Perle! De Pe Forum Adunate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ma bucur totusi ca ai pus si post catre toata fraza

Comment

• Originally posted by mitosu View Post
      nu difera nimic sunt retete diferite.
      Atat de diferite, incat... difera!
      Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Poti sa pui cateva poze cu masina pt ca place foarte mult masina si stau sa o admir defiecare daca cand o vad prin pajura

Originally posted by Logan 4 ever View Post
        ar trebui sa faca Cristi un tutorial legat de rezistenta masinii pe diferite tipuri de muzica, eu zic ca pe manele se dezmembreaza )
        Last edited by hmv86; 19 December 2011, 22:25. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Buna idee @hmv86
          sigpic
          Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• Prefer sa ma predau singur inainte sa ma denunte Niki B. Ala e cu ochii pe mine ca pe butelie.

"nu va mai cumpara nimeni ceva de la voi si nici voi nu veti mai putea vinde ceva pe aici"

Cu alte cuvinte: ori asa, ori tot asa.

E perla sau tautologie?
            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Tautologie.

Comment

• Farul din stanga face toata treaba. Nici nu stiu de ce l-au pus pe ala din dreapta. Cred ca doar pentru simetrie
                sigpic

Comment

• eu inteleg ca are doua faruri stanga dar unul dintre ele bate mai sus pentru ca cel din stanga bate mai jos decat cel din stanga deoarece cel din stanga bate mai sus, cum am mai zis
                  sigpic

Comment

• ha ha ha si din cauza ca bate mai sus (in ochi)nu prea mai vad sa scriu...
                    Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

• sincer ma enerv ca nu mai are putere, amurcat o panta nu mare si in a 4 a la 60 la ora cand accelerez nu mai face nimic acolo ramane, acum caut cauza

Pai ai vrut sa ...urci, de aia nu tragea masina; ia incearca sa cobori panta, sa vezi merge?
                      Valabil pentru toti cei care vor s-o urce...
                      Last edited by IancuMIC; 20 December 2011, 22:06.

Comment

• Originally posted by IancuMIC View Post
                        sincer ma enerv ca nu mai are putere, amurcat o panta nu mare si in a 4 a la 60 la ora cand accelerez nu mai face nimic acolo ramane, acum caut cauza.
                        Spune-i sa caute intre volan si scaunul soferului.Acolo e problema principala,apoi gramatica.
                        Last edited by KELBURTOS; 20 December 2011, 22:25.

Comment

• Mda... iar uneori, pantele se coboara, rampele se urca, dar ce mai conteaza...
                          If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• @kelburtos
                            Neneee, ce-mi facusi? O sa creada lumea ca e postul meu.

Comment

• Atata suparare sa ai in viata.

Comment

• http://www.loganclub.ro/forum/showpo...postcount=3012 si una de la fratililiii matheooo

PS : ptr cine nu intelege cuvantu "instinctor" cautati in dex
                                Last edited by Loganu; 23 December 2011, 12:04.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google