If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Prietene,aseara te-ai legat de EDUCATIA mea, acum ma faci HOT.
Eu ma marginesc si tac;OARE NU-I CAM MULT? Asta nu e JIGNIRE?
Oare nu este evident ce faci.ma intreb daca te poate opri cineva?
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Era o metafora, imi pare rau ca nu a ajuns pana la tine semnificatia ei.
Ca sa fiu mai clar: sa acuzi pe altii de diseminare de informatii aflate de pe google si sa sustii ca nu au nimic in comun cu practica in timp ce tu insuti contrazici cateva legi de baza ale fizicii si chimiei e deja prea mult.
Cat despre educatia ta, nu am facut decat sa constat ceea ce era evident, nu cred ca am facut afirmatii denigratoare, tendentioase sau false. Daca adevarul doare nu e in nici un fel vina mea.
Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Nu e jignire sa ma faci HOT ai? Halal metefora.Si nu e jignire sa te legi de EDUCATIA cuiva nu?Eu de ce nu o fac oare? Ma cunosti incat sa-ti permiti pe un forum sa faci atatea la adresa mea?
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment