Perle! De Pe Forum Adunate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by B997NDL View Post
    ai ramane surprins cati au pretentii ca scriu si vorbesc corect, si fac o gramada de greseli. si ma refer la oameni cu studii superioare. m-am lovit de astea, traducand filme si afland chestii de la corectura de care nu stiam.
    am pe undeva niste teste si o sa le scanez, ca sa vedem cati gasesc greselile.
    intre ce vrea academia, si ce vorbeste omul normal, cu studii sau nu, e diferenta mare. apar noi reguli in fiecare an. habar n-aveam.
    daca scriu "sandwich" e gresit, fiindca acum e acceptata si folosita in DOOM
    forma "sendviş".
    N-am nici cea mai mica indoiala ca cei cu multe studii mai vorbesc si aiurea.
    Ceea ce era de demonstrat: gramatica nu tine de Academie, ci de clasele primare.
    Bineinteles ca acum nu trebuie sa ne luam chiar de cele mai mici abateri, insa abaterile grave chiar trebuie sanctionate!

Comment

• Greselile gramaticale sau ortografice nu le gasesc deloc amuzante (stiu, am si eu). "Perlele" in schimb da.
      Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• Din categoria "full fara piele": "full box(fara casti, asa a venit in cutie)".
        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• [jantele] nu au suferit injurii
          If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• omul e american (sau englez).

Comment

• Un fel de țigan romanizat

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
              sigpic

Comment

• Originally posted by lukerad View Post
                Ok, ca sa ma duc sa cumpar piese ce iau practic. Spune-mi ca la un tolomac care habar n-are ce-i sub capota. Multzam de link ... am o problema cu un topic de 220 pagini. Nu cred ca pot sa stau 3 zile ca sa il citesc. Stiu ca e penibil sa ne repetam, dar uneori e mult mai rapid. Va multumesc in continuare, chiar daca repetati informatii deja scrise de altii... Oricum la o prima vedere, parca inteleg ca as putea sa mai stau. Dar totusi as adauga ca extraurban, forjez de multe ori, marea majoritate a timpului sunt la 130-140. Asa ca, o trebui sa fac distributia asta? Si cum ii zice in magazin?
                cum ii zice la distributie in magazin ?

Comment

• Distribușăn
                  If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Va provoc la...
                    Attached Files
                    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Cu Nuiele se vor "duIela"...

Comment

• Laic pentru captura Macar nu ai jignit spre deosebire de altii

Comment

• Alessandro: "Existau mituri si cum ca Iridiu iti prajeste calculatorul de ABS...nedemonstrate bineinteles."

Einstein: "Ba erau demonstrate miturile, insa nu erau alea cu iridiu ci niste bujii multie electrod [...]"

Adica exact pe sistemul: "este exact la fel, dăcât ca e cu totul altfel".

Comment

• Schimbat pe ici pe colo prin părțile esențiale

Comment

• daca a incurcat miturile intre ele ce vina am eu?
                              Originally posted by logan_fan View Post

- "bujiia aia" de care zici tu, nu are rezistenta de 20Kohm......este rezistenta de 5KOHM,aprox identica cu cerintele "renault".....de unde stiu? pt ca am scris si am vorbit direct cu cei de la brisk; prin urmare spune tu de unde stii ca are 20KOHm cand cei care o fac zic ca are 5.....

-electrodul este din argint; eu nu laud nimic, eu nu fac bujii.....cei care le fac ( sunt multi care fac bujii cu electrod de argint brisk beru bosch) si fizica elementara spune ca argintul conduce electricitate mai bine ca si cuprul; prin urmare va conduce mai bine ca si cea care foloseste cupru

-daca zici "argintul pur se cam topea" as putea sa fiu grosolan cu tine si sa-ti spun ca habar n-ai de constructia unei bujii, tu ai impresia ca se lasa argintul direct in contact cu ...camera de combustie? Pe ce lume traiesti? Stii ca exista bujii cu electrozi facuti din aliaj Aur-Palladiu ( Champion) tocmai pt a mari conductivitatea, alora ce le mai zici, ca nu conduc nici acelea sau....?

Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• "plasticele respective din plastic"

Cumpar plastice din plastic. Ii rog pe cei care au de vanzare plastice din fier sa nu posteze pentru ca nu ma intereseaza.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google