Banii! Banii de pe referendum sa ni-i dea!
Perle! De Pe Forum Adunate
Collapse
X
-
-
-
daca tot platesti manopera pentru distributie, eu zic sa schimbi si cureaua, si rola. .Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Nene Iancule, ti-am mai spus, pune si autorul.
Tipul a intrebat daca se schimbe doar cureaua de distributie sau e nevoie sa schimbe tot kit-ul, iar eu i-am spus ca daca tot plateste manopera - care este aceiasi, indiferent ca schimbi tot kit-ul sau doar cureaua - sa le schimbe pe amandoua.
Data viitoare citeste, te rog, toate datele problemei.Last edited by vitriol; 11 September 2012, 15:46.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
E mare lucru sa poti accepta o greseala si asta spune mult despre un om; kit distributie=rola+curea; daca schimbi doar cureua, nu se chama ca schimbi distributia; las-o asa, ca asta e, a venit si randul tau.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Daca dai cateva pagini mai in spate, o sa vezi ca mi-am postat singur perlele si am ras de mine insumi, deci nu e asta o problema.
Ideea este banii pe care ii dai mecanicului/service-ului sa desfaca alea pe acolo ca sa schimbe distributia, sunt aceiasi, indiferent ca ii schimba doar cureaua sau tot kit-ul (cureaua si rola).sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
-
Cred ca nu ne intelegem , uite in dex definitia antigelului:
" ANTIGÉL s. n. Soluție care coboară punctul de îngheț al apei de răcire din motoarele cu ardere internă. – Din fr. antigel.
Sursa: DEX '98 (1998) "
Singura chestie ambigua " efectul antigelului nediluat este mai mic decat al celui diluat."
Comment
Comment