Perle! De Pe Forum Adunate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• oare ce a vrut sa zica ?

Comment

• ) 60 in a5-a....viteza eco)
      MY CLA

Comment

• "baeti", "actibild" , "monstar energi " .
        I changed her oil , she changed my life
        sigpic

Comment

• Salut.
          "Corect este abţibild: imagine în culori imprimată pe un strat subţire de colodiu, care se aplică pe o suprafaţă netedă, umezindu-se şi dezlipindu-se de pe hârtia pe care a fost lipit (fig. – la plural – nimicuri, fapte mărunte; mici şmecherii). Nu acţibild. Nu apţibild. Nu altfel..
          sursa......."
          Un Logan----YNG-----
          Numai bine.

Comment

• Originally posted by tm-77-fah View Post
            sal....am facut si eu o remapare la logan 1,4 acum 3 ani si cred ca sa cam dus efectul.....))))
            se poate face din nou si daca da cand?.....sunt din timisoara

De pe topicul cu chiptuning dimsport

Comment

• Adica softu e ceva consumabil la o masina , ce nu intelegi
              Fara Semnatura.

Comment

• Mai nou resoftarea e consumabila .
                I changed her oil , she changed my life
                sigpic

Comment

• S-a termEnat butelia de NOS.
                  If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• S-a dus efectul placebo al resoftarii.
                    Oricum, cativa cai scapa din herghelie pe masura ce motorul se uzeaza.

Comment

• Originally posted by DeLuXe View Post
                      de mentionat ca se monteaza numai pe ph1 sau mai exact pe cuiele de ph1, nu pe ph2/sandero/duster ce au cuie din teflon complet metalice, fara camasa de plastic
                      Teflonul nu era metal cand am verificat eu ultima oara.....
                      Last edited by einstein1984; 25 July 2012, 13:08.
                      Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• true, teflonul e plastic, mai greseste lumea, nu toti suntem ingineri chimisti
                        sigpicMy ride

Comment

• einstein si deluxe sunteti inteligenti de dati pe afara. Einstein ti-am mai spus nu o data, schimba-ti nick-ul ca-l faci pe saracul om de ras! de cand mama dracului teflonul e plastic ?
                          Te invit sa pui o banda de teflon pe faza si nul sau + si - la baterie, sa vezi ce se intampla.

Comment

• teflonul este un plastic (polimer): (cere-ti scuze)

Materialele plastice - Chimie document online, dezbatere in articol scris

Politetrafluoroetena

[-CF2-CF2-]n

Caracteristici:

- polimer cunoscut si sub numele de Teflon, este o substansa solida; cu un punct de înmuiere ridicat 320-330˚C;

- stabil fata de agentii chimici si nu se dizolva în nici un solvent.

Utilizari:

Teflonul este utilizat ca material electroizolant, la confectionarea unor echipamente speciale, la acoperirea vaselor de bucatarie.
                            Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Razvane, cum am spus mai sus, foloseste banda de teflon la instalatii electrice si vei vedea ce se intampla.

Comment

• tu te intrebai de cand teflonul este plastic si eu ti-am raspuns. nu sustine ceva ce nu cunosti. ti-am atasat la postul de mai sus istoria teflonului cu ceea ce reprezinta , inclusiv formula chimica. hai sa nu facem o polemica pe un subiect deja inchis. seara frumoasa iti doresc !
                                Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google