprit in loc. Pentru acele cateva zeci de secunde parea ca si timpul sta in loc pentru intonarea imnului. Am dat acest exemplu pentru ca l-am trait pe propria piele.

Augustin - Amenda aia nu e aberatie, e urmearea fireasca a faptului ca ai calcat in picioare unul din simbolurile nationale trecute in constitutie.

Vasile- problema nu e ca a cantat 2 strofe, e normal sa se cante 2 strofe, ca doar nu o canta toate 11, ca se face maine. Problema e ca le-a cantat prost si gresit.
                          Last edited by yrman; 7 September 2011, 22:05.
                          sigpic

Comment

Salut.
                            Azi am vazut si eu la stiri mai bine faza.Adevarul e ca nu am vazut live[nu sunt un microbist]........da am vazut ca a gresit.......
                            [Imnul de stat al României este alcătuit din unsprezece strofe. La ocazii festive se interpretează strofele 1, 2, 4 și 11.]
                            -dar din ce am auzit[tot la tv]ca sa consultat cu reprezentantii FRF si au cazut de acord sa cante,ce sa cantat.
                            -Deci revin,Sa gresit si-si merita pedeapsa.
                            Mea culpa........nu am vrut sa tin partea nimanui.......
                            Numai bine
                            Un Logan----YNG-----
                            Numai bine.

Comment

Ca de obicei, oligofrenii din presa, formatori de opinie, de altfel, bat campii in mod grosolan.

1. Nu e vorba de nici o greseala sau uitare de strofe, pur si simplu a fost un artificiu al lui Marcel Pavel, fapt nu tocmai inspirat.
                              2. Amenda vine pe motiv de nerespectare a simbolurilor nationale, nicidecum pe motive de audio-vizual.
                              3. Ar trebui stabilit daca acest "artificiu" a fost regizat sau pur si simplu a fost initiativa solistului.
                              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google