Perle! De Pe Forum Adunate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Banii! Banii de pe referendum sa ni-i dea!
    9! 9! 9!
    sigpic

Comment

• Originally posted by matheo66c View Post
      din graba,am vrut sa scriu LITRI si am scris LEI.
      ma bucur ca ai mult timp liber FOF-ule
      graba strica treaba, parca si tu erai cu expresia asta
      ma bucur si eu ca nu te`ai suparat precum altii.

Comment

• Nenea mateo nu se supara nici daca isi taie un deget
        Fara Semnatura.

Comment

• doar daca te iei de fibra lui, atunci face urat
          sigpicMy ride

Comment

• toate ca toate pana la fibra......
            sigpic
            "BRABUS" STYLE

Comment

• daca tot platesti manopera pentru distributie, eu zic sa schimbi si cureaua, si rola. .
              Sau altfel spus, daca tot platesti pentru inlocuirea curelei si a rolei, eu zic sa inlocuiasca si ...distributia, care va sa zica.
              Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Nene Iancule, ti-am mai spus, pune si autorul.

Tipul a intrebat daca se schimbe doar cureaua de distributie sau e nevoie sa schimbe tot kit-ul, iar eu i-am spus ca daca tot plateste manopera - care este aceiasi, indiferent ca schimbi tot kit-ul sau doar cureaua - sa le schimbe pe amandoua.

Data viitoare citeste, te rog, toate datele problemei.
                Last edited by vitriol; 11 September 2012, 15:46.
                sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Bai nu conteaza, esti Perla
                  Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• E mare lucru sa poti accepta o greseala si asta spune mult despre un om; kit distributie=rola+curea; daca schimbi doar cureua, nu se chama ca schimbi distributia; las-o asa, ca asta e, a venit si randul tau.
                    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Daca dai cateva pagini mai in spate, o sa vezi ca mi-am postat singur perlele si am ras de mine insumi, deci nu e asta o problema.
                      Ideea este banii pe care ii dai mecanicului/service-ului sa desfaca alea pe acolo ca sa schimbe distributia, sunt aceiasi, indiferent ca ii schimba doar cureaua sau tot kit-ul (cureaua si rola).
                      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Bah, care vreti sa faceti misto de vitriol, va recomand s-o faceti live. Pe forum n-ai cum sa te intelegi cu el.
                        If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Originally posted by Cromatic View Post
                          Gresit-apa creste punctul de inghet al antigelului, cu alte cuvinte, efectul antigelului nediluat este mai mic decat al celui diluat.
                          Deci wtf? Am facut eu oare scoala degeaba? Intr-un anume fel are dreptate, dar s-a exprimat ca ceaiul )

Comment

• Pai s-a exprimat bine , adica, de la -35 grade nediluat( sau cat o fi punctul lui de inghet) la un - 20 ,-15 asta depinde cata apa pui in antigel, mie asta mi se pare crestere a punctului de inghet.

Comment

• madi, daca vei citi tot postul, si postul dinainte vei intelege mai bine. El se referea la faptul ca apa "ajuta" antigelul sa reziste la -30 in loc de -20(exemplu)

Comment

• Cred ca nu ne intelegem , uite in dex definitia antigelului:
                                " ANTIGÉL s. n. Soluție care coboară punctul de îngheț al apei de răcire din motoarele cu ardere internă. – Din fr. antigel.
                                Sursa: DEX '98 (1998) "
                                Singura chestie ambigua " efectul antigelului nediluat este mai mic decat al celui diluat."

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google