oare ce a vrut sa zica ?
Perle! De Pe Forum Adunate
Collapse
X
-
Salut.
"Corect este abţibild: imagine în culori imprimată pe un strat subţire de colodiu, care se aplică pe o suprafaţă netedă, umezindu-se şi dezlipindu-se de pe hârtia pe care a fost lipit (fig. – la plural – nimicuri, fapte mărunte; mici şmecherii). Nu acţibild. Nu apţibild. Nu altfel..
sursa......."Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Originally posted by DeLuXe View Postde mentionat ca se monteaza numai pe ph1 sau mai exact pe cuiele de ph1, nu pe ph2/sandero/duster ce au cuie din teflon complet metalice, fara camasa de plasticLast edited by einstein1984; 25 July 2012, 13:08.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
einstein si deluxe sunteti inteligenti de dati pe afara. Einstein ti-am mai spus nu o data, schimba-ti nick-ul ca-l faci pe saracul om de ras! de cand mama dracului teflonul e plastic ?
Te invit sa pui o banda de teflon pe faza si nul sau + si - la baterie, sa vezi ce se intampla.
Comment
-
teflonul este un plastic (polimer): (cere-ti scuze)
Politetrafluoroetena
[-CF2-CF2-]n
Caracteristici:
- polimer cunoscut si sub numele de Teflon, este o substansa solida; cu un punct de înmuiere ridicat 320-330˚C;
- stabil fata de agentii chimici si nu se dizolva în nici un solvent.
Utilizari:
Teflonul este utilizat ca material electroizolant, la confectionarea unor echipamente speciale, la acoperirea vaselor de bucatarie.Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
tu te intrebai de cand teflonul este plastic si eu ti-am raspuns. nu sustine ceva ce nu cunosti. ti-am atasat la postul de mai sus istoria teflonului cu ceea ce reprezinta , inclusiv formula chimica. hai sa nu facem o polemica pe un subiect deja inchis. seara frumoasa iti doresc !Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
Comment